נפאל?
-
היי, אני מתכנן להגיע להודו בטיסות אל על ביולי ולחזור בערך ב14.10. האם כדאי לעבור יבשתית לפוקרה לקראת סוף ספטמבר על מנת לצאת לטרק האנאפורנה, ולטוס חזרה מקטמנדו לדלהי לפני הטיסה לישראל? כבר הרבה זמן שאני רוצה לעשות את הטרק הזה, וזו הזדמנות טובה בשבילי. אני מודע לזה שזו בדיוק על הגבול של תחילת העונה, מה שאומר שמזג האוויר לא בטוח יהיה אידאלי, אבל זה מה יש. תודה.
-
נפאל?לגמרי!
-
נפאל?תודה! סוכנויות מומלצות בפוקרה לסגור איתן את הטרק? והאם יש דרך לחזור בסיום לקטמנדו במקום פוקרה?
-
נפאל?כמעט כל סוכנות שתגש אליה היא טובה, סוויסה מועדפות על ישראלים, אבל לא חייבים.
אפשר להגיע לנקודת התחלה מסוימת מקטמנדו, אב הסיום מחייב מעבר דרך פוקרה. יש טיסות מפוקרה לקטמנדו, אם אתה רוצה "להתחמק" מנסיעה של 6 שעות שיכולה אולי להתפקשש.
-
נפאל?בנוסף גם ל-FLYEAST יצא שם טוב לאחרונה בקרב הישראלים ואני קיבלתי שם שירות הקדמת טיסות בחינם כי קניתי כרטיסים דרכם בארץ. הם ממש לא היו חייבים לי את השירות.
שמעתי עליהם נפלאות גם ממטיילים ישראלים שפגשתי בלאנגטאנג.
-
נפאל?אין לי בעיה של טיסות, אני סוגר אל על הלוך חזור מדלהי. אני פשוט אסיים את הטרק, אגיע לקטמנדו, ומשם אקח טיסה לדלהי. מה המחיר של הטרק אצל סוויסה פחות או יותר?
-
נפאל?ארז
לא ברור מה אתה שואל.
אתה צריך לשלם רק על פרמיטים (שמורה+TIMS) וזה לא הולך לסוויסה.
אם אתה צריך מדריך או פורטר אז הם יוכלו לעזור לך.
מציע שתקרא ב"עפתי" פה באתר קצת על האנאפורנה כי זה נשמע שלא עשית מספיק שיעורי ביית.
בעפתי תוכל גם למצוא אימיילים של הסוכנויות ותוכל לשאול אותם כל מה שמעניין אותך
-
נפאל?מה שאני שואל בשורה התחתונה, זה האם אני יכול לצאת לטרק הזה גם בתחילת או אמצע ספטמבר? מודע לכך שזה קצת לפני העונה, אבל זו האופציה היחידה שלי.
-
נפאל?סטטיסטית אמצע ספטמבר עדיף על תחילת ספטמבר מבחינת צפי לגשם וימי ראות טובה.
במקומך הייתי יוצא בלי לחשוב פעמיים כי ההתלבטות שלך היא כן או לא.
אם אתה יכול להשאיר לחצי השני של ספטמבר עדיף
-
נפאל?תודה רבה על העזרה! אני אגיע לאזור ונראה, אמור לחזור ב19.9, אבל כנראה אמשוך עד תחילת אוקטובר.
-
נפאל?ארז
אין לך מה ל"משוך" לדעתי
בתחילת אוקטובר השבילים יהיו יותר עמוסים במטיילים.
אם אין בעיה מיוחדת בתחזית כשאתה מגיע אתה יכול לתכנן לצאת סמוך להגעה