תכנון מסלול
-
היי. אני דיי חדשה בנושא אפריקה.. יש לי מסלול ראשוני שהייתי מאוד רוצה לעשות ורציתי התייעצות האם זה אפשרי ועוד כמה שאלות שעדיין לא ממש ברורות לי. יוהנסוברג -קרוגר פארק-סאן סיטי- מוזמביק- קייפטאון. מתכננת לנחות כמובן ביוהנסבורג ולא להשאר שם ..אנחנו כרגע 4 מטיילים ורוצים להשכיר אוטו מיוהנסבורג עד לקרוגר פארק. עכשיו כמה שאלות. .. 1.בטיחותי לנסוע בדרום אפריקה מרחקים כאלה ברכב פרטי למטיילים? 2. האם יש מקומות מעניינים בדרך לקרוגר פארק ששוה לעצור ואם כן כמה זמן?
לגבי הקרוגגר פארק אני מבינה שיש מלא חבילות שגם יוצאות מיוהנסבורג וחזרה. או שאפשר ברכב פרטי.. (אם מישהו יכול להמליץ על חבילה של 3 ימים מומלצת וכמה זה עולה בערך? ) השאלה אם זה לא מסוכן לנסוע שם ברכב פרטי ולעשות קמפינג מאורגן? הכוונה למסוכן מבחינת החיות שמסתובבות שם..
התכנון אחרי בקרוגר פארק הוא לחזור ליוהנסבורג ולנסוע לכמה ימים לנופש בסאן סיטי . משם לחזור שוב ליוהנסבורג ולתפוס טיסה למוזמביק. איך מוזמביק מבחינת בטיחות ותחבורה? עדיף רכב או תחבורה ציבורית? כי אנחנו מתכוונים יותר להיות באיים..
אחרכך רוצים לקחת טיסה לקייפטאון (אני עדיין לא בטוחה אם עדיף את קייפטאון בסוף המסלול או את מוזמביק ) .. עכשיו על קייפטאון קצת פחות חקרתי. קראתי פה ושם על הר השולחן, הגנים הבוטנים , דרך הגנים . למישהו יש מסלול והמלצות לאיזור קייפטאון ?
ובכללי איך המסלול מסובך ? יש דברים מיותרים שהייתם ממליצים לעשות אחרת ? אשמח לשמוע גם על מקומות אחרים וחדשים גם אם זה אומר לוותר על מקום אחד . אני מעדיפה האמת שיהיה פחות נסיעות ופחות יקר. .
-
תכנון מסלולסבכת קצת
שכרתם רכב, המשכתם לקרוגר, אין בעייה לטייל ברכב בנהיגה עצמית. הלינה היא רק בתוך מחנות סגורים. גם אם זה קמפינג. לפני שמגיעים לפארק מטיילים לאורך המצוק. האזור נקרא 'דרך-הנופים'. אם תצאו משער קרוקודייל-ברידג', אתם כבר רק ארבעים ק"מ מגבול מוזמביק. אין טעם לחזור ליוהנסבורג. ממשיכים משם עם הרכב למוזמביק.
חוזרים ליוהנסבורג, בגלל הטיסה לקייפטאון.
באיזה חודש הטיול?
בגדול, נראה לי שאת צריכה לקרוא עוד הרבה על דרום אפריקה.