ייעוץ ציוד למזרח הרחוק
-
אני נוסעת מסוף אוקטובר עד סוף אפריל, התכנון הוא הודו, תאילנד, לאוס ובורמה )אם יתאפשר אז נפאל וטיבט). עד כמה נחוץ תרמיל קטן? בכל מקום כתוב לקחת, לא עדיף לקחת את הגדול לטרקים ולהשאיר כמה חפצים נעולים, במקום? נשמע לי סיוט להסתובב עם שני תרמילים. סופטשל/פליז, בגדים וגרביים תרמיים - נחוץ באזורים האלה בתקופה הזאת של השנה? יש סיכוי שנגיע לצפון הודו אבל לא בטוח.
שק שינה - לא עדיף להסתפק בציפה? אני לא רוצה לגלות שחסר לי ציוד, אבל אני קטנטונת ורוצה לצמצם למינימום האפשרי כי גם ככה קשה לי לסחוב. תודה!!!
-
ייעוץ ציוד למזרח הרחוקאני אישית חובב של תיק קטן, אז אני כן אמליץ לך לקחת, הוא היה הרבה יותר שימושי מהתיק הגדול, הלך איתי לכל מקום, לטרקים הקצרים, לנסיעות באוטובס, להליכות בין כפרים לכפרים.
בנוגע לשאר הציוד שאמרת, בגדול לצפון הודו ונפאל כדאי שיהיה ביגוד חם, אבל לא הייתי קונה במיוחד, אם יש לך פליז תביאי, אם לא אז תקני שם, בכל מקרה אני לא רואה צורך לקנות במיוחד בארץ בשביל המדינות שאת מתכננת.
שק שינה, אין צורך.
ציפה- מאוד מומלץ !
-
ייעוץ ציוד למזרח הרחוקתודה על התשובה המפורטת! אתה ממליץ על תיק יום אורתופדי, או רך שניתן להכניס לתוך הגדול בקלות?
-
ייעוץ ציוד למזרח הרחוקאני לא יודע אם אורטופדי זאת המילה, אבל אני מעדיף תיק עם מערכת גב סבירה, שאפשר לעשות איתו טרקים קצרים, הכי חשוב בגלל שזה תיק שבשימוש יומיומי, שהגישה והנוחות לתאים תיהיה ברמה גבוהה
-
ייעוץ ציוד למזרח הרחוקדילמה.
גם אני בעד תיק עם מערכת גב טובה, אבל במקרה הזה לפי המדינות שציינת לא יודע אם תצאי לטרקים רציניים (יותר מיומיים שלושה).
לכן ממליץ דווקא על תיק פשוט שאפשר לדחוף לתיק הגדול.אם כן מתוכננים טרקים ארוכים עדיף תיק קטן עם מערכת גב טובה.
לגבי ביגוד חם שוב דילמה.. מצד אחד רוב הזמן לא יהיה קור שמצדיק ביגוד כזה, מצד שני מספיק לילה אחד או 2 קפואים (יהיו יותר) שכן מצדיקים לסחוב בתיק ביגוד חם.
כמו שאמר קודמי, אפשר ואף רצוי לקנות שם לפי הצורך.