עזרה בבחירת תרמיל
-
היי,
אני טס עוד שבוע וחצי לגיאורגיה ומחפש מוצ'ילה טובה. בהמשך אני מתכנן ניו זילנד, אוסטרליה ועוד אינשאאלה. יש לי 2 כיווני התלבטות:
1. תיק יקר ואיכותי - כאן הייתי די סגור על הבלטורו של גרגורי, יש לי גם אפשרות להביא אותו ב1200 שזה נחשב יחסית זול לגרגורי - מצד שני, מדדתי אותו ולא עפתי עליו - אמנם היה לי נוח אבל לא הרגיש לי כמו כפפה..
2. תיק משתלם ברמה יותר נמוכה - שבמקרה הזה אני חושב על הberghouse verden שיעלה לי 50% פחות. במידה והוא יימצא לי נוח - מישהו מכיר את התרמיל הזה? האם הוא יתאים לשימושים שלי? (אני ארצה לטרק בעתיד וכנראה גם הרבה - אבל אני לא איזה חיית שטח מטורפת)
תכלס אני פשוט מתלבט בין 2 הכיוונים הללו - כאשר מצד אחד אני נמשך לקנות את האיכותי והיקר (כי כזה אני בדר"כ) ומצד שני אני חושב האם זה לא בזבוז של כסף ותכלס אוכל להסתפק באופציה הזולה, פלוס לקנות תיק יום ואפילו יישאר לי עודף

מה אתם אומרים על מה כדאי ללכת?
ועוד שאלה בנושא..
ברור לי שאצטרך בעתיד לקנות תיק יום. האם לגיאורגיה משמעותי לקנות אחד? מדובר על טיול של 11 יום - אעשה טרק אחד של 3 ימים ועוד כמה יותר קטנים..לציין שאני מסתובב עם מצלמת DSLR גם ככה שלה יש את התיק שלה ואני לארוצה להסתובב עם יותר מדי ציוד..אם לקנות תיק יום - על מה אתם ממליצים?
תודה מראש!
אשר
-
עזרה בבחירת תרמילתיקים אין ברירה, ללכת ולמדוד, נתת פה שתי אופציות של רמה מאוד גבוהה ורמה בינונית+ (בסך הכל ברגהאוס חברה מוכרת) אפשר לחפש פיתרון ביניים, משהו לא יקר כמו הגרגורי, אבל יותר איכותי (בעיניי לפחות) מהברגהאוס, חברות כמו Tatonka ו-Vaude שאפשר למצוא תיקים שלהם בחנויות במחירים שלא מגיעים ל1000 ש"ח.
אבל אין ברירה, ללכת לכמה חנויות שונות עם מלאי תיקים שונה ופשוט למדוד.
אני אישית היה לי גם טטונקה וגם ואודה והייתי סך הכל מאוד מרוצה, עכשיו אני אוספרי והוא היה לי על הגב הרבה יותר נוח מהבלטורו שהיה לי ומכרתי, בסוף הכל אינדוודואלי.
כבר עניתי פה בפוסט קודם, שאני אוהב תיקי יום, אני רואה בהם משהו מאוד שימושי וכדאי שיש אחד, בטח אם אתה מתכנן טיול ארוך...