טיחואנה-מקסיקו
-
שלום... אני יהיה בסן דייגו באמצע חודש פברואר.. האם כדאי ושווה להיכנס לטיחואנה? אני יודע שאסור לעשות את זה עם רכב שכור... אם יהיה לי רכב של משפחתי כדאי? מה הנוהל? קשה לחזור לארה``ב? -
טיחואנה-מקסיקו:Reאם-יש- לך ויזה לא צריך להיות בעיה לחזור בטחואנה צריך לזהר יש עוד מקומת לכנס למקסיקו -
טיחואנה-מקסיקו:Reיש לי ויזה לארה``ב.. איפה עוד כדאי להיכנס למקסיקו אם לא לטיחואנה כאשר אני נמצא בסן דייגו? -
טיחואנה-מקסיקו:Reהייתי בטיחואנה לפני כמה שנים , גם בקפיצת ביקור מסן דייגו .. בגדול העיר נראית כמו עזה , רק במקום ערבית מדברים ספרדית... המון מועדוני חשפנות ובארים ועבריינים אמריקנים שנמלטו מעבר לגבול ,ופה ושם ברחוב אפשר להצטלם עם חמור בלבוש מקסיקני... ביקור של יום אחד יכול להספיק להתרשמות מהעיר. -
טיחואנה-מקסיקו:Reאין לך מה לעשות בטיחואנה, זאת העיר הכח מגעילה בעולם! האמריקאים חושבים שטיחואנה היא מקסיקו, אבל היא בכלל לא מייצגת את מקסיקו, אלא נועדה לתיירים אמריקאים, ושאר העיר ענייה מאד. פשוט לא מומלץ. -
טיחואנה-מקסיקו:Reהיי אני שכרתי רכב באוגוסט השנה בסאן דיאגו וירדתי איתו עד קאבו סאן לוקאס... כיף אדיר ואין שום בעיה... לגבי טיחואנה היא עיירת מסיבות אמריקאית, פשע אלימות וגועל נפש כללי. הייתי עוצר דרומה יותר יש מקומות נעימים הרבה יותר שיהיה בכיף suerte amigo