שאלת רכב
-
ערב טוב,
זוג + 2 ילדות בבוסטר...
ניקח 3 מזוודות ככל הנראה, ללא עגלה, היינו מעוניינים להימנע מלהשאיר מזוודות בתא הנוסעים במקום גלוי במידה ונטייל איתן.
בשנה שעברה היינו בהרכב גדול יותר ולכן לקחנו את הגלקסי, הפעם נהיה רק ארבעתנו,אני מניח שרכב משפחתי קומפקטי כדוגמת הפוקוס לא יספיק, האם לדעתכם רכב משפחתי גדול סטיישן יספיק או שעדיין כדאי לקחת את ה-7 מקומות בשביל המזוודות?
מתוך הבאים, האם יש מועדף למי שמכיר/התנסה:
Opel Insignia Stw
Audi A4 Avant
Peugeot 5008
תודה
-
שאלת רכבסטיישן גדול או מיניוואן קטן יספיקו בהחלט. אנחנו היינו חמישה ולקחנו אופל זפירה שהיתה נפלאה
-
שאלת רכבהאופל והפג'ו יתנו לכם מענה טוב מאוד. ה 5008 לרוב באה בתצורה 5+2 כך שמבחינת מקום לא תהיה לכם בעיה
-
שאלת רכבאנחנו בהרכב של 2+2 ועד לאחרונה אחת עם בוסטר קטן מעדיפים מיני ואן לחמישה כמו פולקסווגן טוראן, רנו סניק, פג'ו 5008.
באנגליה כשרצינו רכב אוטומטי והמחירים היו מאד גבוהים, הסתפקנו במשפחתית גדולה (וולקסוואגן פסאט אני חושבת) וזה היה עדיין סבבה.
אבל אנחנו מסתפקים בטיולים בשתי מזוודות.
-
תודה-ושאלת המשך על חברת השכרההייתם הולכים על חברת השכרה "גדולה" שהסוכנות שלה בארץ היא גם המשכירה בחו"ל דוגמת הרץ, אויס וכו' או שעל חברה "קטנה" יותר דוגמת אלדן, אופרן וכו' שעובדת עם חברות אחרות בחו"ל?
במידה ומדובר בפער של 200-300 אירו לתקופה...
תודה
-
תודה-ושאלת המשך על חברת השכרהבנסיעות פרטיות לחו"ל אני שוכרת רכב מחברה גדולה וידועה שיש לה נציגות בארץ, לא משנה לי אם זו החברה שבפועל משכירה את הרכבים או לא, למשל שלמה סיקסט, אלדן, רנטלקארס.
-
תודה-ושאלת המשך על חברת השכרהאין קשר משפטי ישיר בין החברות בארץ לחברות בחו"ל החברה בארץ משמשץ סוכן גם אם היא זכיין של המותג בארץ.
הרץ ישראל הוא מותג של חברה בשל קשר רנט
אוויס הוא מותג של דן רכב ותחבורה
וכו'.
יצא לי יותר מפעם אחת לשכור מחברה בחו"ל באופן ישיר ולא דרך סוכן בארץ. אני לא רואה שום יתרון לסוכן ישראלי. לרוב סוכנים ישראלים יותר זולים ולכן אני עובד איתם. אבל לא תמיד.
לטיול הקרוב בגרמניה הזמנתי דרך אלמו ארה"ב רכב של אנטרפרייז ארה"ב שמסופק בפועל ע"י הזכיין של אנטרפרייז בצרפת.
אני מקווה שלא תהיה בעיה כמובן
-
תודה-ושאלת המשך על חברת השכרההיי יובל,
מסכים, גם יתרונות בלהשכיר מחברות גדולות:
ראשית, לא תמיד יש הבדל במחיר, רוב החברות הגדולות מציעות חבילות מותאמות אישית לשוכר. יכול להיות שמשהו יתאים בדיוק לצרכים שלך, ואז יצא לך לשלם פחות.
שנית, לדעתי, תמיד מומלץ להשכיר מהארץ, להתנהל מול נציג מקומי, בעברית כשאת יודעת בדיוק מאיפה ומתי את מקבלת את הרכב, במקרה ולא קרה זה על החברה.
שלישית, לדעתי חשוב שיהיה מאחורייך ארגון גדול, בינלאומי שמעמיד לרשותך פריסה רחבה של סניפים ושל רכבים, במידה ואכן יש "פשלה" אפשר מהר מאד לפצות אותך.
בכל מיקרה, אני ממליץ לך להשוות מחירים ואז להחליט, היום בשוק השכרות הרכב יש המון סוגי חבילות שעשויות להיות רלוונטיות לךאשמח לעזור לעוד לבטים, דני

-
שאלה לדני מהרץ על רכבדני מהרץ שלום,
שמחתי לראות שאתה מהרץ ומבין בזה:
אנחנו זוג עם 3 ילדים בגילאי 9,15,17.
בהולנד שודרגנו לוולוו X70 אוטומטית וזה היה נהדר.
ליער השחור הזמנו רכב מסוג V. דגם מייצג מרצדס E-class SW Navigator .
האם לדעתך הרכב מתאים לגודל המשפחה שלנו + מטען? נוסעים ל-12 ימים.
תודה.