ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

זנזיבר

פורום אפריקה
    2
    3
    1695
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • danielyamin
      danielyamin נערך לאחרונה על ידי

היי חברים, 

יודעת שכנראה הפורום כבר מוצף בהודעות זהות והמלצות אך אנא סלחו לי- האינטרנט בטנזניה ממש לא משהו ואני מסתרבלת בחיפושים מהבוקר..

מגיעה היום בלילה לזנזיבר, לבערך 6 ימים, ומחפשת המלצות לדברים הטובים ביותר באי, במקום לבזבז שם זמן בחיפושים. ואמקד את החיפוש- סטון טאון, אכסניה טובה וזולה לישון בה?  ולאחר מכן- מהו החוף המומלץ ביותר בזנזיבר? הן לצלילות והן ל״בטן גב״...ושוב- מקום לישון בו שלא ירוקן את הכיסים? 

תודה רבה לעוזרים, מצטערת על ההודעה ה-2000 באותו נושא, ושיהיה אחלה שבוע 🙂 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • gevakatzir
        gevakatzir נערך לאחרונה על ידי

זנזיבר

ממליץ לך לנסוע ישר לנונגווי בצפון, אמנם יכול להיות שיש מקומות זולים לישון בהם בסטון טאון אבל זה יותר באזור עירוני והחוף לא ממש נגיש.

בנונגווי יש מספר מקומות של חושות\חדרים די זולים - 15 דולר בלילה בכייף תלוי בכושר ההתמקחות. משם תוכלי כמובן לרדת לחוף בקלות, החוף בנונגווי קצת עמוס אבל כיף שיש שם גם את המוקדים התיירותיים והאמצעים הנלווים (צלילה, אינטרנט, אוכל, ושירותים) ובנוסף גם את המוקדים של המקומיים בתוך הכפר (מסעדות זולות, חנויות קטנות, תחבורה ציבורית זולה מאוד וכו'). שימי לב שבנונגווי אין כספומט אז תזכרי להוציא כסף בסטון טאון, ומאחר שהנסיעות בתחבורה המקומית מאוד זולות הייתי ממליץ לך גם לטייל בחופים המערביים של האי.

• gevakatzir
          gevakatzir נערך לאחרונה על ידי

זנזיבר

יש גם כמובן את הוילה של חביב, תשאלי בנונגווי\קנדווה כולם שם כבר ידעו, הוא מכיר ישראלים, את הראש וגם את המחירים.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון