מערב אוקראינה-בטוח??
-
מתכנן לתייר במערב אוקראינה בקיץ (לבוב צרנוביץ)
האם זה בטוח כזר להסתובב שם בערים? וכן מה לגבי הכפרים הקטנים יותר.
האם האנטישמיות מורגשת ומסוכנת שם?
תודה לכולם
-
מערב אוקראינה-בטוח??אם עדיין יהיה אקטואלי אוכל לשאול את המטפלת ביום ראשון.היא מלבוב ומדברת עם משפחה כל הזמן..
צ'רנובצי אמורה להיות שקטה ורגוע.אך ויתרתי אליה השנה.
מצב הכלכלי על הפנים.
-
מערב אוקראינה-בטוח??אם הכוונה למלחמה אז האיזור שקט. לגבי האנטישמיות...תמיד היתה באוקראינה, בטח באיזור הזה שגם בזמנים של ברית המועצות היה הרבה יותר לאומני מהצד המזרחי. תשמור על כללי זהירות שאני באופן אישי מקפידה עליהם גם במערב באירופה ואז לא תהיה בעיה. השאלה היחידה מה מחפש תייר במדינה שנמצאת במשבר כלכלי עמוק ועימות צבאי עם רוסיה. המצב לא יציב. למה לחפש צרות?
-
מערב אוקראינה-בטוח??מסכים אם קודמי. יש מספיק מקומות אפילו במזרח אירופה. האוקרנים הם אלופי האנטישמים באירופה. אצלם זה גם רשמי. למשל באחד הככרות המרכזיים בקייב יש פסל גדול של בוגדן חמלניצקי, אשר רצח כ- 20 אלף יהודים.
-
מערב אוקראינה-בטוח??תודה לכולכם! הסיבה שאני רוצה לבקר דווקא שם זה בגלל שסבי נולד בחבל ארץ. ולאמה, כן זה עדיין יהי ה רלוונטי ואשמח לקבל אינפורמציה עדכנית משם.
-
מערב אוקראינה-בטוח??עד המלחמה,אוקראינה הייתה יעד לטיולי חורף של הגרמנים למשל..
היא זולה מאוד,במיוחד עבורם. נבנו בה כפרי נופש ע' חברות אוסטריות שלא מביישים את עצמם..במיוחד בקרפטים.
רבים נוסעים אליה גם היום. מישראל. אולי לא כתייר ממש.לחלק יש משפחות,חלק חברים..חלק להנאות החיים הזולים. בשנים אחרונות זה אחרת. חברה לעבודה שחזרה עכשיו מקייב,ביקור אחותה,סיפרה שבפעם הבאה אחותה תגיע...לה..אין מה לחפש יותר בעיר. לדוברי רוסית קשה במיוחד.
אנו זוכרים בפורום את סיפור והתמונות היפות של אלונה מקייב. אני זוכרת את חברה אחרת כמה התלהבה ואהבה את העיר ומחוצה לה. את החנויות. את היחס...הפארקים.
המקום רשום לי כבר כמה שנים,נראה מתי נגיע.....
עוד מקום Трускавец
כל האתרים עדיין ניתן להעביר לרוסית

-
מערב אוקראינה-בטוח??יחיאל,קיבלתי תשובה מהמטפלת...
בלבוב וגם צ'רנובצי הכול שקט ורגוע.
אפילו בטרוסקוביץ הילדים שלה היו עכשיו והכל שקט.
בכסף שלנו,הכול זול מאוד..
הבעיה היא שלהם,כי הרבה בנים מגוייסים לצבא..
האזורים הנ"ל חיים כרגיל.
אמה