הצעת מסלול מלאס וגאס ל-?
-
שלום לכולם,
אני מגיעה לוגאס וישאר לי שבוע, הנני מעוניינת לראות את סן פרנסיסקו, סן דייגו, סנטה ברברה, לוס אנגלס (טיסה חזרה הביתה).... השאלה: האם שבוע יספיק? איך רצוי לעשות את המסלול (כמובן על כביש 1), מלאס וגאס רצוי להגיע קודם לסן דייגו? פשוט לוס אנגלס שזאת הנקודה של הסיום עומדת לי באמצע המסלול - אז איך כדאי לעשות זאת? האם צריך גם טיסת פנים לאנשהו - או שרכב יספיק להכל...
אשמח מאד לעזרה איך עליי להתנהל מוגאס עד לוס אנגלס ולהספיק את כל היעדים הרצויים (אם ישנם מקומות יפים אחרים בדרך אשמח לשמוע גם כן...)
תודה רבה לעונים...
-
הצעת מסלול מלאס וגאס ל-?את מתייחסת למרחקים עצומים והזמן העומד לרשותך יבוזבז על נהיגה וריצה ממקום למקום. תצטרכי להתמקד: ממליץ לך לשלב לפחות טיסה אחת (וגאס לס. פרנסיסקו) כמו כן תצטרכי לתעדף: נוף עירוני או מרחבי טבע. לוס אנגלס לבדה יכולה "לשאוב" יומים ויותר מאידך תפספסי את כביש 1. בקיצור תנסה למקד יותר את שאלתך
-
הצעת מסלול מלאס וגאס ל-?אוקי, אני מבינה, אז עדיף בעצם לטוס טיסה פנימית לסן פרנסיסקו - ומשם להשכיר רכב...כביש 1 (ואם אספיק את סן דייגו אז אספיק?)...
-
הצעת מסלול מלאס וגאס ל-?כפי שהומלץ: טיסה מוגאס לסן פרנסיסקו, שניים/שלושה לילות בעיר, שכירת רכב, שני לילות בכביש מספר 1 ושני לילות ב-LA. לא שווה לסוע לסן דיאגו במסגרת הזמן העומד לרשותך.
-
הצעת מסלול מלאס וגאס ל-?שבוע יספיק לס.פ - ל.א דרך כביש 1 והייתי מתכנן:
טיסה לס.פ +2 לילות
נסיעה על כביש 1 עד מורו ביי
1 לילה מורו ביי
המשך כביש 1 ביקור בסנטה ברברה והגעה ללינה בל.א ( אם יש כוח אפילו עד ס. דייגו)
יום מלא בסן דייגו
1 לילה ב לוס אנגלס
עוד יומיים בלוס אנגלס
הכל כמובן תלוי במה את מתכננת וכמה תרצי להשאר בכל מקום .
סנטה ברברה לדוגמא לדעתי ממצה בשעתיים לעומת זאת רק עולם המים בסן דייגו יכול למלא כמעט יום שלם.
עופר