דבלין בסופ"ש הקרוב
-
זהו אנחנו ממש לקראת ביקורנו הקצר באירלנד...כמה בקשות להמלצה ושאלות אחרונות. בסוף השבוע הקרוב אצטרף לבעלי לכמה ימים בדבלין והסביבה הקרובה. אשמח לקבל המלצות על מסעדות מקומיות מומלצות/ פאבים מומלצים/ שווקים המתקיימים בשבת ובכלל כל דבר מעניין ופחות תיירותי. באחד הימים אנחנו מתכננים לצאת לסיור מאורגן בצוקי מוהאר. יש חברת טיולים מומלצת היוצאת מדבלין? ושאלת השאלות... אך מזג האויר? יש טעם להביא בגדים קצרים או שממש קר וגשום? המון תודה,
-
דבלין בסופ"ש הקרובמסעדות/פאבים: איזה סוג של מסעדות? פאבים שיש בהם מוסיקה אירית?
שווקים: יש שוק איכרים בשבת ב-Temple Bar וגם ב-Howth
החברה הזאת מארגנת סיור יומי מדבלין לצוקי מוהר. נוסעים ברכבת מדבלין לגולויי ומשם באוטובוס. זה עסק לא זול. אני לא השתתפתי אף פעם בסיור כזה. אני רק יודע שהם קיימים.
מז"א ממש לא מככב בזמן האחרון. קריר, אפשר לומר אפילו קר, אבל כנראה צפוי איזה שיפור לקראת סוף השבוע. הנה האתר של השירות המטריאולוגי.
-
דבלין בסופ"ש הקרוביונתן, תודה רבה! אנחנו אוכלים הכל... יש מסעדות שהמיקום/ אוירה שלהן מיוחד/ת? לגבי הפאבים- הכוונה לפאבים עם מוזיקה אירית, קצת פחות מתויירים. תודה
-
דבלין בסופ"ש הקרובמסעדות:
אוכל אירי, אולי כאן
איטלקי: אכלתי כאן לפני אולי שנה ואז היה מעולה. אין לי מושג אם התדרדר. המסעדה מחוץ למרכז העיר אז כדאי לקחת מונית. שמעתי טובות (מאיטלקים) גם על המסעדה הזאת אבל עוד לא ניסיתי אותה בעצמי. גם המקום הזה מעולה אבל הוא יותר בסגנון מאפיה/בית קפה/עוגות/ארוחות קלות מאשר מסעדה.
אוכל סיני: המקום הזה מדהים. אוכל סצ'ואני אותנטי ביותר, חריף בצורה הסטרית. אני ממליץ להתעלם מהתפריט באנגלית ולהתייעץ עם המלצר (לבקש מאכלים מהתפריט הסיני וכבר ישאלו אתם מה הטעם שלכם וכו'). התשלום רק במזומנים.
פאב עם מוסיקה אירית: כאן
-
דבלין בסופ"ש הקרוברחל
לגבי הסיור - גם אני כמו יונתן לא השתתפתי בסיור מאורגן אבל המלצתי לאחרים וקיבלתי חוות דעת טובות על חברת הטיולים של גולווי, שמפעילה גם שאטל בין הערים. כך שאתם יכולים לעלות על אוטובוס בדבלין ולהגיע איתו לגולווי ב 1030, בדיוק בזמן להצטרף לסיור לצוקי מוהר והבורן או לטיול לקונמארה. אותו סידור עובד גם בדרך חזרה. את מוזמנת לבדוק את זה באתר שלהם.
בספריית צ'סטר ביטי שבמתחם טירת דבלין יש בית קפה נעים מאד שמגיש גם ארוחות קלות. הוא נקרא Silk road Caf'e. ובמשבצת של תה ועוגה אי אפשר לפסוח על מוסד ידוע: Queen of Tarts - שני סניפים במרכז העיר, באזור הטמפל בר.
פאב עם מוסיקה חיה - בנוסף למה שיונתן המליץ אפשר גם כאן, ולמרות שנמצא בלב הטמפל בר האווירה לא הייתה תיירותית מדי לטעמי. המוזיקה מעולה וגם האוכל והשרות היו טובים מאד. מסעדה איטלקית - נהניתי מאד ב Il Vicoletto בשולי הטמפל בר.
יעל
-
דבלין בסופ"ש הקרובלגבי הסיור -
תבדקי גם את האופציה הזאת - יכול להיות שיותר פשוט וזול. זו חברה מוכרת ומומלצת לטיולים מאורגנים בכל אירלנד.
יעל
-
דבלין בסופ"ש הקרוביעל ויונתן, המון המון תודה על הכל!