Itinerary Yunnan/ Sichuan Help
-
Hi See below my itinerary for the trip to china any suggestion or remark are welcome
I prefer to avoid long journey (10 hour+) with bus and prefer to take flight Need help from Deqin area after finishing "Yubeng Trek"
what and where to go i need to fly to Guilin eventually
In Guliin area i have 5 -6 day to spend any suggestion Another question can i travel with a suitcase or it will be easier with Big backpack
Day 1 Flight to Chengdu
Day 2 Giant Panda and take Train Emei Shan
Day 3 Emei Shan
Day 4 Day tour Emei Shan bus to leshen (Bus duration? and When is the last bus to leshen)
Day 5 Bus to Kangding
Day 6 Day tour Kangding
Day 7 Bus to Daocheng
Day 8 Daocheng day tour and arrangement to Yadin Trek
Day 9 - 11 Yadin Trek sleep at Daocheng Day 12 Flight to Shangri-La Day tour
Day 13 Shangri-La Deqin Bus and then take bus to Fellai si
Day 14 - 16 Yubeng Trek Bus to Deqin (Is there a night bus to Deqin) Day 17 Bus to Shangri-La
Day 18 Flight to Guilin
Day 19 Bike Hire Day 20 Longji Rice terraces
Day 21 Longji Rice terraces
Day 23 yangshuo Day 24 yangshuo
Day 25 - Guilin and flight to home
-
Itinerary Yunnan/ Sichuan Helpרק כמה הערות קטנות (כי התעייפתי מהמייל באנגלית והתוכנית המפורטת):
1. נסיעה מקאנדינג לדאוצ'נג ביום אחד? בדקת אם זה אפשרי בכלל? בסוף 2012 ביומיים בקושי היית עושה את זה, ולפי מצב הכבישים אז קשה לי להאמין שהיום יש שם אוטוסטרדה שתיקח אותך את כל המרחק ביום. לנו לקח (בכיוון ההפוך) מקאנדינג לטאגונג 3 שעות, מטאגונג לליטאנג יום שלם, מליטאנג לדאוצ'נג 4-5 שעות. הייתי עוצר בליטאג כדי לחלק את הדרך, ובלי קשר בטאגונג אם יש לך עוד קצת זמן.
2. יום טיול בדאוצ'נג נראה לי מיותר. אין ממש מה להתארגן ליאדינג, מספיק להגיע בערב לפני (גם אם מגיעים בלילה), יש שם מעט אכסניות וכולן ידעו להכווין אותך למיניבוסים שיוצאים בבוקר ליאדינג.
3. שמחתי לשמוע שיש שדה תעופה בדאוצ'נג, שלא היה קיים בסוף 2012, אז דאוצ'נג היה אחד המקומות שכוחי האל בהם הייתי בעולם. חסך לך נסיעה קשה ויום שלם מדאוצ'נג לשנגרילה. רק תוודא שבאמת יש טיסות לשנגרי-לה.
4. הייתי מוריד יום אחד מיאדינג (ביוחד כי נראה שאתה קצר בזמן ומוותר על הרבה מקומות שווים בדרך).
5. הייתי מוסיף ימים לשנגרי-לה - אחד המקומות המעניינים שראיתי, ולכל הפחות מקדיש יום (או חצי) לביקור במזנר שלה.
6. למיטב זכרוני הדרך משנגרי-לה לדצ'ין עד לטרק עצמו וחזרה אורכת קצת יותר זמן ממה שהקצת. אשאיר זאת לאחרים לאמת.
-
עזרה תכנון מסלולתודה על התגובה
התוכנית השתנתה החלטתי לוותר על טרק ה YUBANG אני עושה רק את YADIN
הבנתי שבגדול אני אראה אותו נוף מבחינת הגעה יותר נוח לי להגיע ל YADIN
בדרך ל YADIN אני עוצר יומים ב kanging ואז עוד יומים ב litang
משם 3 ימים טרק ואז אני טס לדאלי עושה יום טיול אופנים ואז נוסע ליומים ל Lijiang
טס ל guilin משם עוד יומים ב yangsu ואז טרסות אורז longi rice ואז טיסה להונג קונג
אשמח להערות או שינוים
תודה רבה
-
עזרה תכנון מסלול