ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

10 ימים בניו יורק. מוגזם?

פורום צפון אמריקה
    11
    14
    7959
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • bl.haim
      bl.haim נערך לאחרונה על ידי

אנחנו זוג שמגיע לניו יורק אחרי טיול של שבועיים במערב וקרוז לקריביים.

אנחנו נוחתים ב1.8 בצהריים בניו יורק. וחוזרים לארץ ב11.8 בצהריים. 

אני לא הייתי בניו יורק, אשתי כן. אני מתלבט אם להשאר כל התקופה בניו יורק או לנסוע למפלי הניאגרה.

10 ימים באותו מלון זה לא יותר מדי?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אורלי18
        אורלי18 נערך לאחרונה על ידי

ניו יורק זה אף פעם לא יותר מדי אבל הייתי ממליץ לך אולי לגוון ולנסוע לוושינגטון אם לא היית שם ולאו דווקא למפליי הניאגרה

• bl.haim

הכוונה לשכור רכב, לנסוע ולחזור למחרת?

למה לדעתך עדיף וושינגטון על מפלי הניאגרה? אני לא שולל, פשוט לא כל כך יצא לי לקרוא על וושינגטון

• עמיחי13
            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

אפשר להיות בניו יורק גם חודש ולא לראות הכל. יש לי קרוב משפחה שגר שם ועוד לא ראה הכל.

אף על פי כן, נראה לי שבביקור אחד 10 ימים בניו יורק קצת מעייף. גם אני מציע לגוון קצת ולצאת מהעיר. כמה אפשרויות:

• גיחה לעיר אחרת ברכב או רכבת: בוסטון או וושינגטון. היות ומחירי הלינה מחוץ לניו יורק זולים יותר, אפשר לצאת מניו יורק אחרה"צ ולהגיע ללינה בעיר השניה, ואז להיות יומיים - שלושה.
            • טיול ברכב מחוץ לניו יורק - למשל בכוון צפון (וורמונט, עמק ההדסון) או בכוון מזרח (ניו אינגלנד עד בוסטון) או דרום (עד וושינגטון או אולי אטלנטיק סיטי אם לא תהיו בווגאס)
            • אפשר גם להגיע רחוק יותר, כמו לניאגרה, אבל אז ישארו לכם מעט ימים בניו יורק, או שתטוסו לבאפלו.
            • אפילו גיחה של יומיים (יציאה אחרה"צ מהעיר ללינה מחוץ לעיר, יום טיול, שוב לינה מחוץ לעיר וחזרה למחרת לעיר). תזכרו - כל לינה מחוץ לעיר תחסוך לכם כסף רב ביותר!
            • אנשיםטובים
              אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

אני בטיול הראשון שלי לארה"ב ביליתי 8-9 ימים בניו יורק ולא היה יותר מדי.

אם הטיול שלכם היה 10 ימים ניו יורק בלבד, הייתי אומר אולי שחבל קצת.

אבל היות והטיול כולל כבר גם מערב, וגם קרוז לקריביים, אז זה לא שלא ראיתם ועשיתם דברים אחרים. אז אני נוטה להמליץ על התמקדות בניו יורק.

הבעיה היא שכל יציאה מהעיר תגבה מכם לפחות יום של מעברים.

הניאגרה זה חצי יום של טיסה, או יום נסיעה מאד מתיש או יומיים של נסיעה פחות מתישה - כל כיוון. הלוך ושוב זה יום עד ארבעה רק למעברים (ולא דיברנו על כסף).

וושינגטון יותר קרובה, אבל זה עדיין חצי יום עד יום נסיעה כל כיוון (תלוי עם ברכבת, אוטובוס או רכב). מה שהופך גיחה ללילה בודד קצת מיותרת. ובוסטון עוד יותר רחוקה.

אפשר לנסות לשלב משהו מחות לעיר לגיחה יומית או דו יומית. אחד האתרים מחוץ לעיר, או אולי את פילדלפיה. הרצתי פעם את השרשור הזה על פילדלפיה. אבל אני בכלל לא בטוח שזה שווה. תראו דברים אחרים במערב.

• שירליץ
                שירליץ נערך לאחרונה על ידי

לא. 

ניו יורק היא אינסופית. ושהות יותר ארוכה מאפשרת לחוות אותה קצת יותר ברגוע, קצת יותר לעומק, באופן יותר חווייתי, ולא בריצה בין אתרי תיירות. 

• 4muki5
                  4muki5 נערך לאחרונה על ידי

כפי שנאמר, ניו יורק אין סופית, ואם אתם חובבי מוזיאונים, לא רק אמנות,  זו באר בלתי נדלית. יש לקחת בחשבון שניו יורק בחודש אוגוסט - חם לח ומתיש להסתובב יום שלם בחוץ. כדאי לתכנון את היום בפעילות פנים  וחוץ.

אילה

• bl.haim

אפשר להגיד ששכנעתם אותי. 10 ימים בניו יורק

מה לגביי לינה? 10 ימים במלון בטיים סקוור?

• yaffabe
                      yaffabe נערך לאחרונה על ידי

מצטרפת לקודמיי, 10 ימים בניו יורק זה לא מוגזם.

השאלה היכן ללון תלויה בכמה כסף אתה מוכן להשקיע.

בקיץ האחרון שהינו 10 לילות במלון בליקליי, מיקום מעולה ממליצה.

• layame
                        layame נערך לאחרונה על ידי

גם אני חושב ש 10 ימים בניו יורק זה אף פעם לא מספיק אבל מצד שני אני חושב שצריך לפרוש את זה על יותר מטיול אחד, כלומר בטח תהיו עוד פעם בניו יורק אז תשאירו קצת לפעם הבאה.

ניתן לקחת רכבת לוושינגטון להיות בה יומיים ולחזור. זה קצת יגוון לכם את השהות. בסופו של דבר להיות 10 ימים ברצף באותה אווירה בעיר יכול קצת להימאס / לעייף.

• עמיחי13
                          עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

התשובה גם תלויה באופי הטיול שלכם בעיר ומה תעשו.

בביקור הראשון שלי בניו יורק הקדשתי בתכנון 6 ימים לעיר. זה היה באוגוסט והיה חם מאוד (זה יכול להיות גם לכם). הלכנו הרבה ברגל (רצינו "להספיק", ואחרי 6 ימים של שיטוט בעיר אמנם לא ראיתי "הכל" אבל מצד שני הרגשתי מיצוי וגם הגוף כבר היה עייף ודי כאוב. מאז הגעתי עוד פעמים רבות לעיר לביקורים של יומיים שלושה וגם היום עוד לא ראיתי הכל...

מצד שני, אם הגישה שלכם תהיה באיזי, לקום מאוחר, לא לרוץ ממקום למקום, להתפנק במסעדות ולא לעשות טיולים ארוכים ברגל, 10 ימים זה אפשרי.

• צביקה
                            צביקה נערך לאחרונה על ידי

עמדה אישית שלי:

נכון, ב-10 ימים אי אפשר למצות את כל מה שיש לניו יורק להציע, אבל כדאי לעשות זאת במספר ביקורים שונים. כשזה רצף אחד של 10 ימים, אישית, בעיני זה קצת יותר מדי. אני מעדיף לטעום מהעיר הזו בכל פעם מנה של 4-5 ימים, לפני שאני הופך לעייף מדי ועם שובע מתיש של מוזיאונים וחנויות ביגוד ואלקטרוניקה. דוקא ממסעדות עילית וחנויות למוצרי בישול / גורמה אין לי שובע blush

אבל זה ענין אישי מאוד. יכול להיות שאולי כדאי להיות גמיש ולפצל את הזמנת הלינות לשתיים עם אפשרות ביטול בהתראה קצרה ואז להחליט על ההמשך לקראת סוף מנת הימים הראשונה. אם תרצו להמשיך בעיר, כדאי לדבר בזמן עם הקבלה של המלון, כדי שלא תצטרכו לעבור חדר כשתתחיל ההזמנה השניה.

• shmoob
                              shmoob נערך לאחרונה על ידי

זה לדעתי בעיקר עניין של תקציב.

אם יש מספיק כסף, אז ניתן ללכת להרבה הצגות, מסעדות, משחקי ספורט, קונצרטים, מועדונים וכו..

אם אין, אז מהר מאוד אפשר למצות את מה שלרחובות ולאווירת הרחוב של העיר יש להציע.

אנחנו הרגשנו שמיצינו את ניו יורק בחמישה ימים ושזה הספיק, אבל מצד שני היינו רק בהצגה אחת בברודווי ולא הוצאנו הרבה כסף על אטרקציות.

• ari0252
                                ari0252 נערך לאחרונה על ידי

הייתי פעם 9 לילות רצוף באותו מלון בנ.י. ולא הייה לי יותר מדי.

אפשר גם לנסוע לניאגרה.

• 1 / 1
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון