ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פרידה בגלל טיול....

פורום דרום אמריקה
    3
    5
    3074
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

היי אנשים- חזרתי לפני חודשיים מטיול מדהים של חצי שנה בדרום אמריקה....כמובן שקיבלתי את ה``בום`` של החזרה לארץ כמו כולם- אבל קיבלתי לצערי גם בום מסוג אחר- חבר שלי מזה 3 שנים נפרד ממני...הוא ממשיך לטייל ביבשת והתקשר אליי מחו``ל ואמר לי שהוא רוצה את הזמן הזה לבד ולא יודע מה יהיה גם כשיחזור - הוא אומר שלא יודע עדיין מה רוצה מעצמו ברגע שנוחת ולכן לא יודע מה עתיד היחסים....ואני לא מבינה מה הקשר בין הנחיתה שלו בארץ לבין המשך היחסים אוףףף מה אני צריכה לעשות- והאם נראה לכם שזהו -זה נגמר....
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

פרידה בגלל טיול....:Re
        הוא כנראה רוצה לטייל בלי להרגיש מחויבות לאף אחד.ואם הוא הודיע לך משם בטלפון אז בכלל.הוא לא שווה אותך.בהצלחה
        • לי
          לי נערך לאחרונה על ידי

תראי, פגשתי הרבה זוגות, שרק אחד מהם יצא לטייל, שהחליטו להפרד, ואחרי הטיול לראות מה קורה. ואני מכיר גם כאלה שחזרו אחרי הטיול. מצד שני, זה היתה הסכמה מראש, ולא כמו במקרה שלך, הודעה טלפונית. ואני לא מייעץ זוגיות, אבל נוטה להסכים עם מה שסיים קודמי.
          • NIRR
            NIRR נערך לאחרונה על ידי

next
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

העניין הוא שכשטיילנו בחו``ל עוד דיברנו על זה שכשאני יחזור לארץ אז ניפרד קצת- אבל אני חשבתי שזה רק באמת לרענן את הקשר להיות קצת לבד אחרי 3 שנים - בקטנה...אבל הוא מצידו אמר שהוא רוצה לחוות דברים חדשים,לא להרגיש באמת מחוייב, ולהבין שהוא איתי מתוך אהבה ולא מהרגל...ואני לא יודעת הוא אמר לי בטל` שהוא גם מרגיש שזה לא נגמר סופית שהוא רוצה שננסה שוב...ואני ממש מבולבלת- כאילו מה עובר עליו....
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון