איטליה: מילאנו-פריז
-
הינו רוצים המלצות על טיולים בדרך ממילאנו- פריז. יש לנו רכב ואנחנו הולכים לטיל במשך 4 ימים מילאנו-פריז-מילאנו חזרה, אם יש המלצות אנחנו נשמח לקבל אותם. כמה שעות זה מילאנו-פריז ברכב? במפה, כמה ק''מ יש בשעה נסיעה בממוצע? בתודה מראש ערן -
איטליה: מילאנו-פריז:Reלעניות דעתי, מילאנו- פריז-מילאנו ובחזרה ב-4 ימים זה לא טיול, אלא מירוץ מטורף למדי. המרחק נטו הוא כ-850 ק''מ. ניתן אמנם לעבור אותו על אוטוסטרדות במהלך יום אחד בכל כיוון, אבל אז לא רואים כלום. מציע לך ללכת על סביבת מילנו. יש המון מה לראות ב-4 ימים בנחת. -
איטליה: מילאנו-פריז:Reתודה. מה אתה ממליץ? -
איטליה: מילאנו-פריז:Reאז מה אני ממליץ? ארבעה ימים מאפשרים נסיעה לכל האגמים הגדולים והיפים. קח מפה ותראה את לאגו מאג`ורה בטווח שעה ממילנו, עלה שם דרך סטרזה לתצפית של הר מוטרונה ורד מערבה ללאגו די אורטה. אחרי כן סע מזרחה ללאגו קומו, ומשם דרך ברגמו ללאגו די גרדה היפה ומלא אפשרוי -
איטליה: מילאנו-פריז:Reתודה רבה. -
איטליה: מילאנו-פריז:Reנסיעה לפאריס ממילנו זה 1700 ק''מ וסביר להניח שרוב הזמן תהיו בנסיעות(ראה לינק). מומלץ לטייל באזור האגמים - לא חסר מה לראות באזור האגמים. בברכה
נסיעה לפאריס -
איטליה: מילאנו-פריז:Reשלום ערן נראה לי עם כל הכבוד שאין לך צל של מושג, על איזה מרחקים אתה מדבר . ב- 4 ימים לא יכולים לתפוס את כל העולם, פתח את האטלס ותראה. אני לא מתכוון לרדת עליך חס וחלילה, אבל ל- 4 ימים של טיול אתה יכול להתמקם רק באיזור אחד, או בפאריז או במילאנו, ולטייל רק