מישהו מכיר טיסות GULF AIR?
-
אני מחפשת כרטיסי טיסה לדלהי לסוף אוגוסט במחירים זולים והגעתי לחברת GULF AIR, מישהו טס איתם או מכיר מיהם ואיך הטיסות שלהם? -
מישהו מכיר טיסות GULF AIR?:Reבצעי חיפוש לפי ``פליי איסט``תמצאי את כל התשובות ונדמה לי שיש להם גם באנר כאן -
ממש לא ממליץ על GULF AIRבמיוחד אם אין לך דרכון זר. בספטמבא האחרון טסתי איתם לנפאל דרך באחריין. הטיסה מבאחריין לנפאל שהיתה אמורה לצאת בעשר בלילה יצאה רק למחרת בעשר בבוקר. בטרמינל בבאחריין אין מלון אז הוציאו את הנוסעים למלון מחוץ לטרמינל אבל בשל היותי מחזיק בדרכון ישראלי נמנע ממני לצאת ונאלצתי לישון על הריצפה (יופי של דרך להתחיל טיול (-; ). בדרך חזרה מנפאל שוב היה איחור של שבע שעות מה שגרם לי לאבד את הקונקשנים בדרך ולהעביר עוד לילה על הרצפה בבאחריין. גם היחס שלהם די מזלזל, בלי קשר להיותי ישראלי. לי החוויה הזו הספיקה ואני אחזור לטוס איתם אולי כשיפרוץ השלום... טיסה נעימה, דביר -
מישהו מכיר טיסות GULF AIR?:Reאני אתמול קניתי כקטיס טיסה לסוף מאי מאיסתא ב-800$ תנסה שם. -
מישהו מכיר טיסות GULF AIR?:Reטסנו איתם לתאילנד בפברואר. חברה בינונית. לא היו לנו בעיות של עיכובים אבל כדאי לקרוא את הסיפור שלך סיסליה שעברה חוויה לא נעימה. בהצלחה! -
תודה רבה על התגובות-עזרתם לי מאוד
-
מישהו מכיר טיסות GULF AIR?:Reהם חברה מעולה, טסתי איתם פעמיים ואמשיך בעתיד אוכל מעולה ושירות יוצא דופן- מומלץ בחום!