ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נוסע מתמיד באיבריה.

פורום דרום אמריקה
    3
    4
    3102
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • lavik9
      lavik9 נערך לאחרונה על ידי

מישהו פה עשה כרטיס נוסע מתמיד באיבריה? כמה עולה לעשות? האם שווה בכלל לעשות (בינתיים בשביל טיסה אחת)? תודה מראש על העזרה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • misslady
        misslady נערך לאחרונה על ידי

ההרשמה חינם אין כסף
        יש לי כרטיס נוסע מתמיד של איבריה שבנתיים לא יצא לי לנסוע איתם מאז 2004/5 הרשמה חינם דרך האתר ותוך שבועים מגיע לתיבת הדואר שלך מכתב עם כרטיס אפרופו המכתב יהיה רשום בספרדית או באנגלית לפי בחירתך ושם תדע איך תוכל לצבור נקודות שזה לא רק על הטיסות גם חברות השכרת רכב , מלונות וכו וכו אבל להצתרף אליהם דרך כרטיס אשראי רק מי שבעל כרטיס ויזה ספרדי זהו
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

שווה בהחלט (לדעתי)
          תראה כרטיס נוסע מתמיד נותן לך יתרונות מסויימים. בכללם עדיפות ברשימות ההמתנה, בעת צ`ק אין וכאשר יש מצב של אובר בוקינג. בנוסף איבריה חברה ב ONE WORLD שהיא ברית של מספר רב של חברות אשר נותנות לך אפשרות לקבל נקודות גם בטיסות שלהן ואף לנצל את הנקודות שלך אצלן. בריטיש איירוויז ו LAN חברות שם בנוסף גם ל AMERICAN AIRWAYS. בלי קשר לי יצא מזה פעם שידרוג למחלקת עסקים פלוס בטיסה מסאו פאולו למדריד
          • lavik9
            lavik9 נערך לאחרונה על ידי

שווה בהחלט (לדעתי):Re
            הטיסה הראשונה נחשבת? כלומר אם אני טס באוגוסט ונרשם לפני זה אז זה יחשב לי בכרטיס? והאם הטיסה לדרום אמריקה נותנת הרבה נקודות?
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון