דנמרק באופניים
-
הי
האם משהו טייל בדנמרק עם אופניים (לא רק בקופנהגן)? מחפשים טיפים לטיול מסוג זה- בעיקר בנושא מסלולים, לינה. אנחנו משפחה עם 4 ילדים (4-18) ומתכננים לנסוע באמצע אוגוסט. מצאנו כבר חברה מקומית להשכרת האופניים לכולנו ומתלבטים לגבי השאר.
נשמח לכל טיפ!
תודה
אילנה
-
דנמרק באופניים -
דנמרק באופנייםתמי תודה! מקפיצה כי מחפשת עוד מידע
-
דנמרק באופנייםהי אילנה,
נשמע כיף לא נורמלי!
אין לי נסיון אישי בטיולי אופניים בחו"ל, אבל את יכולה לנסות להיעזר באתר הזה.
דרכו אפשר לתכנן מסלול מותאם אישית לטיול אופניים בדנמרק. התכנון מתבצע על מפה (מיעד ליעד).
יש באתר הזה גם תיאורים מפורטים של מסלולי אופניים רשמיים לפי האיזורים של דנמרק (האיזורים נמצאים בתפריט מצד שמאל - תלחצי על שם האיזור ויפתחו אפשרויות המסלולים). התיאור כולל גם את המרחק, דרגות הקושי והאם מותאם לילדים.
תחזרי לספר לנו איך היה. מתה לשמוע חוויות

אורה
-
דנמרק באופנייםהי אורה.. תודה רבה.
אנחנו מכירים את האתר הזה וחרשנו כבר את כל האתרים הדנים בעניין שחלקם גם ללא תרגום לאנגלית. מהבחינה הזאת אין בעיה, יש גם אפליקציות שניתן להוריד למסלולים וכו' וכמובן שנעזר בכל זאת ביחוד שזאת המדינה לטיול באופניים.
אבל מה שאני מחפשת זה מישפחה או מישהו שעשה טיול דומה. לא מצאתי בחיפוש ברשת (חוץ מזוג שרכב במסלול מאד מוגדר מגרמניה לדנמרק) משפחה מדוושת שדיווחה.
יש אתרים אירופאים שמוכרים חבילות טיול כאלו עם טיסות, לינה והעברת מזוודות וציוד.
אם יש מישהו שמכיר את דנמרק או חי שם ומבין בסוג כזה של טיול- אשמח להיעזר.
בן זוגי לא מעוניין לעשות חלק מהזמנות הלינה באתרי הקמפינג או החוות מראש. את היום יומיים הראשונים נזמין מראש ואז נתגלגל.. יותר נכון נדווש...
הוא טוען שבגלל שאנחנו מגיעים לשם לאחר ששנת הלימודים הדנית נפתחת אז לא יהיה לחץ על מקומות הלינה ולא כדאי להגביל את עצמנו למסלולים ועדיף להיות ספונטניים ולהזמין במקום שנראה לנו בדרך. כמובן שזה ישדרג את חווית הטיול, כי אם נתעכב ברכיבה במקום מסוים או נחליט לשנות יעד אז לא נצטרך להגיע למקום שהוזמן מראש. אני כמובן חוששת. הוא יותר הרפתקן ואמיץ ממני.
אנחנו נדווש עם כל הציוד, ויכול גם לרדת גשם, וחלק מהחנויות נסגרות מוקדם ואנחנו עם שישה זוגות אופנים שחלקם סוחבים ציוד וגם את הילד הקטן..
לכן כל כך חשוב לי להתייעץ עם מישהו שמכיר את חווית הדיווש והרכיבה במדינה זו ומכיר אותה קצת. רוב המידע שקיבלנו הינו על קופנהגן, אבל אותנו מעניינים גם איזורים אחרים.
זהו..סיימתי..
אשמח לכל עצה ממנוסים ממני.
תודה מראש

אילנה
-
-
דנמרק באופנייםהי אורה תודה מכל הלב על העזרה והמידע! בינתיים בשיחת טלפון שעשינו עם בעל חנות האופניים בדנמרק, שהתברר שהוא ישראלי לשעבר ומדבר מעט עברית, נאמר לנו שכנראה אתרי הקמפינג ושאר הלינות אכן מתרוקנים לקראת אמצע אוגוסט בגלל חזרת הדנים לביהס, כך שיש סיכוי לצאת להרפתקאה שלנו ללא הזמנה מראש של כל הלינות. דרך אגב, מחיר הטיסות לשם יורד והלחץ באתרים המפורסמים יורד מאמצע אוגוסט.. למשל פחות תורים בלגולנד. אז הנה... טיפ ראשון שאני נותנת עוד לפני שהגענו לשם. תודה שוב ו...מקפיצה
-
דנמרק באופנייםטילנו בדנמרק- זוג עם שלושה ילדים, באמצע אוגוסט בקיץ שעבר. לא דיוושנו על אופניים, אך נשמח לענות על שאלות לגבי מסלול וכו'. אם יש לכם התלבטויות- פנו בפרטי.
אכן, ב 15.8 הילדים הדנים שבו לספסל הלימודים והרגשנו הקלה. יחד עם זאת, רבים מהמטיילים היו דווקא גרמנים הולנדים וכו', כך שאולי בכל זאת כדאי לשקול הזמנת לינות...
-
דנמרק באופנייםתודה ריקי! שלחתי לך בפרטי