ביטוח לאומי כשאני בחו``ל?
-
יש לי שאלה - כשאני טס לחו``ל צריך להודיע לאיזשהו גורם כמו ביטוח לאומי, שאני נמצא בחו``ל, כדי שהם לא יצפו לקבל ממני תשלום? או שזה אוטומטי כשרושמים לי בביקורת גבולות שאני בחו``ל? -
ביטוח לאומי כשאני בחו``ל?:Reאז זהו, שהם כן מצפים לקבל ממך תשלום! 137 ש``ח בחודש כדאי לך להסדיר את התשלום בהוראת קבע לפני שאתה טס כדי שלא תחזור ויהיה לך חוב ענק. תתקשר אליהם התהליך מאוד פשוט וניתן להוריד את כל הטפסים הדרושים מהאינטרנט כך שאתה לא צריך לבקר שם -
ביטוח לאומי כשאני בחו``ל?:Reאז צריך לשלם?? הרי אני לא אהיה בארץ.... אז למה?? -
לשמור על הזכויות שלך...חוץ מזה בישראל רק לוקחים מאיתנו כסף לא מקבלים כלום -
ביטוח לאומי כשאני בחו``ל?:Reאם לא תשלם בזמן הטיול, תשלם אח``כ עם ריבית ועם קנסות וכל הסיבוך הזה, הוראת קבע פשוטה תפתור הכל -
החיים קשים.אתה צריך לשלם כדי שתחזור מהמילואים הם ישלמו לך, אתה צריך לשלם להם כדי שעוד כמה שנים במידה ותזדקק לדמי אבטלה הם ישלמו לך, אתה צריך לשלם כדי שעוד כמה שנים במידה ותזדקק, חו``ח, לטיפולים עקב פציעה בעבודה הם ישלמו לך, אתה צריך כדי שעוד כמה שנים (הרבה) שתצא לפנסיה הם ישלמו לך. לעניין הפרוצדורה, לעשות הוראת קבע זה בהחלט הכי נוח, ולו רק בגלל העובדה שביטוח לאומי הוא הגוף הממשלתי הכי מנוון במדינה וכל סטייה קלה ממסלול התשלומים הרגיל גוררת כאב ראש אטומי שנמשך ונמשך ונמשך.