הוסטל ללילה ראשון בבואנוס
-
שלום לכולם, אני וחברה שלי נוחתות בבואנוס ב-27 לחודש ורוצות להזמין לילה ראשון מראש. הבנתי ש- av. de mayo הוא אחד הרחובות העמוסים בהוסטלים.. מצאתי הוסטל בטיפים באתר בשם- southern house ba בשכונת ``רקולתה``, נמצא בלוק אחד משדרת קורדובה. מישהו מכיר/היה/ממליץ? הכי חשוב-האם זה קרוב למרכז? האם עדיף אחד מההוסטלים באווניו דה מאיו? -
תלוי איך את מגדירה `מרכז`.רקולטה היא שכונה נהדרת. תוססת, יפה, עתירת מסעדות, בתי-קפה, מוזיאונים ואתרים היסטוריים, ובאופן כללי הסתובבתי שם הרבה יותר מבאיזור שדירות מאי, למרות שבעוונותיי התאכסנתי שם. בכל מקרה, מדובר בשני איזורים קרובים - נסיעה של כמה דקות במונית, אוטובוס או רכבת תחתית, או הליכה נעימה של כמחצית השעה ברגל. -
תלוי איך את מגדירה `מרכז`.:Reתודה חתול (או רובוט)! ע``פ ניסיונך, תוכל להמליץ לי על הוסטל בשדרת מאיו? הוסטל רגוע, להתחיל בו את הטיול? -
חתול-רובוט. זה שניים במחיר חינם.בשדרות מאי התאכסנתי רק ב-Estoril. המקום שנוי במחלוקת, אבל אני חיבבתי אותו מאוד. אמנם בעונה ה`חמה` [כלומר סביב החודשים ינואר-מרץ], כשהישראליאדה חוגגת ברחובות בואנוס איירס, גם האסטוריל הופך למקום בלתי-נסבל, אבל כשה`גל` ממשיך בדרכו, זהו אחד המקומות החביבים והידידותיים יותר בהם יצא לי להתאכסן. ובכל תאריך, יש למקום צוות עובדים מיומן, אדיב ובעל ידע רב, שמדבר אנגלית וישמח לעזור לכן להתאקלם ולהדריך אתכן בנבכי העיר. הם גם מארגנים כרטיסי אוטובוס במחירי עלות, ומציעים שלל אטרקציות [צניחה חופשית, כרטיסים למועדונים וכולי]. החדרים המשותפים דחוסים ודוחים למדי, אבל יש חדרים פרטיים, זוגיים ומשולשים קומפאקטיים ונעימים. המקלחת היא אולי החמה והטובה ביותר שיצא לי לראות באכסניות בטווח המחירים הזה. אינטרנט מהיר חינם, ומיץ תפוזים בסחיטה עצמית בארוחת הבוקר. המינוסים - למעט ישראלים בהמיים בפוטנציה - הם מחירים גבוהים למדי [נכון למאי דאשתקד, 27 פסו ללילה בחדר פרטי, כשכל לילה שביעי חינם]; סכנת גניבות, כמו בכל אכסנייה [לכן מומלץ לנעול את החדר במנעול טוב משלכן]; ולא מעט סמים שמסתובבים באיזור [אם כי לא בטוח שמבחינתכן מדובר במינוס]. בסך הכול, אני חיבבתי את האסטוריל מאוד, וכאמור, ההגעה משם לשאר חלקי העיר נוחה, זולה ומהירה. -
חתולהיי חתולה מה מצב? את נמצאת בבואנוס איירס כרגע? -
סובל מבדידות? הזיות? -
הוסטלאני ממליץ על שנים איסטוריל ואבניו. לאחרונה הייתי באבניו ונהניתי מהשהות. עדיין יש דוברי עברית אך היום יש יותר אירופאים ואחרים. המחירים נוחים. אבנידה דה מאיו 950 (שדרות מאי) -
תודה רבה לכל החתולים והבינגוים למינהם -
הוסטל ללילה ראשון בבואנוס:Reועוד אחר קטן בשדרות מאיו- מילהאוס. לא ממש רגוע, אך התחלה מאוד שמחה. להלן הלינק לאתר. רצוי להזמין
מילהאוס הוסטל