ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טלפון ושיחות בארה״ב

פורום צפון אמריקה
    12
    24
    6412
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shemer_t
      shemer_t נערך לאחרונה על ידי

טלפון ושיחות בארה״ב

כל מי שמוכר (בישראל) גלישה / שיחות/ הודעות כלשהן דרך רשת סלולרית, הוא רק מתווך ביניכם לבין הרשת האמריקאית. אין אפשרות טכנית (בשום מקום בעולם) לספק שירותי תקשורת ללא הסתמכות על רשת מקומית (אני מתייחס לעולם הסלולר, לא לפתרונות כמו לווין וכו').

לפיכך - כל הסיפורים שמספרים לכם, כגון מחיר ידוע מראש, שיחות ללא עלות וכיו"ב, אלה דברים שתוכלו להשיג לבד באמצעות קנייה עצמאית בארה"ב, עם ידע טכני מינימלי. ברוב החנויות, המוכרים עצמם יעשו עבורכם את כל ההגדרות ויסבירו לכם כיצד לפתוח את מכשירכם לשיתוף עם מכשירים נוספים.

כמובן שאין פסול להשתמש בשירותי מתווך ישראלי כזה, תמיד יהיו אלה שיעדיפו שהכל מגיע מוכן מהבית ואין צורך בהתעסקות, אבל חשוב להבין שאת מה שמוכרים לכם כאן, אפשר לרכוש גם שם בפחות כסף. 

כמו שמשתמשים בשירותי תיווך בחיפוש דירה/ רכב, גם כאן אפשר לבחור אם לקחת את השירות מאותו גוף/אדם, רק לזכור שהוא גוזר עליכם קופון כזה או אחר. אם לקחתם זאת בחשבון והחלטתם לשלם על הנוחות הזו - מצויין, אבל טכנית, אין שום יתרון בשירותים אלה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • may east
        may east נערך לאחרונה על ידי

טלפון ושיחות בארה״ב

מה שאתה כותב , נכון לכל תחומי החיים.

גם את הקורנפלקס שאתה אוכל, אתה יכול להזמין מחול. הוא הרי ממילא מיוצר שם.

אנשים משלמים על נוחות. מה ,זה חדש ?

למה אתה משתמש בסלולרי ולא מסתפק בטלפון בבית ? שניהם מעבירים קול ?

כדאי לחפש את השרשור אני חושב של דורבן או אולי אני טועה, שהתחיל לתזז בין חנויות של בסט ביי , שהבטיחו לו שיש להם את הסים שהוא היה צריך.. אבל.. לא היה..

והיה צריך לנווט בלי אמצעי ניווט נורמלי וכו.

ואז לא ידעו להגדיר כמו שצריך וכו.

אז תמורת נוחות - משלמים. מה לעשות ? מישהוא עושה לך עבודה בכדי שלך יהיה נוח, ועל זה אתה משלם. ואם נוחות אומרת לשלם 50 שקל על טיול של 50 אלף שקל... זה נהפך ל non issue בכלל

• baba4ko
          baba4ko נערך לאחרונה על ידי

טלפון ושיחות בארה״ב

הי שמר

טכנית אתה צודק, גם המוכרים אומרם לך סים של חברה כזו או אחרת באת הרכישה. מבחינת נוחות עדיף לשלם עוד קצת ולטוס בראש שקט. לפני כמה שנים לא קניתי סים גרמני בארץ, כי אמרתי אני אקנה בגרמנה, אבל לא היה אפו ושבוע הינו צריכים להיות ביער השחור ללא טלפון ואינטרנט, מזל שיש לי GPS עם מפות אופ ליין.

• shemer_t
            shemer_t נערך לאחרונה על ידי

טלפון ושיחות בארה״ב

כפי שכתבתי, כל אחד יעשה מה שהוא מבין. אני טרם נתקלתי בבעייה להשיג כרטיס סים בחו"ל, כולל במדינות בהן האנגלית אינה נפוצה, אבל ככל הנראה הידע המוקדם שלי בתחום עוזר.

מה שניסיתי להדגיש הוא שהיתרונות לכאורה שמוצגים בפני אנשים תמימים, כאילו לשירותים הנמכרים בארץ יש יתרונות טכניים על המצויים בחו"ל - אינם קיימים למעשה (כלומר כל דבר שנמכר כאן יתן להשגה בחו"ל).

כל אחד יעשה לעצמו את החשבון אם וכמה שווה לו נוחות מסויימת. באותה מידה אתה יכול להזמין מונית משדה"ת למלון או לעשות את אותה דרך בתח"צ. 

• 1
            • 2
            • 2 / 2
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון