ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קרואטיה-הגענו לחוואר

פורום אירופה
    5
    25
    10834
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ח.ג
      ח.ג נערך לאחרונה על ידי

קרואטיה .לפני סיום

תודה לך חיים. לסלוני ורוסטוק נגיע בדרך. לפי החישוב שלי אם נצא ב13:30 ונעצור בהן נספיק להגיע עד 18:30 לשדה התעופה. עד אז ננוח כאן בחצר? אולי נגלה עוד מידע על שבילי טיול בדרך ואז נצא מוקדם יותר. טובה , מבטיחה צילומים וסיכום מסודר. ייקח זמן.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ח.ג
        ח.ג נערך לאחרונה על ידי

קרואטיה .לפני סיום

בקור קצר ברסטוק. הרגל נתפשה. ארוחה כ 4 קמ משם על אם הדרך לזגרב במסעדתpino. טעים לאט לאט נתקדם לש.ת.

• ח.ג
          ח.ג נערך לאחרונה על ידי

חזרנו הביתה

לא ברור איפה החזרת הרכב בזאגרב אבל תוך כדי נסיעה, מעבר שלטי הפניה לחניות מגיעים לטרמינל . שואלים עובד במקום.  מפנה אותנו לדלת 2. אבל אנחנו רוצים להשאיר את הרכב לא להכנס..מבינים שהגענו לטרמינל.  נוסעים לאט ואחרי שעוברים את הבנין מגלים לצד הדרך שלטים קטנים של החברות השונות.

אני שואלת באנגלית גבר שגם לו רכב שכור   של "פליט" , היכן מחזירים. עונה לי שכאן. שומע אותי קוראת בעברית לבעלי. ניגש אלי וממשיך להסביר בעברית.. מתלונן על חווית טיסה שהזמין בסאנדור.

בשדה המוני ישראלים. טיול או טיולים מאורגנים שחוזרים בערב לארץ.

אנחנו ממריאים ב20:55 . 5 דקות מוקדם מהמתוכנן לבלגרד- לישון , שכן הדרך עד לבית ארוכה. 

מלבד הרעש שיש במטוס הקטן מזאגרב לבלגראד השרות והדיוק של החברה הסרבית היה מצוין..המזוודות יגיעו ישירות לארץ.

מחליפים 20 יורו בשדה (שיהיה למוניות), מסבירים לנו שיותר זול באוטובוס אבל כשמבררים מועדי נסיעה של אוטובוס- לא מתאים. נוסעים למלון במונית.  

כבר לפני 22:30 מגיעים לחדר המשופץ והנעים במלון בבלגראד .  כשהולכים לישון מגלים שאין   ווילונות אטומים מספיק. אור ורעש מכוניות  חודרים לחדר.  22:45 אני כל כך עיפה, נרדמת, לא מפריע לי כלום. ישנה עד רבע לארבע כמו בול עץ. ויש עוד שעה לישון..מקבלת דיווח מבעלי על דברים שהפריעו לו לישון. 

מונית שהזמינו עבורנו במלון מגיעה בול בזמן. הנהג לחוץ כי שומר הלילה במלון כבר התקשר אליו כשראה אותנו  10 דקות מוקדם יותר....

את הטיסה העברתי בעיקר בשינה.. 

הביתה הגענו רק בערב לאחר בקורי חובה בדרך. כולם בסדר.

בננו ואשתו ,שגרים מזה כחודשיים בדירה קטנה ביתנו, מקבלים את פנינו עם עוגות קנמון שאפו (והם אופים מעולה) ואבטיח מתוק לא לפני שבעלי שוטף את שבילה גישה לבית שמרוב אבק לא רואים את הריצוף..

חוזרים לשגרה.

• טובהמ
            טובהמ נערך לאחרונה על ידי

חזרנו הביתה

ברוכים השבים 

שיגרה מבורכת לקראת החלום הבא 

מחכה להמון תמונות

טובה

• מרינה ש
              מרינה ש נערך לאחרונה על ידי