ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שבוע בניו יורק

פורום צפון אמריקה
    4
    5
    2622
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • litalko4
      litalko4 נערך לאחרונה על ידי

היי לכולם..

בעוד כשבוע אני ובן הזוג שלי (בני 27) טסים לארהב לשבועיים,שבוע בווגאס ושבוע בניו יורק.בווגאס זו הפעם השניה שלי אז אני מכירה פחות או יותר..אבל בקשר לניו יורק חיפשתי כאן מידע והמלצות בפורום וקצת הלכתי לאיבוד...

תוכלו להמליץ לי מהניסיון שלכם על מקומות שכדאי לראות? מסעדות ? מקומות בילוי לילה..או כל אטרקציה או דבר אחר שעולה לכם לראש שאתם חושבים שכדאי להמליץ עליו..אשמח לקבל רעיונות,אני יודעת שזה אינדיבידואלי וכל אחד אוהב משהו אחר, אני פשוט מנסה לבנות סוג של לו״ז לשבוע...ושאלה נוספת,מהו מזג האויר ביוני בניו יורק?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • roshaked
        roshaked נערך לאחרונה על ידי

שבוע בניו יורק

בגדול חלקי את ניו יורק לאזורים וכל פעם תתמקדי באזור אחד כדי שלא תמצאו את עצמכם מבזבזים זמן ואנרגיה בריצה בין המקומות.

לדעתי בגדול הרעיון של ניו יורק זה בעיקר לחרוש ברגל תוך הסתייעות בתחבורה ציבורית (מומלץ כרטיס שבועי לתחתית 31$).

מצרף קישור לכמה טיפים משבוע בניו יורק באוגוסט האחרון ויש עוד המון.

מזג אויר ביוני אמור להיות מצויין לטייל בעיר.

עופר

• litalko4
          litalko4 נערך לאחרונה על ידי

שבוע בניו יורק

תודה רבה רבה עופר 🙂

• עמיחי13
            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

שבוע בניו יורק

לא ברור לי מה את מחפשת. האם המלצות על אתרים גדולים ומרכזיים? אם כן, יש מן הסתם ברשת המון רשימות רלוונטיות, שמן הסתם כוללות את: סנטרל פארק, בניין האום, מטרופוליטן, מוזיאון הטבע, אינטרפיד, מגדל הסחר החדש (כבר פתוח), פסל החירות, אליס איילנד, גשר ברוקלין, וול סטריט, צינה טאון, הארלם, טיימס סקוור, גראנד סנטרל, השדרה החמישית, גריניץ ויליג, סוהו (גלריות), מומה, גוגנהיים, ככר וושינגטון, בניין האום, הטיילת המוגבהת, גן החיות, ברודווי ועוד 20 מקומות ששכחתי.

יש גם את הכיף של שוטטות בעיר סתם כך, להיתקל באנשים מעניינים, חנויות מגניבות וכו - אלו אולי יהיו הדברים הכי כיפיים בשבילכם בטיול. כל מקום בעיר מתאים לזה.

יש המון מסעדות טובות ומומלצות בניו יורק. למשל, אם יוצא לכם להיות בדרום העיר בערב, ממליץ על מסעדת בודקאן. אבל מה שעובד בשבילי הכי טוב זה טריפ אדוויזור. לא משנה היכן אתם, כאשר רעבים פותחים טריפ אדוויזור ומגיעים למסעדה סמוכה עם דירוג של 4 כוכבים ומעלה (לפי רמת מחיר רצויה) ומעל 100 ביקורות - אי אפשר ליפול ככה.

סנטרל פארק מומלץ בסופ"ש. וול סטריט מומלץ באמצ"ש. הרבה פעמים יש שווקים פתוחים (הופכים רחובות רגילים למדרחובים) - כדאי לברר. 

בילויי לילה - לא בדיוק התחום שלי... אבל דווקא בווגאס יש כמה טובים... 

• yaffabe
              yaffabe נערך לאחרונה על ידי

שבוע בניו יורק

מציעה לך לקנות מפה טובה של ניו יורק, לסמן עליה את האטרקציות שמתאימות לך ואז על פי הקירבה בניהן לחלק את הימים.מצרפת שני קישורים שיתנו לך מושג ראשוני.

1

2

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון