עצירה בטורנטו
-
שלום לכולם. אני טס לקוסטה ריקה דרך טורנטו בחברת אייר קנדה ויש לי לילה ``לשרוף`` שם... מה עושים? יש מצב שמקבלים מלון על חשבון חברת התעופה? (בחזרה יש ל שתי לילות להיות שם... באסה) אני מקווה שהגעתי למקום הנכון. תודה רבה לעוזרים -
עצירה בטורנטו:Reלא הגעת למקום הנכון. תפנה לפורום צפון אמריקה, קנדה, שם יוכלו לעזור לך. -
עצירה בטורנטו:ReAir Canada לא נותנים לינה. יש מלונות ומוטלים לא יקרים (יחסית לקנדה) ליד השדה וחלקם נותן שאטל חינם. בסופו של דבר מדובר בעסק של כ 80/100 דולר קנדי ללילה לזוג או ליחיד חפשו ברשת מוטל 6, או כל רשת זולה אחרת. יש תחבורה ציבורית לעיר ויש אוטובוסים מיוחדים המגיעים קרוב לאכסניות במרכז העיר. יומים בטורונטו יכולים להיות מנוצלים בכיף
http://toronto.airporthotelguide.com/airporthotels.html -
עצירה בטורנטו:Reלצערי ?מנסיון ?אין לקבל נמאייר קנדה כלום לאובר נייט לי היה עולה המונית קרוב ל-50 דולר קנדי לכל כיוון משדה התעופה ולמלון ובחזרה אין לך ברירה אלא אם אתה מוכן להרוג את עצמך ולהישאר בשדה שזה סיוט!! בעיר עצמה ?יקר רצחני! מחירים ממש לא זולים ובתי המלון ליד השדה ?יש לזה ?מחיר`` כי בבוקר שאתה קם ?.פשוט אין מה לעשות ... קח באמת מלון הכי זול ונורמלי שתמצא בטורונטו. והיי??תהנה בקוסטה ריקה!!