ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טנזניה-מלוואי

פורום אפריקה
    2
    2
    506
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • איבצן
      איבצן נערך לאחרונה על ידי

מה הדרך הכי פשוטה להגיע מדאר למלוואי? (לא טיסה) והאם היא תגרום לי סבל בגב התחתון? כמה זמן פחות או יותר לוקחת הדרך?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אילנה
        אילנה נערך לאחרונה על ידי

טנזניה-מלוואי:Re
        אני נסעתי עם חברת SCANDINAVIAN מדאר באוטובוס ישיר ל MBEYA, הנמצאת קרוב לגבול עם מלאווי. הנסיעה אורכת יום מלא והיא נוחה באופן יחסי: יש לך מושב משלך, האוטובוס נוח ומרווח, רב הדרך נראית חדשה - כלומר אספלט טרי שאין בו הרבה מהמורות. עם זאת, כמובן שיש קטעים קצת יותר קשים וכמה מעברי הרים מפותלים. באופן כללי : זכורה כנסיעה לא בעייתית. מ MBEYA אמור להיות אוטובוס ישיר לתוך מלאווי אני חושבת שמגיע עד ל MZOOZOO. אני נסעתי אל הגבול במיניבוס, משם החלפתי עוד מיניבוס עד לעיר הקרובה ומשם באוטובוס ל MZOOZOO. הנסיעות במיניבוסים עלולות להיות צפופות ביותר ולא נוחות במיוחד - אתה עשוי לשבת על חצי כסא, שכן על מושב דוחסים כמה שיותר אנשים. קיימת אלטרנטיבה להזמין מקום באוטובוס - עליך לברר כשתגיע ל MBEYA. יש שם מרכז מידע לתיירים הנקרא SISI KWA SISI שנמצא לא רחוק מהתחנה המרכזית. אצלם מצויים לוחות זמנים מדויקים (יחסית) לאוטובוסים. אם כך מדאר ל MZOOZOO מדובר במינימום של יומיים. במלאווי יש קטעי כביש גרועים יותר. אבל שוב, באופן יחסי לשאר הכבישים במדינות הללו, מדובר בצירים ראשיים הסלולים בצורה טובה. אינני סובלת מכאבים בגב התחתון כך שלא אוכל לסייע לך מניסיוני... אם חשבת על דרך מלאת טלטולים - לא כך הדבר. בהצלחה!
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון