מה עדיף תאילנד או ד.אמריקה
-
בבקשה עיזרו לי להחליט מה יותר עדיף. לעשות טיול קליל לתאילנד להנות מהחופים ומהאנשים המקסימים ומהקניות,ולא לפחד משודדים. או לנסוע 3-6 חודשיים לד.אמריקה לפחד כל הזמן משודים ואלימות שאני קורא בכל מדינה, לקפוא מקור בהרים. וכל הזמן רק להשגיח על החפצים שלי ולהיות שעות באוטובוסים, ואם אפשר עצה קלה למי שרוצה לעשות רק פאן ובעיקר ים ולא טרקים לאיזה ארצות מומלץ לנסוע? -
תאילנד. -
תאילנד.:Reלמה? במקום שתעודד אותי לנסוע לד.אמריקה , ותגיד לי שזה לא מסוכן, ולא איך שאני יכנס לברזיל יפשיטו אותי וישדדו אותי.תעודד! -
תאילנד.:Reכי למה שהוא ישכנע אותך? אתה כבר משכנע את עצמך שדרום אמריקה מסוכנת לך יותר מידי ושאתה רוצה בעצם תאילנד. ואם אתה רוצה תאילנד אז מה רע? איש איש וטעמו שלו. -
עמי שלוםעושה רושם שכבר הגעת להחלטה והיא לא דרום אמריקה, ורצית לקבל מאיתנו חיזוק. כן, יש בדרום אמריקה שודדים. אבל תתפלא, יש גם שודדים במזרח הרחוק, ואפילו בתל אביב! אני אישית נפגעתי מאחד. בכל מקום יש טרור (אולי אפילו יותר במזרח), שודדים, חיות כיס ומנהלי קבלה מרושעים במלון. אאז מה. החיים קצרים, וכנראה שמותך לא יהיה בטיול. ואם יהיה- תדע שאין הסיבה שאתה במקום זה או אחר. (כמובן תוציא מכלל חישוב את עיראק ודומיהן). -
עמי שלום:Reהאם יש אפשרות לטייל בד.אמריקה בלי טרקים , אלא רק מקומות של פנאנות? ,ים ושמש משהוא בסגנון אייה נאפה? -
חובה לעשות טרקים. -
סכנות קיימות בכל מקום בעולםלדוגמא בתאילנד למשל בבנגקוק יש אזהרת נסיעה של המטה למלחמה בטרור על שהייה במספר אזורים כולל הקאווסאן יש אזהרות נוספות לגבי הדרום ששם יש קבוצות איסלמיות קיצוניות אשר פעילות ומהוות מאידך מטרה לממשל הצבאי בתאילנד. באיים ישנם סכנות אחרות גם כן... בקיצר אם אתה בודק תמיד את הסכנות ורק לפיהם אתה נוסע למקום כלשהו אז לא תגיע רחוק... (או אולי כן..רחוק מישראל) ישנם סכנות בדרום אמריקה וישנם מספר דברים לקחת בחשבון אבל אל תתן לזה להפריע לך פשוט קח אותם בחשבון נסיעה טובה והמון הנאה -
פאננות תעשה בארץ. למה לטוס? -
או באיה נאפה -
פאננות תעשה בארץ. למה לטוס?:Reגם לטייל אפשר בארץ. וגם לפגוש תרבויות שונות, לשמוע שפות זרות,לראות ארכיאולוגיה, טבע וערים מודרניות. למה בכלל לטוס? -
כי כולם טסים, לא? -
מה עדיף תאילנד או ד.אמריקה:Reאחי, לך על איה נאפה ! אין כמו שבוע בחופים שם. למה לך לשבור את הראש על טיול ארוך. שבוע ואתה בארץ .עזוב אותך מהקור בפרו ובוליביה.ומהשודדים בברזיל ופרו. יאללה תאילנד . קופנגהן פול מון מי שלא היה קציצה..