ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזה לדרום אמריקה?

פורום דרום אמריקה
    3
    4
    1707
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yafithl
      yafithl נערך לאחרונה על ידי

כמה זמן לוקח להוציא ויזה לדרום אמריקה? זה בעיה להוציא? באופן כללי, אם אני עכשיו מתחילה לתכנן את הטיול, לקנות כרטיס טיסה לעוד שבועיים- זה מציאותי בכלל????
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • michol
        michol נערך לאחרונה על ידי

ויזה לדרום אמריקה?:Re
        לא צריך ויזה לדרום אמריקה, פרט לונצואלה. לצאת בעוד שבועיים בלי הכנה מראש כמעט ולא ריאלי כי: ראשית - חיסונים!!! = חיסונים יש להתחיל בחודש-חודש וחצי מראש, אבל אם את נוסעת רק לארץ אחת ספציפית אז אולי לא צריך את כל החיסונים - יש להתייעץ עם קופת חולים או עם מרפאות המטיילים או בלשכת הבריאות. חוץ מזה אפשר, בלחץ, ונראה לי שהספונטניות הזו ממריצה כל כך הרבה אדרנלין בדם שאת תתמוטתי אבל לכי על זה - אני מקנא קצת, אבל תצטרכי בשבועיים: *לעשות ביטוח לחו``ל *לקנות ציוד *אולי תצטרכי להזמין אכסניה מראש לימים הראשונים *להמיר את הכסף *לדאוג לכרטיס טיסה!!!! (אולי אין מקומות) *להסדיר ביטוח לאומי *מומלץ ללמוד ספרדית כי הם לא מדברים שם אנגלית - בעייתי אבל אפשר לקחת שם שיעורים *לתכנן מסלול בשבועיים זה בעייתי מאוד אבל אפשרי בטוח שכחתי כל כך הרבה דברים - אבל זה בדיוק העניין - שכחתי אותם 🙂 בהצלחה!!!!
        • yafithl
          yafithl נערך לאחרונה על ידי

איזה תותח יצאת! תודה רבה על התגובה! עשיתי לי קצת סדר בראש...אגב, גם למרכז אמריקה לא צריך ויזה?

במרכז אמריקה נושא הויזות טיפה יותר מורכב. תוכלי לנסות להסתכל במדור הויזות שלנו כדי לקבל את המידע לכל מדינה. בהצלחה 🙂
            http://www.lametayel.co.il/consulat/Embassy.asp
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון