עזרה!!! נחיתה בהולנד
-
שלום לכולם ותודה לעוזרים
הזמנו חופשה לאוגוסט השנה. אנו נוחתים בסכיפהול אמסטרדם בשעה 10:15וחשבתי לטייל בעיר לפני הנסיעה לדה אמהוף. השאלה היא אם לקחת את הרכב בשדה ונוסעים לחניון
P+R ומשם לאמסטרדם? משאירים הכל ברכב, האם זה בטוח?אותו דבר בחזור הטיסה שלנו בשעה 21:50 וחשבנו לנצל גם את היום הזה לטיול באמסטרדם או שאפשר ביום האחרון לחנות את הרכב בשדה התעופה ומשם להגיע לעיר?
-
עזרה!!! נחיתה בהולנדלפי שעות הטיסה שציינת אני מניח שמדובר בטיסות אלעל 337 ו-336.
בהלוך,
טיסת הבוקר הישירה לאמסטרדם, בעיניי, היא קשה מאוד כי אפקטיבית לא תישנו בלילה הזה כמעט בכלל. תהיו ערוכים גם למצב שבו אתם נוחתים באסטרדם באפיסת כוחות ורק רוצים להגיע למיטה המתוכננת הקרובה.
אם בכל זאת תנחתו עירניים ונמרצים אני מניח שיעמדו בפניכם מספר אפשרויות:
(1) לאסוף את הרכב, לנסוע לעיר ולהחנות את הרכב בחניון מסודר ומפוקח כלשהו עם המטען בתא המטען בלבד.
(2) לאסוף את הרכב, לאחסן בו את המטען, להשאיר אותו בחניון של השדה (או אפילו בחניון של חברת השכרת הרכב אם אפשר) ולנסוע לעיר ברכבת.
(3) לאחסן את המטען בתאי שמירת חפצים בשדה ולנסוע לעיר ברכבת.בחזור,
אין שום בעיה להחזיר את הרכב בבוקר/צהריים בשדה, לאחסן את המטען ולנסוע לעיר ברכבת. החיבור בין סכיפהול לאמסטרדם הוא נוח, מהיר וזול. יש רכבת בקו הזה בערך כל עשר דקות והנסיעה אורכת רבע שעה עד לתחנה המרכזית של אמסטרדם שנמצאת במרחק הליכה מכמה אטרקציות מרכזיות בעיר. מתחנת הרכבת יוצא גם קו מטרו אחד ומספר קוי אוטובוסים וחשמליות.
-
עזרה!!! נחיתה בהולנדהנסיעה מחניוני ה R+R לפחות האיצטדיון זה כמו מהסכיפול מבחינת הזמן.
החניון באצטדיון די נטוש בשעות היום (מלא מכוניות... אבל נטוש מאנשים)
-
עזרה!!! נחיתה בהולנדווואו אתה צודק נהיה עייפים אבל חשבתי לנצל את היום כיוון שאנחנו כבר שם ונסיעה יום אחר מכפר הנופש היא בערך 50 דקות.
חשבתי אפילו להתחיל בפארק החבלים שנמצא באמסטרדם כפי שהבנתי

הילדים גדולים 13+16 ומחפשים אקשן.
מישהו יודע כמה עולה חניון בשדה התעופה?
-
איזו כותרת מלחיצהחשבתי לא יודעים איך להנחית את המטוס ואיזה קשה יהיה לעזור לכם מרחוק.
ולשאלתך :
אני הייתי מציע לבחור את החלופה של פארק החבלים.
לנו זה עבד יפה אחרי הלילה הלבן. לא רחוק מהשדה תעופה, באזור ירוק ומרגיע. הקופים שלי טפסו על העצים ואני נמנמתי על מצע עלים בקרקע, יחד עם הקטנה שאח"כ הצטרפה לגדולים - אבל היא נינג'ה ולא קופה.