Resort fees במלונות בווגאס
-
למראית עין המחירים של המלונות בווגאס מאוד זולים, אך בעיון מעמיק יותר ראיתי שכל המלונות גובים resort fees של 22.5$ ללילה לחדר,שזה לעיתים עוד 50% מהמחיר המוצג לחדר. למיטב הבנתי זה תשלום בעבור wifi, שרותי פקס, וכד'.
א. האם זהו תשלום חובה גם אם אין לי מכשיר נייד ואין לי צורך בwifi, ובשרותי פקס?
ב. שאלה באופן כללי לגבי התשלום למלונות בכלל בארהב. שלא כמו טיסות שהחיוב מתבצע במיידי, בהזמנת מלונות החיוב נעה רק כאשר נכנסים למלון? האם זה תמיד ככה או צריך לבדוק את המדיניות של כל מלון לפני שמזמינים בו חדר? או שרק בחדרים בלי אפשרות ביטול החיוב מתבצע במיידי?
-
resort fees במלונות בווגאסשבוע טוב
בעקרון התשלום של ריזורט פי הינו חובה.
לגבי התשלום ,תלוי היכן הזמנת אבל לרוב משלמים ביציאה מהמלון.
נהוג לגבות מראש תשלום ללילה אחד כביטחון ואת השאר כשיוצאים.
-
resort fees במלונות בווגאסלמה בעיקרון ולמה מודגש?חחחח
זה משאיר פתח שיש אפשרות לא לשלם את המס הזה...
-
resort fees במלונות בווגאסאני לא מכיר דרך להימנע מתשלום ה-RESORT FEES (אלא אם אתה מהמר במעמד מסוים במועדון המהמרים של המלון/הרשת).
לתשומת לבך, למחיר של הריזורט פיז יש להוסיף 12 אחוז TAX וכפי שנכתב ע"י ארי, נגבה בעת הצ'ק אאוט ע"י בתי המלון עצמם.
הנה רשימה של איזה בתי מלון גובים את התוספת הזאת, עלותה וגם יש בתי מלון שלא גובים בכלל:
-
resort fees במלונות בווגאסוואו ראובן!
מוריד את הכובע על המקצועיות והידע(איך לעזעזל הגעת לאתר הזה??). ולא בפעם הראשונה..שאפו!
-
מושיקווגאס זה ביתי השני

-
הלוואי עליי....חחחחחהייתי לפני 7 שנים והתאהבתי. הלוואי ואוכל לבקר שם בתדירות גבוהה יותר....יש שם משהו באוויר...אי אפשר להסביר...היינו(בירח דבש) 4 לילות באקסקליבר ולילה אחד בפריז. נראה לי שהאקסקליבר יארח אותנו גם השנה...אהבנו אותו מאוד,המחיר מעולה,המיקום מצויין...רק שהמס הזה מעצבן אותי...מס "חארטה" כמו אומרים.
-
הלוואי עליי....חחחחחמה אכפת איך קוראים לתשלום.
צריך לראות את השורה התחתונה של המחיר.
בסוף מקבלים מלון יוקרתי במחיר של צימר בקיבוץ.
-
הלוואי עליי....חחחחחאגב, מישהו היה במופע tournament of kings של האקסקליבר ויכול להמליץ?
-
resort fees במלונות בווגאסהשמועה אומרת שניתן לבקש שלא לשלם את היטל הנופש ולוותר לגמרי על השירותים המובטחים בתמורה לאותו היטל (שימוש במתקנים מסוימים, אינטרנט אלחוטי וכו׳). אני לא יודע איך בדיוק אפשר, ולא עשיתי את זה בעצמי...
היטל הנופש לא נגבה ע״י כ-ל המלונות בעיר אלא רק ע״י הגדולים שבהם המוגדרים כאתרי נופש לכל דבר ועניין. ההיטל הזה, אגב, נגבה גם ביעדי נופש אחרים בארה״ב שבהם פועלים כמעט אקסקלוסיבית מלונות נופש בסגנון דומה. ההיטל שונה לכל מלון.
תשלומים מהסוג הזה משולמים תמיד במלון עצמו - בדר״כ בצ׳ק-אאוט. אפילו בהזמנה שדורשת תשלום מראש לא נוהגים לגבות מסים עירוניים והיטלים מיוחדים, אלא רק את עלות החדר והמסים המדינתיים הנגזרים (12% במקרה וגאס, כפי שציין קודם ראובן).
-
resort fees במלונות בווגאסבכמה מלונות בווגאס ניסיתי לשאול לגבי האם אפשר לוותר\להזדכות על
הריסורט פי, בכולם התשובה היתה שלילית.
-
resort fees במלונות בווגאסכמובן, לא מדובר בהיטל אופציונלי. המלון צריך לגבות אותו והוא יבקש לגבות אותו. אבל זה לא אומר שאין כל דרך להימנע מתשלום ההיטל.
אני מניח שהסבר בסיסי ותעודת עו״ד אמריקנית יכולים לעזור... אבל שוב, אני מכיר את השמועה בלבד ומעולם לא ניסיתי לפטור את עצמי מההיטל הזה.