פרו או מקסיקו גואטמלה
-
שלום לכולם, אני תכנן הקיץ לנסוע לירח דבש עם אשתי לאחר מספק שבועות בארצות הברית אנו מחפשים יעד לתקופה של שלושה שבועות מתלבטים מאוד בין פרו למקסיקו גואטמלה. נשמח לשמוע המלצות. רוצים מצד אחד לבצע טרקים ולראות אתרים מדהימים ומצד שני גם להתפנק ובטן גב כמו בירח דבש. נשמח לרעיונות דעות וכו'. תודה שיהיה אחלה של יום:)
-
פרו או מקסיקו גואטמלהאני חושש שאני אשאיר אותך באותה דילמה
פרו וגווטמאלה הן שתיים מהמדינות הכי מדהימות שהייתי בהן- בעיקר בגלל אוכלוסייה ילידית
טרקים- תצטרכו לבחור בפרו, בגווטמאלה אין הרבה טרקים ממושכים ידועים כמו בפרו- אבל אתם יכולים למצוא כמה ממושכים דרך מספר סוכנויות
לגבי חופים- אני לא הייתי בחופים בפרו- אמנם הייתי בישובי חוף ואני משוכני שהמקומיים הולכים לחוף, אבל אני לא מכיר את פרו כאתר לנופש של חופים- מכסיקו לעומת זאת תיתן לכם הרבה חופים לבחירה...
אולי אתם צריכים לחפש מדינה אחרת שהיהי בה מספיק בחירה בין מה שאתם מחפשים.
ורק לתשומת לבכם- הקיץ במרכז אמריקה הוא העונה הרטובה- מזג האויר בפרו קצת יותר בטוח שיהיה טוב ( בהתחשב בשינויי האקלים
) -
פרו או מקסיקו גואטמלהתודה רבה על התגובה והעזרה:) אשמח לשמוע עוד על גואטמלה מה היה כל כך מדהים בעינייך ועל מה אתה ממליץ שמה? מדינות אחרות שעומדות בקריטריון הם קוסטה ריקה ופנתה אך היינו בהם כל אחד לחוד. יש לך עוד הצעות? שוב תודה מעריך את העזרה:)
-
פרו או מקסיקו גואטמלהאני אהבתי את גווטמאלה בגלל האינדיאנים - השווקים הצבעוניים , האמונות שלהם וכל מה שמסביב, וגם בגלל היופי של עתיקות המאיה, אבל יש עוד אתרים לגיוון כמו סמוק שמפיי או אגם אטיטלן.
האם חשבתם על ניקרגואה? לדעתי זו גירסה לא מעובדת ( או מתוירת יותר מדי) של קוסטה ריקה. תוכלו למצוא טרקים- אבל בד"כ קצרים, פחות טבע- כי בכל מלחמות הפנים די הרסו את היערות, אבל עדיין יש מפלים והרי געש וכו', לצורך חופים אתם יכולים לטוס לאי קורן, ואם אתם יוצאים מהמסלול הסטנדרטי אתם יכולים למצוא יותר דברים שאולי ימצאו בעיניכם יותר....