ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

``רואים שחזרת מדרום אמריקה... ``

פורום דרום אמריקה
    4
    6
    2802
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מעייןה
      מעייןה נערך לאחרונה על ידי

ראיתי הודעה כזאת לפני המון זמן בפורום עם כל מיני משפטים מצחיקים יש סיכוי קטן שמישהו יודע על מה אני מדברת ויכול בבקשה למצוא לי את ההודעה הזאת ? תודה מראש
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אלקנה
        אלקנה נערך לאחרונה על ידי

30 דברים שלומדים בדרום אמריקה
        אולי את מתכוונת לזה?
        30 דברים שלומדים בדרום אמריקה
        • assaf
          assaf נערך לאחרונה על ידי

יש כ``כ הרבה. הינה דגימה נוספת מהצד של השבים.
          >* תמיד כמו מפגר תענה לטלפון ב``הולה`` > >* כל בחורה עם תחת ענק ישר מזכירה לך צ`ולה > >* יש לך חמש צמידים על כל יד ועוד 7 ברגל > >* אתה בודק את המייל 7 פעמיים ביום – למה לא ? זה חינם > >* יש לך בחדר זוג נעליים וג`ינס שבחיים לא תלבש יותר > >* חצי מהתמונות שלך באלבום זה תנינים מהפאמפס > >* יש לך לפחות סרט אחד או תמונה אחת עם סוחר סמים > >* הדסקטופ שלך זה החופים של קולומביה או ברזיל > >* האלכוהול נראה לך יקר > >* אתה חושב על להתמקח עם המוכר פלאפל על המחיר > >* אתה מסתובב במרכז העיר ומצפה שילדים קטנים יבוא ויבקשו מטבע > >* יצוץ לך רעיון גאוני לפתוח קאסה משלך בארץ (תודה לתמיר) > >* שעות תנסה לשכנע אנשים שטAסים אחריך לטוס עם מזוודה וזה לא יעבוד > >* אנשים מגיעים אליך בשביל לקבל פרשנות לכל כתבה בעיתון שמוזכרת בה המילה דרום >או אמריקה > >* יש לך בלון הליום בחדר שרשום עליו welcome חודש אחרי שנחתת > >* אתה בטוח שכל אחד שתראה ברחוב עם שער ארוך וסרט חזר מדרום אמריקה > >* אתה מוצא את עצמך באמצע היום שומע את tango la cmisa negra או את mana > >* אתה מתלהב משתי מילים בספרדית שהצלחת להבין משיר שלם או ממשפט בטלוויזיה > >* אתה ממשיך לנסות לעשות תמונות סלאר גם בימי הולדת > >* אין מצב שתרכב על סוס בשנים הקרובות > >* יש לך איזה תמונה מפגרת ערום או עם שלט של חג שמח בגובה 5600 ליד לגונה >כחולה > >* אתה משלם בסופר עם מטבעות של ארגנטינה > >* יש לך מספיק פליזים בבית בשביל לפתוח חנות > >* אתה מנסה לתלות ערסל בחדר > >* יש לך זמן לרשום מיילים מפגרים כאלו >
          • מעייןה
            מעייןה נערך לאחרונה על ידי

30 דברים שלומדים בדרום אמריקה:Re
            זה בדיוק מה שחיפשתי, תודה ! 🙂 את השני אני כבר מכירה ויש לי.. יש אולי עוד משפטים מצחיקים בנוגע לדרום אמריקה?
            • מיקי
              מיקי נערך לאחרונה על ידי

מצחיק
              • assaf
                assaf נערך לאחרונה על ידי

כמו שאמרתי יש הרבה, אבל לא שמרתי.
                מה שאני הכי ממליץ לך לחפש זה את ``סיפור המסלול`` של הטייל שחזר לארץ. אני לא זוכר את השם של הבחור, אבל זה לחלוטין הדבר הכי מצחיק.
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון