מדריך טיולים למרוקו
-
האם ה-Lonely Planet הוא המדריך הטוב ביותר לקחת למרוקו? האם יש מדריך טוב בעברית? תודה -
מדריך טיולים למרוקו:Reיש את המדריך החדש של הלוני פלנט מסדרת ``העולם`` בעברית והוא ממש מצויין. -
מדריך טיולים למרוקו:Reנעמי שלום ממש ממש בימים אלה יוצא לאור ספר חדש של אבי אביזמר שהוא מדריך מעולה למרוקו.נדמה לי שב-25.04 זה יוצא לאור. אשמח לתת לך פרטים נוספים וטיפים באם תרצי.טיילתי במרוקו לפני 8 חודשים. עמי 050-6292433 -
מדריך טיולים למרוקו:Reעמי, תודה רבה. ברצון הייתי מתקשרת איתך, אבל אני באוסטרליה - ואתה לא השארת דואל. אשר למדריך, בעוד כשלושה שבועות אגיע לארץ ואני מקווה שעד אז המדריך יהיה בחנויות. שוב תודה. -
מדריך טיולים למרוקו:Reעל תסמכו על אבי זמר!!מנסיון.... 1. מדריך העולם מסדרת לוני פלנט החדש בעברית, 2. לוני פלנט בעברית ישן קטן, 3. של דוד אדרי מרוקו - לא משהו, 4.ניסים קפריסל- נחמד מאד בעיקר מידע היסטורי וכו.. 5. הישן של אבי זמר- זוועה אני לא יודע מה יהיה בחדש אבל מן הסתאם משהו דומה. 6. של סדרת DK באנגלית ממש טוב. 7. עוד ספר רק לטרקים באטלס אני לא זוכר של מי ההוצאה -באנגלית. באנגלית לא חסר ספרים במרוקו, לפי דעתי הכי טוב להדפיס מה 1001 טיפים את הטיפים הטובים כל השאר לזרום תרבחו ותסעדו -
מדריך טיולים למרוקו:Reשלום נעמי כל הכבוד לך שאת באוסטרליה וכבר מתכננת טיול למרוקו,יישר כוח. ראיתי את ההודעה של הבחור האחרון בתגובות.כוונת ההודעה שלי היא שאביזמר אישית הינו מדריך מעולה אם כי לכל אחד מהמדריכים יש שריטה כלשהי וגם לו יש אך הידע הכללי שלו ממש מצויין. אני מאמץ את העצה של המגיב האחרון והוא להכנס למדור הטיפים(לאחר רישום קצר), למשוך משם את כל הדברים הרלוונטיים ולקבל עוד קצת טיפים טריים ממי שהיה במרוקו לאחרונה.בכל מקרה המייל שלי הינו [email protected] ואשמח לענות לך על כל שאלה שאני יודע את התשובה עליה.להבהרת דבריי במייל הראשון , עדיין לא קראתי את המדריך החדש של אביזמר כך שאין לי כמובן דעה לגביו. המשך טיול מוצלח עמי -
מדריך טיולים למרוקו:Reאני מעונין לצאת לטיול מאורגן למרוקו בסוכות.
אבקש לקבל המלצות על חברת טיולים אמינה ומקצועית + שם
של מדריך מיקצועי.
תודה לכולם -
מדריך טיולים למרוקו:Reאני מעונין לצאת לטיול מאורגן למרוקו בסוכות.
אבקש לקבל המלצות על חברת טיולים אמינה ומקצועית + שם
של מדריך מיקצועי.
תודה לכולם -
מדריך טיולים למרוקו:Reתארגן קבוצה של צעירים אשמח להדריך אותך.....