ויזה לתאילנד
-
שלום,
בתכנון הטיול אני חושבת לנחות בבנגקוק, לשהות שם מספר ימים, לנסוע יבשתית לקמבודיה ולטוס בחזרה מהנוי (ויאטנם) לבנגקוק. ממה שקראתי לגבי הויזה, אני לא בטוחה והבנתי שאחרי שאני יוצאת מבנגקוק בפעם הראשונה הויזה מתבטלת וצריך להסדיר אישורי ויזה מראש בשגרירות בארץ? או שיש אלטרנטיבה אחרת?
תודה רבה
-
ויזה לתאילנדהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
כל תייר ישראלי המגיע לתאילנד דרך שדה התעופה מקבל אשרת שהייה של 30 יום באופן אוטומטי, במעבר גבול מקבלים אשרת שהייה של 15 יום באופן אוטומטי. במידה ומעוניינים לשהות מעבר לאשרה שניתנה, אחרי 30 יום אפשר להאריך בעוד 30 יום ואחרי ה 15 יום ניתן להאריך בעוד 7 ימים במשרדי ההגירה השונים בתאילנד בעלות של 1900 באט.
-
ויזה לתאילנדלא ציינת כמה זמן את מתכוונת לשהות בתאילנד לאחר הטיסה מהנוי אבל במידה וזה עד 60 יום אין צורך להוציא ויזה מראש. בהגעה לתאילנד תקבלי אישור שהייה 30 יום שאותם תוכלי להאריך בעוד 30 יום במשרדי ההגירה בתאילנד.
-
ויזה לתאילנדתודה על התשובה אך אני אפרט את המסלול על מנת לקבל תשובה קצת יותר מכוונת.. חשבתי לנחות בבנגקוק, לשהות בעיר מספר ימים ולנסוע לסיאם ריפ ולשהות בקמבודיה שבוע, להעלות להנוי לשלושה שבועות ולקחת טיסה לבנגקוק.. הבנתי שהויזה שקיבלתי בהתחלה בתאילנד מתבטלת.. השאלה אם תהיה בעיה להכנס לתאילנד פעמיים בתקופה כה קצרה
-
ויזה לתאילנדהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
לא תהיה לך בעיה להיכנס פעמיים לתאילנד ובכל כניסה דרך מעבר גבול אווירי תקבלי שוב 30 יום.
-
ויזה לתאילנדהויזה שתקבלי בכניסה תתבטל, אולם זו ממילא ויזה אוטומטית ל - 30 יום וללא עלות.
רק תקפידי לציין בפני פקיד ההגירה שאת מתכננת לצאת לקמבודיה לאחר מס' ימים. הצגת כרטיס טיסה/אוטובוס לקמבודיה תתקבל בברכה רבה.