ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נעליים לדרום אמריקה

פורום דרום אמריקה
    4
    4
    808
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shlapi
      shlapi נערך לאחרונה על ידי

אהלן, אני בבעיה- קניתי לפני שנה נעלי טיולים,והן לא כל כך נוחות לי.אני נוסעת לדרום אמריקה ותהיתי האם זה הגיוני לסוע עם נעלי ספורט (אני בונה על הרבה טרקים)- אין לי כסף לקנות נעלי טיולים חדשות [רק בשביל הכרטיס טיסה נראה לי אני אמשכן את עצמי:) ] אשמח לתגובות תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

נעליים לדרום אמריקה:Re
        אם יש לך אפשרות לקנות בארה``ב- עדיף באינטרנט ושמשהו יביא לך אותן לארץ אז אפשר למצוא שם את כל החברות הגדולות והמוכרות מהארץ בפחות מחצי מחיר.
        • boorako
          boorako נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי ממליץ לך ללכת ולעשות מדרסים במחיר של 200 שקל בערך וככה הנעליים גם יהיו נוחות וגם יחזיקו מעמד.
          • לי
            לי נערך לאחרונה על ידי

לדעתי הנעליים הם אחד הפריטים היותר חשובים. והכי חשוב שהם יהיו לך נוחות.. לא הייתי מציע לאף אחד לקנות באינטרנט כי נעליים קונים אחרי שמנסים אותם על הרגליים, ולא בגלל שהן מ``חברה טובה``. אם את מתכננת הרבה טרקים, נעלי ספורט גם לא בטוח שיחזיקו מעמד, וגם לא יגנו עליך כמו נעלי טיולים (היתרון שלהם הוא עמידות גבוהה במים, וזה שהן מחזיקות את הרגל בצורה שמונעת נקיעות. אני חושב שעדיף לך כן להוציא את הסכום הזה, אבל אם את ממש לא יכולה אז הפתרון שהוצע על מדרסים אכן יהיה המועדף בעיני.
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון