ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

משקל בטיסת אל על- איבריה

פורום דרום אמריקה
    5
    8
    4442
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • sary16
      sary16 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו זוג שטס לדרום אמריקה ומתכננים למסור לתא המטען מזוודה אחת גדולה במשקל כפול. שמעתי שעל פי תקנות חדשות למזוודה אחת יש משקל מקסימלי שנקבע לאדם אחד בלבד.האם זה אומר שאין אפשרות שנמסור כזוג מזוודה אחת כפולה במשקל? ניאלץ לקחת שתי מזוודות במקום אחת גדולה? נראה לי לא הגיוני... .באתר של אל על לא מצאתי תשובה לסוגיה ואנחנו טסים בעוד שבוע. צריך להתארגן. אולי מישהו יודע ?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • hagt
        hagt נערך לאחרונה על ידי

משקל בטיסת אל על- איבריה:Re
        ההגבלה היא 20 ק``ג לאדם במחלקת תיירים. לא יעשו שום בעיה אם תמסרו מזוודה אחת בלבד עד 40 ק``ג שהיא עבור שני אנשים... באותו אופן ניתן גם למסור 3 תיקים לאדם אחד שמשקלם הכולל עד 20 ק``ג 3 תיקים לשני אנשים שהם עד 40 ק``ג וצירופים שונים אחרים בגדר ההגיוני והסביר.
        • sary16

תשובתך נבדקה לאחרונה? החשש שלי הוא משינוי בתנאים הידועים.
          • hagt
            hagt נערך לאחרונה על ידי

תשובתי נבדקה בכל הפעמים שבהן טסתי באל-על וחברות אחרות. אם את מחפשת תשובה מדוייקת למה לשאול כאן ולא להתקשר לאל-על ישירות? מי ערב לך שמי שיגיד לך ``כן בדקתי אתמול`` או ההפך, לא עובד עלייך?
            • sary16

צודק. אני מניחה שתשובתך מדויקת מה גם שהגיונית. קבל ברוח טובה ...ובטיסות פנימיות בדרום אמריקה מה קורה?
              • rosylinda
                rosylinda נערך לאחרונה על ידי

שרי, אני דיילת קרקע (שגם טסה לדרום אמריקה). לפי חוקי שדות התעופה הבינלאומיים המקסימום שמזוודה יכולה לשקול הוא 32 ק``ג! יותר מזה הסבלים לא ירימו ויש סיכוי טוב שהמזוודה תישאר בשדה.יש גם סוגיות ביטחון בקשר לציוד מעורב, המלצה שלי- תפרידו ציוד. במידה ואת טסה דרך ארה``ב החוקים שונים- מותר לכל נוסע 2 מזוודות כל אחת עד 23 ק``ג אבל זה תלוי בחברת התעופה ולא בחוקים הבינלאומיים. בכל מקרה אל תעברי את ה-32 קילו למזוודה ותבררי אצל חברת התעופה שלך כמה משקל בדיוק מותר לך לקחת או שתבדקי על גבי הכרטיס. תהני ורד. נ.ב. את טסה עם טל?
                • misslady
                  misslady נערך לאחרונה על ידי

גם אני טסה עם אל על בעוד חודשים והמשקל למזוודה עד 20קילו בלבד במחלקת תיירים על כל משקל עודף עולה 5דולר. לנוסעי המתמיד מותר עד 25קילו בכל אופן יש מצב שיהיה לכם מזל ותכלו לקחת מזוודה של 30קילו ללא תוספת תשלום מאחר ואתם טסים עם איבריה.. מזוודות במשקל 30+ עוברים במסלול החריג זאת אומרת שמישהו לוקח את המזוודה שלכם במקום שתניחו במסוע המעביר לרכב בו מעמסים את מזוודות...אולי תתקשר לאל על וזהו
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום. בשביל מה קניתם כרטיס טיסה במשרד נסיעות? תקבלו הסבר על השאלה אצל הפקיד/פקידה. למיטב ידיעתי - אי אפשר להעלות מזוודה אחת ששוקלת כפול עבור שניים. רצוי לברר היטב. בהצלחה
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון