שאלה בנוגע לאתר .booking.com
-
כשמסתכלים שם על מלונות הם כותבים שהמחיל לא כולל מס של 14.5% ולא כולל 3.5$ ללילה מס עירוני. תיירים גם משלמים את המיסים האלה? האם אני צריכה להוסיף למחיר המלון את המיסים הללו או שזה לא רלוונטי עבורי?
תודה.
-
שאלה בנוגע לאתר .booking.comאני מניח שהבדיקה שלך היא לגבי ניו יורק. כולם צריכים לשלם את המסים האלה. אם כתוב שהמחיר לא כולל אתה מסים, אזי יש להוסיף את המסים האלה למחיר המוצע כדי לדעת כמה לשלם בסך הכל.
-
שאלה בנוגע לאתר .booking.comבארה"ב, בניגוד לישראל ולאירופה, המחירים הנקובים לא כוללים את המיסים ובכל מקום יש מיסים בגובה שונה, לפי המדינה ו/או העיר שבה את נמצאת, והם מתווספים למחיר הנקוב. העסק רק מעביר את המס לממשלה/עיריה וכו'. כולם משלמים את המיסים האלה, זה לא מע"מ אלא מס מכירה (sales tax). המס שציינת מאפיין את מחירי המלונות בניו יורק (זה לא 14.5% אלא 14.75% על המחיר ועוד 3.5 דולר לכל לילה (לחדר, לא לאדם)).
-
שאלה בנוגע לאתר .booking.comתודה רבה.
בחרתי מלון שלא נמצא ממש במרכז מנהטן (מפה בקישור),
מישהו מכיר את המלון או את המיקום שלו ויכול לחוות דיעה?
מפות גוגל - DoubleTree by Hilton NYC - Financial District
תודה רבה!
-
שאלה בנוגע לאתר .booking.comזה מלון מוכר, ליד באטרי-פארק, אבל הוא נמצא יחסית רחוק עבור התייר הממוצע.
בתור מלון של קבוצת הילטון כמעט בטוח שתוכל להזמין את הלילות האלו במחיר זול משמעותית דרך האתר של הילטון לעומת אתרי הזמנות כמו בוקינג.
בכלל, זה רעיון פחות טוב להזמין מלונות ממותגים בינ״ל באתרי הזמנות כאלו. הזמנה ישירה היא תמיד דרך המלך.
-
שאלה בנוגע לאתר .booking.comתודה רבה,
אני אבדוק גם מול האתר הישיר ואראה אם יש הבדל במחירים, עשיתי הזמנה שניתן לבטל ללא תשלום.
אכן ההתלבטות לגבי המלון הייתה כי הוא מעט מרוחק, אולם הוא בהפרש של כ- 1500 שקל בערך ממלון אחר שמצאתי במחיר יחסית סביר עם ביקורות טובות יותר במרכז.
Hilton Garden Inn New York/Midtown Park Avenue
אני יודעת שהשאלה האם זה שווה את ההפרש היא מאוד אינדיבידואלית, אבל כן הייתי שמחה לשמעות דיעות כמה זה משמעותי לחוויה להיות במלון מעט מרוחק לעומת מלון קרוב בהתחשב בהפרש.
-
שאלה בנוגע לאתר .booking.comאיזור העסקים הוא לא איזור אידאלי לתייר כי:
1. הוא די מרוחק מהמרכז, וכמעט כל יום תפתחו בנסיעות ולא קצרות
2. לא איזור כייפי בערב (לא שצריך לפחד דווקא, סתם לא מקום מהנה במיוחד)
3. לא איזור כייפי בסוף שבוע. כשרוב המשרדים סגורים האיזור שקט ולא מושך
זה כמובן בהשוואה לאיזור המידטאון.
מצד שני, הוא כנראה יותר טוב מאשר עמוק בברוקלין או בקצה הצפוני של מנהטן.
האיזור המדובר מאד נגיש לתחבורה ציבורית, ובמרחק הליכה מגשר ברוקלין, המעבורת לאיזור פסל החירות ועוד.
אני יכול להציע לכם פוסט שכתבתי על חלק מתהליכי בחירת מלון בניו יורק
-
שאלה בנוגע לאתר .booking.comתבדקי גם דרך הוטלס.קום - שם המחיר שמקבלים כולל את כל המיסים ואין הפתעות.
יש להם לפעמים כל מיני מבצעים אטרקטיביים לתקופה מוגבלת ואפשר ליפול על משהו טוב.
בכל מקרה ממליץ לקחת תמיד עם אפשרות ביטול/שינוי חינם ולעדכן מחיר אם יורד.
עופר