יש פה מישהו שחזר ממש
-
בזמן האחרון ויכול לספר לי פרטים מדויקים על הבופה במריוט או ב אינטרקונטיננטל? האם זה באמת כמה שרוצים? מה הסכום? פשוט אנחנו עם כסא גלגלים ורוצים להיות בטוחים שהמאמץ שווה, תודה לעונים.
-
יש פה מישהו שחזר ממשהיינו שם לפני כחודש, יותר בשל הסקרנות והכתבות הרבות ברשת. הבופה עוגות במלון מריוט נמצא במרכז הלובי בצד ימין של הכניסה הראשית. המחיר בסביבות 2200 פורינט לאדם וכל אחד מקבל שתייה חמה אחת לבחירה וגישה חופשית לבופה.
הבופה בינוני מאוד ברמתו, מבחר של עוגות קטנות, מוסים שונים ומעט פירות.
לטעמי עדיף להכנס לאחת הקונדטוריות שברחבי העיר ושם להנות מעוגות טובות יותר וקפה במחיר זול מאוד.
-
למה לא לברר ישירות מול המלון? -
יש פה מישהו שחזר ממשהייתי. בדיוק מה שנכתב לפני ע"י yosic .
-
יש פה מישהו שחזר ממשאיך מי שלא מכיר את השואל אמור לדעת על איזה מקום מדובר? זה לא שאלה הסניפים היחידים בעולם של מריוט/אינטרקונטיננטל...

-
יש פה מישהו שחזר ממשמבחינתי הכוונה לבודפשט. וזה גם מתאים בדיוק לתאור שלפני. אלא אם כן השואל מתכוון למקום אחר.
-
יש פה מישהו שחזר ממשבדיוק בגלל זה שאלתי. לא מצאתי רמז למקום הימצאם של שני המלונות...
-
יש פה מישהו שחזר ממשכנראה ששכחתי לרשום בודפשט, מתנצלת. הבנתי שלא כדאי לטרוח, גם אני הסתקרנתי בגלל הכתבות בלמטייל אבל לא הייתי בטוחה שהטירחה שווה, תודה לעונים. אגב, הרבה דברים פה ניראו לי אחרת מכפי שתואר פה בכתבות, אבל זה עניין של טעם. בגדול, בוגפשט יפהפיה ונקייה מאד, מרבית האנשים מאד נחמדים ועוזרים,