קונקשן בסין - צריך ויזה?
-
היי,
אני נמצא עכשיו בהודו ורוצה לטוס למונגוליה. הטיסה הכי זולה היא דרך סין אבל יש קונקשן של 24 בבייג׳ינג. אם אני לא יוצא מהשדה, האם אני צריך ויזה?
בדקתי בכמה מקומות והתשובה לא הייתה חד משמעית. מישהו היה ויודע?
תודה
-
קונקשן בסין - צריך ויזה?לא בטוח שעתנו לך להשאר 24 שעות בשדה בלי לעבור בכורת דרכונים.
ויזת מעבר פשוטה להנפקה ותקפה ל72 שעות
-
קונקשן בסין - צריך ויזה?אין צורך בויזה במידה ומדובר בקונקשיין של עד 24 שעות וללא יציאה מהצד האווירי. כלומר, כשלא נדרשת החלפת שדות ו/או טרמינלים מנותקים (אם יש כאלו, שזה חריג).
אבל למה שתרצה לבלות 24 שעות בשדה תעופה...? ועוד בשדה תעופה סיני.
בכל מקרה - במקומך הייתי שולח מייל, או מתקשר, לשגרירות/קונסוליה סינית בישראל או בהודו ושואל את השאלה כדי לקבל תשובה מוסמכת. או פשוט מוציא ויזת מעבר.
-
קונקשן בסין - צריך ויזה?FlyingOut - ברשותך אנצל את ההזדמנות לשאול אותך.
1. במקרה של טרנזיט או קונקשן של כמות שעות לא מבוטלת (נניח 6-24 שעות),
אין בתי מלון לשם כך?
ואם יש , האם בכדי ללון בהם חייבים ויזת מעבר למרות שהם בתחום השדה?אני מתכוון לשדה בבייג'ין.
תודה מראש.
-
קונקשן בסין - צריך ויזה?אני לא בטוח ב-100% לגבי התשובה הבאה, אבל, למיטב ידיעתי:
בשדה התעופה של בייג׳ינג (PEK) קיימים ׳מלונות׳ בתוך הטרמינלים בהם ניתן לעשות שימוש במהלך קונקשיין. נדמה לי שראיתי פעם מחיר של סביב 75$ ללילה, שזה לא מעט במובנים של סין - אבל הוגן לחלוטין במובנים בינ״ל. בכלל, ברוב שדות התעופה אין מלון עם כניסה בצד האווירי.
אחרי הנחיתה עקוב אחר השילוט לנוסעים במעבר ושאל על המלון בדלפקים. אם הגעת למשטרת הגבולות הלכת רחוק מדי.
בכל מקרה, לזיכרוני, אם הקונקשיין שלך קצר מ-24 שעות ויש בידך כרטיס המשך אל יעד מחוץ לסין - אתה אמור לקבל ויזת מעבר אוטומטית ממשטרת הגבולות עם היתר שהייה של עד 24 שעות, ללא עלות נוספת. את זה חשוב לוודא מול השגרירות הסינית.
-
קונקשן בסין - צריך ויזה?תודה רבה!
-
קונקשן בסין - צריך ויזה?היי flying out, איפה אני מוציא ויזת מעבר? פשוט בשדה? או שצריך מראש?
תודה
-
קונקשן בסין - צריך ויזה?מעולם לא הוצאתי ויזה כזאת, אז לא לכתוב דברים שיתבררו כלא נכונים.
אני מציע שתפנה במייל לשגרירות סין בישראל: [email protected]
כפי שכתבתי מוקדם יותר בשרשור, למיטב ידיעתי ניתן לקבל ויזת מעבר אוטומטית עם הנחיתה במידה ויש לך טיסה העוזבת את סין בתוך 24 שעות. אבל זה לא מידע ודאי.
-
קונקשן בסין - צריך ויזה?סוגי הויזות, דרישות וטפסים באתר שגרירות סין בישראל
FLYING צודק (גגל את הקישור להסברים המתאים),
לפי הפסקה הבאה-
4. Visa-free Entry
A foreign citizen can enter China without a visa under any one of the following circumstances:
1). Direct Transit
A foreign citizen who is transiting through China by air is exempted from a visa if he/she will stay only in the airport for no more than 24 hours and has a valid connecting ticket with confirmed seating on an international flight.