מלונות
-
המסלול שלי ושל שני ילדים (18,21) הוא קודם פוקט, אחכ נעבור לאי אחר (המלצה?), טיסה לצ'אנג מאי ונקנח בבנגקוק.
אשמח להמלצות לגבי מלונות - הנחייה כללית (ממה להזהר/להמנע ועל מה ללכת) או מקומות מסויימים שמומלצים.
חשוב לציין שאני לא מחפשת מלונות יוקרה יקרים.
-
מלונותהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
כדי לנסות להמליץ לך על אי אחר חשוב לציין את מסלול הטיול במלואו והתקופה בה אתם מגיעים, כדי להתחשב בסטטיסטיקת מזג האוויר בשנים קודמות.כמו כן כדי להמליץ על מלונות חשוב לציין תקציב ללילה ותקופת הגעה, כדי לצמצם את כמות המלונות ולהתאים אותם לצרכיך. -
מלונותהיי איילת
אני לא יודע כמה זמן אתם שוהים בפוקט אבל אני יודע שאתם חייבים לחזור אליה לטיסה לצ'יאנג מאי,
אם יש לכם לפחות שבוע בפוקט ממליץ לך לשלב את קאו סוק לפחות שלושה ימים,ואף ולמרות שזה מרחק 3 שעות פלוס מפוקט,
קאו סוק וכן האגם Cheow Lan זו חוויה שתזכרו הרבה זמן,
תקראי חומר בגוגל על המקום,אם תרצי אשלח לך קישור... -
מלונותהי,
אנחנו מגיעים לפוקט ב28.7 ויוצאים ממנה צפונה ב4.8. לא סגרתי מראש כמה ימים בפוקט וכמה באי/איים אחרים ואילו. אשמח להמלצות.
מה שהצעת מעניין אותי מאוד ואשמח לקישורים.
לגבי תקציב, אני רוצה משהו באמצע. יותר מעניין אותי טיולים יפים מיוקרה במלון.
-
מלונותהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
בתקופה של שבוע המוקדשת לאזור פוקט הייתי מציע לשהות בפוקט 4-5 ימים ו 2-3 בקופיפי, המציעים מגוון אטרקציות אשר יתאימו לילדים.
חשוב לציין שחודש יולי הוא חודש גשום באזור האיים המערביים פוקט וקופיפי לפי סטטיסטיקת מזג האוויר בתאילנד בשנים קודמות אשר תוכלי לראות בקישור הנ"ל http://www.travelfish.org/weather_fish.php -
מלונותמה זה מלונות לא יוקרתיים ?
לגבי מלונות באופן כללי... אתם מגיעים בעונה ממש לא עמוסה...
מין הסתם תמיד יש מלונות שנעים בהם יותר וכאלה שפחות ולא תמיד זה קשור למיקום...מספר כוכבים וכד'
אם אתם מזמינים מראש אתם לוקחים ריזיקה שבמידה ויהיה פחות נעים מסיבות X Y Z במלון תאלצו לחיות עם מה שיש
לדעתי לא יקרה כלום אם תזמינו לשתי לילות בכל אזור ותאריכו במידה ותאהבו
אני עשיתי פחות או יותר ככה ובעונת החמה וללא שום קושי !! להגיד לך שהצטערתי על זה ?? ממש לא

בכל מקרה לא תאלצו להתרוצץ עם המזוודות..במידה ויידרש טיול בוקר קצר של חצי שעה עד שעה יספיק להתרשמות של עשרות מלונות
-
יולי אוגוסט ממש לא זמן טוב לפוקטעונה גשומה. זה לא אומר שבטוח ירד גשם בימים שתהיו שם,אבל.קיים סיכוי סביר. גם הים בתקופה זו נוטה להיות גלי מה שמשפיע על טיולי השייט. כפי שהומלץ לך כאן בשירשור שנו יעד.