דלהי- דרמסלה -דלהי
-
היי אני מעוניינת לדעת על דרכי הגעה לדרמסלה מדלהי, אגיע לדלהי בשתיים בצהריים. מה האופציות שלי לנסיעה לדרמסלה? מהיכן מומלץ לקנות כרטיסים? בחזור יש לי טיסה ב 11 בצהריים מדלהי, מהן האופציות הגעה מדרמסלה לדלהי? מהייכן כדי לקנות כרטיסים. ובכלל אשמח לקבל טיפים ממי שהיה שם, אני ניסעת בסוף מאי לשבועיים זהו זמן טוב מבחינת מזג אוויר? תודה מראש -
דלהי- דרמסלה -דלהי:Reבערב יוצאים אוטובוסים מדלהי לדרמסלה/מקלאוד גאנג` שמגיעים בבוקר ליעד . כך שאת יכולה באותו יום לעלות על אוטובוס . הזמנת כרטיס דרך סוכני הנסיעות שבדלהי . לגבי חזרה מדרמסלה יש את אותו נוהל , אך מכיוון שמדובר בהודו , אני ממליץ לקחת מקדם הגנה ולחזור יום לפני לדלהי כדאי להימנע מאי נעימויות במקרה שיקרה משהו לאוטובוס בדרך לדלהי וכדי שלא תפספסי את הטיסה . אפשר ביום האחרון לרדת מדרמסלה לאמריצר לביקור של כמה שעות ומשם ברכבת/אוטובוס לדלהי . טיול מהנה . -
דלהי- דרמסלה -דלהי:Reתודה הבנתי שיש כמה חברות אוטובוסים שנוסעות יש לך המלצה על איזה מהן? מדרמסלה לדלהי גם כן נסיעת ליליה. תודה -
דלהי- דרמסלה -דלהי:Reאין לי המלצה ספציפית . את הערטיס שלי קניתי בסוכנות הנסיעות שבהארי רמה וסך הכול היה בסדר גמור . נסי אולי למצוא המלצות ספציפיות במדור ``1001 טיפים`` באתר זה . טיול מהנה . -
דלהי- דרמסלה -דלהי:Reמה בדבר נסיעה בגי`פ לדרמסלה, אני קוראת שזה אומנם יותר יקר אבל נוח יותר. יש שם סוכנויות שאפשר דרכם? -
דלהי- דרמסלה -דלהי:Reבוודאי . אין בעיה לארגן לך נסיעה בג`יפ לכול כיוון . השווי מחירים בין סוכני הנסיעות הן בדלהי והן בדרמסלה , קחי את ההצעה שהכי נראת לך ו....סעי לשלום . -
דלהי- דרמסלה -דלהי:Reאני מעוניינת לדעת על דרכי הגעה לדרמסלה מדלהי, אגיע לדלהי בשתיים בצהריים. מה האופציות שלי לנסיעה לדרמסלה? ** יש אוטובוסי שינה (עם מיטות) שעולים באיזור 500 רופי או אוטובוסי דלוקס עם כסאות שיורדים למטה באזור 300 רופי. משך הנסיעה 14 שעות ומעלה (יוצאים באיזור 5 אחה``צ) מהיכן מומלץ לקנות כרטיסים? ** כל סוכנות נסיעות במיין בבאזר בחזור יש לי טיסה ב 11 בצהריים מדלהי, מהן האופציות הגעה מדרמסלה לדלהי? מהייכן כדי לקנות כרטיסים. ** כנ``ל כמו מדלהי לדרמסלהלה, רק יותר יקר. אוטובוס שינה 650 רופי, ישיבה - 450 רופי. מומלץ לרכוש כרטיסים זמן מה מראש (לפחות כמה ימים), כי הם מתמלאים במהרה. אפשר לקנות אצל כל סוכן נסיעות במקלוד גאנג`, בגסו או דרמקוט. משך הנסיעה 12 שעות (לערך), יוצאים באזור 6 בערב. אבל תמיד יכולים להיות עיכובים!! תגיעי יום קודם לטיסה לדלהי. ובכלל אשמח לקבל טיפים ממי שהיה שם, אני ניסעת בסוף מאי לשבועיים זהו זמן טוב מבחינת מזג אוויר? ** מזג אוויר מצוין, בדיוק היינו שם עכשיו. שמשי ביום, נעים בלילה. כמו תמיד, בדרמסהלה יש סיכוי לגשם, אבל לא רציני. טיול נעים -
גל וערןתודה על התשובה המפורטת. קראתי שבסוכנויות יש לא מעט שקרים ושהאוטובוס המובטח [ נוח מזגן מיטות] לא תמיד מסופק. אתם זוכרים מהיכן אתם לקחתם. כלומר באיזה חברת נסיעות, או סוכנות נסיעות? שמעתי שמסוכנות הממשלתית ניתן לקחת אוטובוס VOLVO שהוא באמת נוח. בסוכנות הממשלתית שנמצאת הקומה השניה ברכבת מוכרים כרטיסי אוטובוס גם? אשמח לשמוע את המצלתכם היכן לשהות באיזה כפר מבין השלושה. אני נוסעת לבד. ואולי יש לכם המצלה על מקום לינה טוב + ? ואיזה טרק לאזור מומלץ תודה מראש -
תודה סיימון -
דלהי- דרמסלה -דלהי:Reאני מצטרף להמלצה שלו ככה הייתי עושה ולא בג`יפ כי הם פחות נוחים מאוטובוס ,יותר צפופים ותלוי בגי`פ בנהג וכו`, אוטובוס לילה יעביר לך את הנסיעה ואם יש עם תא שינה קחי את זה זה הכי נוח ,חובה לבקר באמריצר זה 6 שעות מונית מדרהמסלה ולהשאר שם ללילה, לראות את המקדש בחושך! משם יש רכבות כל הזמן אל בהחלט קחי מקדם בטיחות, וטיפ אחרון למקרה שתרצי לנפוש בקונייט פלייס(הכיכר הגדולה )בדלהי בנחיתה- מומלץ,להרגע אז יש רכבת תחתית מדהימה שתחסוך לך התמקחות עם כל הריקשות.היא מגיעה מהמיין באזר עד לקונט. טיפ נוסף אם את מחפשת מעבר לרביצה לכי תשני במקלוד גאנג` ולא בבגסו(אם כן שם אז לכי לבודהה הול), שם יש מסעדה קוראנית מעולה שלידה כמה גסט האוס שווים וגם קרוב למקלוד שבה עושים את רוב הדברים.. תמסרי ד``ש חם למהינדר שעושה קורס מסאג` הוא באמת הכתובת שלך אם את מחפשת משהו בסגנון . תהני מקנא בך לירון -
לירוןהיי היכן המהינדר נמצא? באיזה מס`ז מדובר יום אחד, כמה שעות קורס, אשמח לפרטים. אני כנראה אשאר במקלוד למרות שקראתי שבדמקוט יש נוף יפה וגסטהאוסים לא רעים בכלל. יצאת לטיולים באזור על מה אתה ממליץ? -
גל וערן:Reקראתי שבסוכנויות יש לא מעט שקרים ושהאוטובוס המובטח [ נוח מזגן מיטות] לא תמיד מסופק. ** לנו לא היה מזגן. וגם ממש לא היה צורך בו. המיטות היו נוחות במידת האפשר. לא הכי קל ליזון בגלל כל הסיבובים. בגדול, אין ממש מה לדאוג. תבחרי סוכנות, תקני כרטיסים, ויהיה בסדר
אתם זוכרים מהיכן אתם לקחתם. כלומר באיזה חברת נסיעות, או סוכנות נסיעות? שמעתי שמסוכנות הממשלתית ניתן לקחת אוטובוס VOLVO שהוא באמת נוח.
** אנחנו קנינו כרטיסים בסוכנות ABEE (סוכנות אבי) בהארי-ראמה גסט האוס. האוטובוס היה סבבה, אין תלונות (זה היה אוטובוס שינה).
בסוכנות הממשלתית שנמצאת הקומה השניה ברכבת מוכרים כרטיסי אוטובוס גם?
** אין לי מושג
אשמח לשמוע את המצלתכם היכן לשהות באיזה כפר מבין השלושה. אני נוסעת לבד. ואולי יש לכם המצלה על מקום לינה טוב + ?
** אנחנו ישנו בדרמקוט, בעיקר בגלל הנוף. כשהגענו לשם היה די ריק, אבל עכשיו מפוצץ למד בישראלים. ועדיין, אנחנו מצאנו שם את האווירה הכי נחמדה ורגועה. ישנו בגסט האוס שנמצא באינטרנט הראשי (חדר זוגי עם שירותים ומקלחת עלה 200-250 רופי).
ואיזה טרק לאזור מומלץ
** לא עשינו טרקים. אפשר לטפס למפלים העליונים או התחתונים, או לאיזו פסגת הר...תגיעי לשם, ותשאלי.
גל