לונדון בייבי - עם ילדים
-
שלום לכולם,
שאלה אולי קצת מוזרה - אבל תעזור מאוד בתכנון (מסודר ככל שיכול להיות) כשאנחנו מסתובבים בעיר עצמה. לדוגמא:
- מה לילדים יש לעשות בקובן גרדן?
- מה יש להם לעשות בכיכר פיקדילי?
- כיכר טרפלגר אולי יפה ומלאת יונים - אך האם באמת יש לילדים מה לעשות שם?
- וקמדן מרקט. רק קניות.....?!
נשמע הזוי אני יודע. כאילו מכריח את עצמי לצאת.
אבל אני רוצה להגיע למצב שהילדים נהנים בכל מקום שאנחנו מגיעים אליו. ואם יהיו לכם טיפים מה יהיה להם כייף בכל "נקודה חופשית" כזו בעיר. זה יעזור לי ולהם.
הילדים הם בן 9, בת 5 ובן 3.
האם גן החיות הוא MUST ?! או שאפשר לפסוח עליו?!
אני כמובן לא משווה לספארי בישראל. אבל חיות בחו"ל נראה לי קצת מיותר לא?!
ועוד משהו קטן..... לא פחות חשוב.
אני ואשתי הולכים למחזמר מלך האריות (מזל שיש מישהו ששומר על הילדים

איפה אפשר לבלות אח"כ ?! בילוי רק של מבוגרים?!
תודה רבה
שגב
-
לונדון בייבי - עם ילדיםשגב, זה מאד מאד תלוי במשפחה. מה שכייף לאחת, לא עושה את זה לאחרת.
עבורינו, למשל, בהקשר של גן חיות ה"מאסט" הוא לא לבקר, מטעמי אידיאולוגיה. אנחנו לא הולכים לראות חיות שכלאו אותן במכלאות או כלובים, גדולים ככל שיהיו, מתוך מטרה לשעשע את בני האדם.
את כיכר טרפלגר הבנות שלי אהבו מאד. מעקות המדרגות הפכו עבורן למגלשות, הן נהנו מהאווירה במקום, וביקשו לחזור לשם שוב (למרות שהן גדולות יותר מהגילאים אצלכם).
זה מאד אישי. אני מניחה שתצטרכו "לזרום" ולראות. אם כייף לכם- להתעכב. ואם לא- לזוז הלאה. -
לונדון בייבי - עם ילדיםבכלל לא הזוי, טבל כמו שכתבה ורד לפני-תלוי במשפחה ותלוי גם בילדים.. על הילדים הפרטיים שלי אני יכולה לומר שאחד-בן 14,יכול למצוא ענין בכל מקום, גם בשוק או בכיכר ואילו אחיו בן 13 יכול להשתעמם תוך דקה ויגיד לנו-מה עושים פה??? לכן כנראה צריך לבוא פתוחים.. לפעמים הם יותר נהנים ולפעמים קצת פחות ואם זה מעיק-מתקדמים..
אגב, תעסוקה לילדים בכל מקום כזה היא לתת להם לצלם. הם בדכ מתלהבים ושוקעים בענין!
ועוד דבר בפיקדילי יש את מוזיאון רפלי תאמינו או לא, שנשמע מתאים מאד לילדים
-
לונדון בייבי - עם ילדיםאם אתם יכולים להגיע לקובנט גארדן ביום ראשון - בדרך כלל יש שם כל מיני סוגים של מופעי רחוב, וזה מאד מעניין לילדים. בימים אחרים פחות.
אם אתם בעניין של קניות, יש בקובנט גארדן חנות לאביזרים של בתי בובות [יש לכם בת בגיל רלוונטי?] וחנות עפיפונים.
בכיכר פיקדילי, לדעתי, אין שום דבר מעניין לילדים [וגם לא ממש למבוגרים, אא"כ רוצים לראות אותה נטו].
בכיכר טרפלגר כבר לא מאכילים יונים עד כמה שידוע לי. הלשלשת שלהן עשתה נזק לפסלים. אבל יש שם מין מבוך נחמד מעציצים וילדים כן יכולים להנות ממנו.
על גן החיות אני באופן אישי הייתי מוותרת.
האם אתם מעוניינים בהמלצות אחרות?
למשל, הילדים שלנו מאד נהנו במוזיאון חיל האויר הבריטי. בעיקר הבנים אבל גם אחת הבנות [השניה היתה תינוקת]. והכניסה חינם.
אם הילדים שלכם אוהבים היסטוריה אתם יכולים לספר להם על הרקע ההיסטורי של המקומות, וגם להראות להם את הקטעים בסרטים שצולמות במקומות האלה, ואז כשתגיעו לשם הם יבינו מה מעניין אתכם במקומות האלו. כך אנו בד"כ עושים.
-
לונדון בייבי - עם ילדיםעוד המלצה - פארק קנזינגטון וגן השעשועים של הנסיכה דיאנה. מקסים עם ילדים.
-
לונדון בייבי - עם ילדיםתודה לכולם על התגובות.
זה עוזר מאוד !!!!
מסכים שזה תלוי באופי המשפחה, ואם לא מתקדם לשום מקום, אז עוזבים ועוברים למקום הבא.
אבל כן היה חשוב לי לשמוע אם בכלל להגיע למקום כזה או אחר או לא. על טרפלגר למשל רציתי לוותר. היום אני מבין שלא... אולי דווקא יהיה נחמד.
אשמח אם תכווינו אותי ל:
1. מוזיאון רפלי. מה זה? מה יש שם?
2. פארק קנזינגטון.
3. גן השעשועים של הנסיכה דיאנה?! נשמע מעניין.....
אבל שכחתם אותי ואת אשתי
עד שיש ערב פנוי.....מה אתם ממליצים לעשות אחרי ההצגה (בטח תסתיים ב- 22:30)?! בילוי שהוא רק למבוגרים?!
תודה רבה רבה
-
לונדון בייבי - עם ילדיםגן המשחקים של הנסיכה דיאנה ממוקם בפארק קנזינגטון. יש שם ספינת פיראטים שעולים אליה עם חבלים, עוד כל מיני דברים נחמדים לילדים - אבל לפחות בעיני ילדים גדולים יותר ממצים את זה די מהר. זה מתאים לילדים עד תחילת יסודי, לא מעבר [לפחות מהנסיון שלנו].
כמו בכל פארק יש שם שטחים גדולים של דשא ואפשרות לעשות פיקניק ולהתרוצץ. אם לא גשום אפשר להביא כדור או מחבטים ולשחק.
לגבי בילוי למבוגרים - מאד תלוי מה אתם רוצים
אם אתם רוצים בילוי בסגנון הצגה, מחזמר או אופרה - תבדקו מה יש בתאריכים הרלוונטים, וכדאי מאד להזמין כרטיסים מראש
אם אתם רוצים בילוי עירוני בסגנון פאב - יש המון מקומות בילוי שפתוחים, תצטרכו להגדיר לעצמכם מה מתאים לכם ולפי זה אפשר להמליץ לכם
-
לונדון בייבי - עם ילדיםהי שגב
לא רוצה לחפור אבל זה בעיקר תלוי בכם. הילדים צעירים והם יזרמו איתכם. לונדון מהממת ויש בה המון פעילויות.
אנחנו הינו עם בת 3 והינו במצודה, גשר לונדון, שור בורו, שוק קמדן (יש בתים מגניבים), גני קנזינגטון, ארמון בקינגהאם, משמר המלכה, מוזיאון השעווה, ספינת הפיראטים שבנהר, סיור ליד הביג בן, גלגל הענק
ממש לא חסר ובטוח שכחתי מלא.
למה לא לקחת גם אותם להצגה? מלך האריות מתאים גם להם...
תהנו!
-
לונדון בייבי - עם ילדיםבכיכר טרפלגר אין משהו מיוחד לילדים אבל סביר להניח שתעברו דרכה, הילדים אולי יתלהבו מהפסלים של האריות, או שלא, תצטלמו קצת ואפשר להמשיך הלאה לסנט גיימס פארק המקסים להאכיל את הברווזים ולשחק במתקנים, משם אפשר להמשיך לבקינגהם פאלאס. אם תרצו לראות את חילופי המשמרות אז אולי כדאי להתחיל מהארמון.
לונדון משופעת בפארקים שיכולים בהחלט לשמש למנוחה לכם ופריקת אנרגיה לילדים. אפשר לעשות פיקניק באמצע היום, לעצור באחד מסניפי מארקס אנד ספנסר לקנות פירות, כריכים וכו' ויש לכם זמן מצוין באמצע היום למנוחה לרגליים וארוחת צהריים .
גן השעשועים של הנסיכה דיאנה נמצא בפארק קנסינגטון שאוליב הזכירה.
אפשר להתחיל את היום במוזיאון הטבע או המדע ואחר כך להמשיך לפארק שנמצא בסמוך. במוזיאון הטבע ממליצה להתעכב באזור של הדינוזאורים והחיות. במוזיאון המדע, במיוחד ל2 הקטנים שלך, כדאי להתמקד ב- basement שיש שם פעילות אינטראקטיבית לילדים מתאימה בערך מגיל 3.
בקובנט גרדן הילדים בכל גיל נהנים מההופעות. יש שם בסמוך גם חנות של דיסני ויש כמובן את מוזיאון התחבורה שיתאים מאד לגילאי הילדים שלך.
בפיקדילי אין ממש מה לעשות, זו רק נקודה לחלוף על פניה. יש לא רחוק חנות של M&M וגם חנות הצעצועים המליס נמצאת לא רחוק.
גן החיות בהחלט לא must, גם קמדן מרקט לא בהתחשב בגילאי הילדים.
עוד אופציה שיכולה להתאים לגילאי הילדים, היא קצת מרוחקת מהעיר לכן היייתי מטריחה לשם רק אם אתם ממש בענין או שיש יום גשום וסיימתם כבר את מוזיאון הטבע והמדע: מוזיאון חיל האוויר המלכותי (RAF MUSEUMׂׂ) מגיעים אליו בתחתית בקו נורת'ן ליין (השחור) ויורדים בתחנת Colindale משם זה בהליכה רגלית קצרה. המוזיאון בחינם.
מוזיאון חביב נוסף זה מוזיאון הילדות שנמצא ב -Bethnal Green במזרח העיר. מגיעים ברכבת התחתיתי יש תחנה שנמצאת ממש קרוב למוזיאון. נדמה לי שהקו האדום (סנטרל ליין) מגיע לשם. גם פה הכניסה חינם.
-
לונדון בייבי - עם ילדיםולדעתי מלך האריות ממש לא מתאים לשני הילדים הקטנים, אולי לגדול/ה.
זו הצגה מאד ארוכה, כ-3 שעות. סביר להניח שיירדמו באמצע או יקטרו. העלות של הכרטיסים מאד גבוהה וממש לא מצדיקה את ההנאה המאד חלקית שלהם מההצגה, אם בכלל. אם יש לכם אצל מי להשאיר אותם, אל תחשבו פעמיים. זה גם נחמד שיש בטיול משפחתי אופציה להתאווררות זוגית (אני באופן אישי לא הייתי "מבזבזת" את הערב החופשי מילדים על מחזמר, אבל זה כבר ענין של טעם אישי).
-
לונדון בייבי - עם ילדיםמצטרפת לנאמר מעלי ובעיקר לדבריה של רונית, ורוצה להוסיף גם את בורו מרקט (שוק האוכל) כיעד מוצלח עם ילדים (גם כאלה שאינם הרפתקנים קולינרית באופן מיוחד), את ספינת הפיראטים גולדן היינד הסמוכה לשוק (אולי אפילו להצטרף לפעילות מודרכת שם עם שחקנים - אנחנו "נקלענו" לפעילות כזו בטעות וזה מאד הוסיף לחוויה למרות שהילדים שלי לא מבינים אנגלית כלל), ואת מוזיאון התחבורה בקובנט גארדן.
אנחנו היינו בקובנט גארדן פעמיים, אף אחת מהן לא היתה יום ראשון, והיו הופעות רחוב בשפע. איזור נהדר לשוטטות. גם בצ'יינהטאון כדאי לשוטט קצת.
מוסיפה דיס-המלצה (למרות שלא שאלת) על לגולנד, הנסיעה לשם ארוכה ומייגעת, התורים ארוכים נורא (ממש ממש ממש.... יותר גרוע מדיסני), והמתקנים בהחלט לא מדהימים. פסלי לגו חביבים מאד אבל לא שווים את הטרחה.
-
לונדון בייבי - עם ילדיםתודה כולם !!!!!
עזרתם מאוד מאוד.