``רואים שחזרת מדרום אמריקה... ``
-
ראיתי הודעה כזאת לפני המון זמן בפורום עם כל מיני משפטים מצחיקים יש סיכוי קטן שמישהו יודע על מה אני מדברת ויכול בבקשה למצוא לי את ההודעה הזאת ? תודה מראש -
30 דברים שלומדים בדרום אמריקה -
יש כ``כ הרבה. הינה דגימה נוספת מהצד של השבים.>* תמיד כמו מפגר תענה לטלפון ב``הולה`` > >* כל בחורה עם תחת ענק ישר מזכירה לך צ`ולה > >* יש לך חמש צמידים על כל יד ועוד 7 ברגל > >* אתה בודק את המייל 7 פעמיים ביום למה לא ? זה חינם > >* יש לך בחדר זוג נעליים וג`ינס שבחיים לא תלבש יותר > >* חצי מהתמונות שלך באלבום זה תנינים מהפאמפס > >* יש לך לפחות סרט אחד או תמונה אחת עם סוחר סמים > >* הדסקטופ שלך זה החופים של קולומביה או ברזיל > >* האלכוהול נראה לך יקר > >* אתה חושב על להתמקח עם המוכר פלאפל על המחיר > >* אתה מסתובב במרכז העיר ומצפה שילדים קטנים יבוא ויבקשו מטבע > >* יצוץ לך רעיון גאוני לפתוח קאסה משלך בארץ (תודה לתמיר) > >* שעות תנסה לשכנע אנשים שטAסים אחריך לטוס עם מזוודה וזה לא יעבוד > >* אנשים מגיעים אליך בשביל לקבל פרשנות לכל כתבה בעיתון שמוזכרת בה המילה דרום >או אמריקה > >* יש לך בלון הליום בחדר שרשום עליו welcome חודש אחרי שנחתת > >* אתה בטוח שכל אחד שתראה ברחוב עם שער ארוך וסרט חזר מדרום אמריקה > >* אתה מוצא את עצמך באמצע היום שומע את tango la cmisa negra או את mana > >* אתה מתלהב משתי מילים בספרדית שהצלחת להבין משיר שלם או ממשפט בטלוויזיה > >* אתה ממשיך לנסות לעשות תמונות סלאר גם בימי הולדת > >* אין מצב שתרכב על סוס בשנים הקרובות > >* יש לך איזה תמונה מפגרת ערום או עם שלט של חג שמח בגובה 5600 ליד לגונה >כחולה > >* אתה משלם בסופר עם מטבעות של ארגנטינה > >* יש לך מספיק פליזים בבית בשביל לפתוח חנות > >* אתה מנסה לתלות ערסל בחדר > >* יש לך זמן לרשום מיילים מפגרים כאלו > -
30 דברים שלומדים בדרום אמריקה:Reזה בדיוק מה שחיפשתי, תודה !
את השני אני כבר מכירה ויש לי.. יש אולי עוד משפטים מצחיקים בנוגע לדרום אמריקה? -
מצחיק -
כמו שאמרתי יש הרבה, אבל לא שמרתי.מה שאני הכי ממליץ לך לחפש זה את ``סיפור המסלול`` של הטייל שחזר לארץ. אני לא זוכר את השם של הבחור, אבל זה לחלוטין הדבר הכי מצחיק.