ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת רכב בבוסטון

פורום צפון אמריקה
    2
    2
    3191
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • sara3125
      sara3125 נערך לאחרונה על ידי

שלום רב

הטיול מתוכנן לאמצע אוקטובר לניו אינגלנד,, אני מתכננת להזמין רכב מהארץ וברצוני לקבל אתו בשדה התעופה לוגן בבוסטון ולנסוע מיד צפונה .

- כמה זמן מראש עלי להזמין את הרכב ? אני נוחתת מוקדם בבוקר  (6.30)  בשדה, האם סוכנויות ההשכרה בשדה התעופה פתוחות 24 שעות ביממה? או שעות עבודה סטנדרטיות נגיד 8.00  בבוקר עד הערב .

- שאלה נוספת באם מישהו יודע, יש לי טיסת המשך אחרי שבוע מבוסטון לאל-איי ב-7.30 בבוקר, מה שאומר להיות בשדה ב-4.30 בבוקר ולצאת מהמלון בערך ב-4.00 בבוקר , אני אשהה במלדן (פרבר של בוסטון ), לפי גוגל מפות בערך 15 דקות נסיעה מהשדה, האם תיהיה לי בעיה להזמין מונית בשעה כזו בפרברים ? מעניין מה העלויות למונית בשעה מוקדמת זו .....

בחזרה מהטיול בצפון אני מחזירה את הרכב  בשדה התעופה בבוסטון  שם אתנהל בתחבורה ציבורית עפ"י המלצת הכותבים בפורום,  אשהה בבוסטון 3 לילות ויהיו לי יומיים שלמים לתור את העיר.

חשבתי על אפשרות ללילה אחרון במלון ליד שדה התעופה, אך כל הפרוצדורה של צ'ק אאוט במלדן   בשעה 11.00 וצ'ק אין בשדה התעופה לוגן ב-15.00 גוזל לי את יום הטיול שתיכננתי בבוסטון, וכמובן להסתובב עם מזוודות, כך שאני בהתלבטות מה לעשות .

אשמח לשמוע עצות

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב בבוסטון

הייתי שוקל להחזיק את הרכב בזמן הביקור בבוסטון במקום להחזירו בזמן ההגעה לאיזור בוסטון, ובמיוחד כאשר הכוונה לגור שלא במרכז העיר.  זה יפתור בעיות של מוניות  וכו', וגם יאפשר נסיעה למרכזי קניות מחוץ לעיר ועוד.

אם לוקחים מלון במרכז העיר, הרי ששדה התעופה די קרוב בנסיעה למרכז העיר.

לדעתי סוכנות ההשכרה פתוחה 24/7 אבל עדיף לבדוק באתר של חברת השכרת הרכב.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון