ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סן אנדרס ושאלות חשובות

פורום מרכז אמריקה
    1
    4
    907
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום לכל העוזרים! אנחנו נוסעים למרכז בעוד שבוע.רציתי לדעת אם מישהו הגיע לסן אנדרס מאיזה שהוא מקום במרכז? אם כן מאיפה, איך ומה העלויות? כמו כן, האם מומלץ להזמין מקום לינה בקוסטה לפני היציאה מהארץ (ללילה הראשון)? האם רצוי לקחת שק``ש (אנחנו מטיילים בכל המרכז, מקוסטה ועד מקסיקו)? והשאלה הכי חשובה - האם לקחת מעיל? האם קר בתקופה הקרובה (מרץ עד יולי)? תודה רבה על כל העזרה, שחף והלל
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

סן אנדרס ושאלות חשובות:Re
        לפי דעתי יש טיסות לסאן אנדרס רק מקולומביה. בכל מקרה, הייתי ממליץ על מספר מקומות אחרים בסביבה הקרובה. אריכפלג סאן בלאס - פנמה - המון איים קטנים לא מיושבים. חול לבן, מים תכולים, המון קוקוסים, בדיוק כמו בברושורים של משרדי תיירות. ארכיפלג בוקס דל טורו - פנמה - איים יותר גדולים ומיושבים יותר תיירותי, יש מסעדות בארים וכו`. קורן איילנדס - ניקרגואה - אמנם בנקרגואה אך במרחק קפיצה מסאן אנדרס (תפתחו מפה). כנ``ל, איי גן עדן קטנים. המון דגים ופירות ים (אם חשקה נפשכם ולסיכום, לא הייתי עושה הרבה מאמצים להגיע דווקא לסאן אנדרס כשיש כל כך הרבה אופציות דומות בסביבה טיול נעים
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

אין צוברך לקחת שק``ש, וממש לא קר במרכז, אבל בכל זאת כדי שתקחו חולצה ארוכה וחמה (גם כי לפעמים כן יש ימים קרירים במקומות מסויימים במיוחד בהרים וגם כי באוטובוסים במקסיקו קפוא למוות)
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה על העזרה! אני בהחלט נשתמש במידע שנתת לנו! שחף והלל
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון