נוסע מתמיד באיבריה.
-
מישהו פה עשה כרטיס נוסע מתמיד באיבריה? כמה עולה לעשות? האם שווה בכלל לעשות (בינתיים בשביל טיסה אחת)? תודה מראש על העזרה -
ההרשמה חינם אין כסףיש לי כרטיס נוסע מתמיד של איבריה שבנתיים לא יצא לי לנסוע איתם מאז 2004/5 הרשמה חינם דרך האתר ותוך שבועים מגיע לתיבת הדואר שלך מכתב עם כרטיס אפרופו המכתב יהיה רשום בספרדית או באנגלית לפי בחירתך ושם תדע איך תוכל לצבור נקודות שזה לא רק על הטיסות גם חברות השכרת רכב , מלונות וכו וכו אבל להצתרף אליהם דרך כרטיס אשראי רק מי שבעל כרטיס ויזה ספרדי זהו -
שווה בהחלט (לדעתי)תראה כרטיס נוסע מתמיד נותן לך יתרונות מסויימים. בכללם עדיפות ברשימות ההמתנה, בעת צ`ק אין וכאשר יש מצב של אובר בוקינג. בנוסף איבריה חברה ב ONE WORLD שהיא ברית של מספר רב של חברות אשר נותנות לך אפשרות לקבל נקודות גם בטיסות שלהן ואף לנצל את הנקודות שלך אצלן. בריטיש איירוויז ו LAN חברות שם בנוסף גם ל AMERICAN AIRWAYS. בלי קשר לי יצא מזה פעם שידרוג למחלקת עסקים פלוס בטיסה מסאו פאולו למדריד -
שווה בהחלט (לדעתי):Reהטיסה הראשונה נחשבת? כלומר אם אני טס באוגוסט ונרשם לפני זה אז זה יחשב לי בכרטיס? והאם הטיסה לדרום אמריקה נותנת הרבה נקודות?