ויאטנם- מהוי אן לבנקוק
-
הי כולם,
היעד האחרון שלנו בטיול בויאטנם הוא הוי אן.
משם אנחנו צריכים להגיע לבנקוק.
ממה שראיתי באתרי טיסות ראיתי שטיסה מהוי אן > בנקוק לוקחת 4 שעות ויש עצירות.
מה שדי גורם לי לחשוב לקחת טיסה יום קודם ל1. האונוי או 2. סייגון
ומשם לבנגקוק ( ואז זה שעתיים )
יש הצעות אחרות?
תודה מראש
-
ויאטנם- מהוי אן לבנקוקאין שדה תעופה בהוי אן,
אבל יש שדה תעופה בין לאומי בדאנאנג בדוק אם יש משם טיסות.
-
ויאטנם- מהוי אן לבנקוקכפי שהמליץ אבי: עדיף לך להמריא משדה התעופה של דנאנג (DAD) הסמוך להוי-אן.
אין טיסות ישירות מדנאנג לבנגקוק (הייתי בסרט הזה כמה פעמים כבר). האפשרות הכי זולה היא לטוס עם Jetstar, החברה המועדפת עלי בויטנאם, להאנוי או הוצ׳ימין סיטי ומשם בטיסת המשך לבנגקוק עם אותה חברה או חברות אחרות. אגב, כאן יש לך כמה אפשרויות מעניינות כמו טורקיש איירליינס בין הוצ׳ימין סיטי לבנגקוק או קטאר איירוויס בין האנוי לבנגקוק. אפשרות קצת יקרה יותר תהיה לטוס עם ויטנאם איירליינס וכאמור לבצע קונקשיין באחת משתי הערים הגדולות לעיל.
אפשרות סודית נוספת, שלהערכתי תהיה יקרה משמעותית, היא לטוס עם דראגון-אייר וקתאי פסיפיק דרך הונג-קונג. דרך ארוכה יותר, מחיר גבוה יותר, אבל קונקשיין בשדה מאוד נוח וטיסה עם חברות מצוינות שעולות באיכותן פי כמה על השתיים הראשונות.
-
ויאטנם- מהוי אן לבנקוקלטוס מויטנאם לתאילנד דרך הונג קונג היא כמו לנסוע מ י-ם לת"א דרך באר שבע...
-
ויאטנם- מהוי אן לבנקוקנכון, וכתבתי שזו הדרך הארוכה, אבל הלכתי לבדוק.
דרך הוצ׳ימין סיטי: 819 מיילים במרחק אווירי.
דרך האנוי: 1006 מיילים במרחק אווירי.
דרך הונג-קונג: 1576 מיילים במרחק אווירי.
פחות או יותר שעה נוספת במטוס, אם כי המעבר בשדה של הונג-קונג יכול לחסוך מעט זמן ביחס למעבר בשדות של הוצ׳ימין סיטי או האנוי.
-
ויאטנם- מהוי אן לבנקוקתודה על תשובתכם

אתם מדהימים..
הבעיה היא שאם אני מסיים את הטיול בהוי אן ( =שדה תעופה דאנאג)
אז במקום לקחת טיסה של 3 שעות נניח לבנקוק אני שורף יום שלם
הוי אן> דאנאג> סייגון > בנגקוק.
זה בעסה
.. אגב, מתי לתזמן נחיתה בסייגון לפני טיסה לבנגקוק.. 3 שעות לפני ההמראה לבנקוק ( כלומר הטיסה השנייה ) זה סביר?תודה
-
ויאטנם- מהוי אן לבנקוקזו לא חייבת להיות הפקה של יום שלם או אפילו של חצי יום. בתזמון נכון אפשר לסגור הכל, דלת לדלת, בפחות משבע שעות.
אם הזמן הוא פקטור משמעותי אז תעדיף כרטיס שבו כלולות שתי הטיסות כך שיהיה ׳קונקשיין מוגן׳. זה יאפשר לך לבחור בקונקשיין קצר ככל הניתן מבלי לחשוש במקרה של איחור בטיסה הראשונה וכו׳. בחודשים האחרונים נפתח טרמינל חדש בשדה של האנוי, וזה כביכול אמור להגיד שעכשיו השדה הזה הוא הטוב בויטנאם, אלא שבפועל המעבר בהוצ׳ימין סיטי כנראה יהיה נוח יותר וקצר יותר. שם, למיטב זכרוני, המינימום לקונקשיין הוא שעה אחת בלבד.
נסה למצוא כרטיס של ויטנאם איירליינס עם המראה בשעת בוקר מוקדמת אך סבירה (נגיד 07:30). נסיעה מהוי-אן לשדה בדנאנג אמורה לקחת בערך חצי שעה, אולי קצת יותר, ועדיף להתייצב בשדה כשעה לפני הטיסה אם כי גם חצי שעה תספיק. אם תטוס עם ויטנאם איירליינס תוכל לשלוח את הכבודה ישירות לבנגקוק ולקבל בדנאנג כרטיסי עליה למטוס לטיסת ההמשך, וכך לחסוך זמן נוסף.
-
ויאטנם- מהוי אן לבנקוקבטיסה בינלאומית מויאטנם לבנקוק- מתי מקובל להיות לפני בשדה התעופה?
-
ויאטנם- מהוי אן לבנקוקשעה וחצי. שעתיים ומעלה אם אתה דאגן.
אבל בקונקשיין זה תהליך מעט אחר ולכן הזמנים הרלוונטיים שונים. לכל שדה מוגדרים זמני קונקשיין מינימליים (MCT) ולמיטב זכרוני בשדה של הוצ׳ימין סיטי (SGN) מדובר ב-60 דקות לקונקשיין של טיסה פנימית לטיסה בינ״ל. וזה נשמע לי סביר בהחלט.
-
ויאטנם- מהוי אן לבנקוקלפני לא מעט שנים עשיתי את המסלול הזה.
וכדי להגיע מוקדם בבוקר להנוי נסעתי מדאנאג להנוי ברכבת לילה.
מאחה"צ ועד למחרת בבוקר.
יש לאייר אסיה טיסה ב9 בבוקר מהנוי לבנגקוק והמחיר הוא 50דולר
בדוק
http://www.seat61.com/Vietnam.htm#Northbound_timetable
http://booking.airasia.com/Select.aspx
אני ממש לא בטוח מה עדיף אבל זו עוד אופציה