לינה בבאפלו
-
שלום לפורום המקסים,
אני מחפשת טיסה מואגס לבאפלו, בעזרת דיונים ישנים בפורום מצאתי אחלה אתר שיש בו טיסות ישירות (נדיר!).
העניין הוא שהטיסות בשעות האידיאליות (המראה ב8:50AM ונחיתה ב4:50PMׂׂ) הן ממש יקרות. כנראה שאסגור טיסה שיוצאת מואגס בשעה 4:25PM ונוחת בבאפלו בשעה 11:30PM ולכן חשבתי לעשות לילה בבאפלו ולמחרת להשכיר רכב ולנסוע לניאגרה.
האם אתם חושבים שזה נכון?
אשמח להמלצות לינה בבאפלו
תודה לעוזרים
-
לינה בבאפלואני נחתתי בטיסה לבאפלו ב 10 בלילה. זה היה אחרי קונקשיין ב JFK.
שכרתי רכב, ונסעתי לאמבסי סוויטס בצד הקנדי.
יש לשים לב בכלל לשעות הפתיחה של משרדי ההשכרה. לזכרוני הרץ היה עד 23
לנסיעה בלילה יש יתרונות - נוסעים ישר בלי פקקים ועומס. המעבר בגבול הקנדי לוקח דקה וחצי.
למחרת בבוקר, אפשר להתחיל מוקדם את הטיול בניאגרה.
לא רואה שום יתרון ללינה בבאפלו.
-
לינה בבאפלומעולם לא הייתי באיזור אז אין תובנות לגבי זה או שעות הפתיחה
רק להזכיר שהשעון המקומי אולי באיזור חצות, אבל בגלל הפרש השעות הגוף שלכם חושב שהשעה 9 בלילה
ולגבי המחיר - לא יודע מה הפרשי המחיר, ומה האפשרויות (מחיר ושעות לטיסות קונקשין), אבל חשוב לשקלל את כל העלויות שמסביב ולהבין מה המשמעות:
אובדן לילה עשוי להיות אובדן יום (מקובל לישון לפחות לילה אחד ליד המפלים ולהנות מהנוף בלילה, ולרוב לא מקובל להשאר יותר מ-24 שעות באיזור)
טיסה שיוצאת מוגאס אחר הצהריים עשויה לגרום לכם להשאיר מזוודות בשמירת חפצים במלון (אם אתם בלי רכב). וכמו כל דבר בוגאס - אני מניח שגם פה נדרש טיפ גדול
בהמשך - וגאס זה עיר שפחות מעניינת בשעות הבוקר. טיסה ב-4:30 יגרום לכם להגיע לפני 2 למלון לאיסוף המזוודות. בנוסף בבוקר בזבזתם חצי שעה לפחות על אריזה, צ'ק אאוט ואיפסון המזוודת. אז נשארו לכם כמה שעות בבוקר שעשויות פשוט להתבזבז
הפרשי מחיר בין מלון בבאפולו למלון בניאגרה למלון בוגאס
הפרשי עלות רכב שכור בין השכרה בלילה לאר הצהריים או לבוקר שאחרי
-
לינה בבאפלותודה רבה לכל העוזרים!
החלטתי להשקיע קצת יותר בטיסה ולקחת את הטיסה הנוחה..
עכשיו כשאני מחפשת טיסות מהניאגרה לוושינגטון הטיסה היחידה שיש בשעות הבוקר היא 6:30. אני חוששת שבשעה הזו השכרת הרכב תהא סגורה.
מה האופציות שיש לי לנסיעה חזרה לשדה התעופה מהמלון בניאגרה? מישהו יודע מה עלות של מונית בשעות אלה?
-
לינה בבאפלולא יודע איפה אתה מחפש, אבל חברת SOUTHWEST, שלא מופיעה במנועי החיפוש, יש לה טיסות ישירות מבאפלו לבולטימור BWI שזה שדה בפרברי וושינגטון
יש מלא טיסות ישירות ביום
וסתם בדקתי ביולי, בין 98 ל 120$ לאדם
חפש ישירות באתר שלהם.
-
לינה בבאפלואתר מעולה! היחיד שיש בו טיסות ישירות לבאפלו.
חיפשתי שם והטיסות מאוד יקרות, אולי לא חיפשתי לבולטימור.
אבדוק עכשיו! תודה