מסלול של 13 יום באלסקה
-
שלום כולם,
אנחנו משפחה עם 3 ילדים (19, 16, 10) שמתכננים טיול באלסקה עם קרוואן בסוף יולי תחילת אוגוסט. התחלתי לבנות מסלול ואני מאד נעזר בפורומים כאן אבל אשמח לכמה עצות.
התוכנית שנבנית בינתיים -
יום 1 - קבלת RV ותחילת נסיעה לדנאלי
יום 2 - הגעה לדנאלי וטיולים קצרים באיזור
יום 3 - נסיעה עד Eielson בשאטל
יום 4 - בוקר בדנאלי ובהמשך נסיעה על denali highway עד Brushkana bridge
יום 5 - המשך נסיעה עד Tangle lake campground עם עצירה בדרך למסלול הליכה
יום 6 - נסיעה לואלדז.
כאן מתחילות ההתלבטויות.
אנחנו רוצים אח"כ להגיע ל whittier. הבנתי שהכי קצר יהיה לעשות זאת במעבורת אם כי המחיר גבוה מאד. האם כדאי בנוסף למעבורת זו לעשות שיט/קייקים במפרץ הנסיך וויליאמס או שזה יהיה אותו נוף?
בהמשך הטיול אנחנו מתכוונים להמשיך לסיוארד והומר. אם עוברים את מפרץ הנסיך וויליאמס במעבורת האם עדיף לעשות שיט בקינאי?
אחרי שאנחנו מחזירים את הרכב באנקורג', יש לנו טיסה לג'ונו עם עוד 3 ימים שם (לצערי בלי הבן הבכור). מה הייתם ממליצים לעושת שם (בהנחה שלא נוותר על שיט לוויתנים בנסיך וויליאמס או בקינאי כדי שהבן הבכור לא יפסיד...)
תודה
-
-
מסלול של 13 יום באלסקהתודה על האינפורמציה. אני מתלבט עדין באיזה שיט לבחור או יותר נכון על מה לוותר.
אנחנו נעשה ככל הנראה שיט במפרץ הנסיך וויליאמס ואולי גם בקינאי.
נכנס לפה גם ענין הקופונים. ראיתי שהשנה יש קופון לשיט לקרחון קולומביה כך שאותו נראה לי שנעשה. יש קייקים במבצע ב- miller's landing של יום או חצי יום (מומלץ?).
מאחר והבן הבכור שלי לא ממשיך איתנו לג'ונו אני רוצה שהוא יהנה משיוטים בחלקים שהוא נמצא.
נראה לי שעוד שני שיוטים בגליישר ביי זה כבר יותר מדי (גם כלכלית).
האם עדיף לעושת את השיט של הקרחונים או של הלוויתנים? מה נראה קרוב לודאי במקומות אחרים ואפשר לוותר כאן?
אשמח להצעות
תודה,
ארנון
-
מסלול של 13 יום באלסקהאני הייתי באלסקה לפני 6 שנים ועשיתי שם את הקייאקים ב- miller's landing, אנחנו לקחנו (כנראה) את החצי היום, שזה היה משהו כמו 4 שעות בערך, מ-19:00-23:00 (עדיין היה אור), אני חושבת שחצי יום בהחלט מספיק, לפחות אותי זה כבר התיש בסוף.
אני לא זוכרת דרך איזו חברה, אבל יצאנו מ-seward גם לשיט לאיזשהו קרחון וראינו לוויתנים ממרחק אפס בערך, שזאת היתה חוויה מדהימה אבל בעיקר עניין של מזל.
השיט לקרחון היה מצוין אגב, משהו כמו 3 שעות ובהחלט מספיק.