עזרה ברכישת מלון במיאמי
-
היי,
אני טס למיאמי בקיץ ואני רוצה להזמין את המלון הזה
בעיקרון, אנחנו 3, אני ואשתי והילד שלי
ואני מעוניין בחדר שיהיה בו 2 מיטות זוגיות
יש אחד שהוא 524$ והוא נקרא Double Guest Room Room Only.
והשני 2 Doubles שהוא 566$ ונקרא 2 Doubles.
איזה מהם אני צריך לקחת? כי אני מחפש מה שהכי זול ואני לא רוצה להגיע למצב שלא יהיה לי במלון 2 מיטות ואז לא נוכל לישון.
תודה רבה על עזרתכם

-
עזרה ברכישת מלון במיאמיאתה צריך חדר בו יש: 2 Double Beds
זה אומר שיש 2 מיטות כפולות
Double Guest Room
זה אומר שזה יחידה עם 2 חדרים
-
עזרה ברכישת מלון במיאמיאז אני אזמין את ה-2 Double Beds.
עוד שאלה, אני טס באותו זמן גם לבוסטון ולניו יורק
המסלול שלי הוא ככה: בוסטון-מיאמי- ניו יורק, בדקתי לגבי מלונות בבוסטון וגם בניו יורק והמחירים הם:
בבוסטון מלון Hyatt Regency Boston - המחיר הוא 1559$ ל-4 לילות וגם בדקתי אצל סוכנים ושם המחירים בערך 1900$
ובמיאמי המלון הוא Hyatt Regency Miami - המחיר הוא 566$ ל-4 לילות ואצל הסוכנים הוא בערך ה 600$ ל-4 לילות - זה ששאלתי בהודעה קודמת על החדרים
ובניו יורק בדקתי והסתכלתי על מלון Millennium Broadway Hotel New York - שהמחיר שם 1369$ ל-4 לילות ואצל הסוכנים בערך 1700-1800$
כדאי להזמין מהאתר? או שזה המחירים הכי זולים שניתן להשיג באתרים האלה? כי בסוכניות זה מחיר מוגזם של הבדל 400$ לכל מלון, הסתכלתי דרך אתר http://www.hotels.co.il/
תודה על העזרה
-
עזרה ברכישת מלון במיאמימציע לעשות השוואה גם עם אתר BOOKING
ובכל מקרה להשוות גם את אתר המלון ישירות. בחלק מהמקרים המחיר זול יותר.
אין כל בעיה להזמין באתר HOTELS או BOOKING רק לשם לב לתנאי הזמנה (תשלום מקדמה, תנאי ביטול ועוד)
-
עזרה ברכישת מלון במיאמיבבוסטון המחיר יצא יותר יקר באתר המלון
ואם אני מזמין את זה אני מקבל את ההזמנה ישירה למייל? ועוד שאלה, המלונות לא כוללות ארוחת בוקר.
האם יש בד''כ במלונות בארה''ב מסעדה או משהו שניתן לקנות אפילו בתשלום?
תודה על העזרה

-
עזרה ברכישת מלון במיאמילגבי הזמנה באתר מלון (או בכל מקום אחר ברשת) אתה אמור להזין את המיל שלך, ולקבל אישור למיל. שם לב שאתה משווה אותו חדר ואותם תנאי ביטול/תשלום
לגבי ארוחת בוקר בחלק ממלונות קיימת אפשרות בד"כ לא משתלמת כלכלית.
ברוב מקרים בסמוך למלון תמצאו בית קפה (סטאר בקאס) או משהו דומה
אם תרשום את תאריכים מדויקים של השהייה במלונות אנסה לבחון עבורך את ההבדלים
-
עזרה ברכישת מלון במיאמיממליצה להשוות מחירים גם ב- Priceline ו- Hotwire במידה וחשוב לך דירוג כוכבים ואזור , תנסה דרך אקספרס דיל מוזיל עלויות משמעותית.
-
עזרה ברכישת מלון במיאמיבוסטון 14-18 ביולי - מלון Hyatt Regency Boston
מיאמי 18-22 ביולי - מלון Hyatt Regency Miami
ניו יורק 22-26 ביולי - מלון Millennium Broadway Hotel New York
אשמח שתמצא את מה שהכי משתלם והכי טוב בשבילי.
תודה רבה לכולם על העזרה!
-
עזרה ברכישת מלון במיאמיתעשה לעצמך טובה גדולה ותזמין את כל הלילות ישירות באתר של הייאט ובאמצעות תעריפים גמישים. זו דרך המלך והיא טובה מכל סוכן נסיעות או אתר הזמנות.
ועדיף שתשיג כרטיס AAA. אם יש לך כרטיס אשראי של לאומי-קארד אתה יכול לקבל כרטיס AAA דרך חברות בממסי, שהיא חינמית לשנה אחת למחזיקי כרטיס האשראי. למשל, במלון במיאמי תעריף AAA לתאריכים שלך הוא 126$/לילה והמחיר הסופי הוא נמוך יותר ממה שציטטת בהודעות קודמות.
אל תשכח להירשם למועדון Gold Passport של הייאט כדי לצבור קרדיט ונקודות מכל הלילות האלו. מכיוון שיש לך בדיוק 12 לילות בטיול הזה כדאי לך אפילו לבקש הרשמה למסלול המהיר לסטטוס שהמועדון מציע - וכל הלילות יחדיו אמורים להעניק לך סטטוס גבוה במועדון למשך שנה וקצת. לא רע, סה״כ.
שוב: תשיג כרטיס AAA ובצע את כל ההזמנות באתר הייאט באמצעות תעריף AAA.
-
עזרה ברכישת מלון במיאמיאבל אם אני אזמין את בתי המלון מהאתר של הייאט עצמו בבוסטון זה עלה יקר יותר מאתר הזמנות ובשאר לא בדקתי אתה ממליץ יותר להזמין דרך אתר המלון עצמו?
ולגבי כרטיס AAA, אם אני משלם באמצעות כרטיס אחר שהוא לא של לאומי קארד אני אהיה זכאי להטבה?
ומה ולגבי Gold Passport איך להצטרף לזה?
-
עזרה ברכישת מלון במיאמי- ככלל, האתר של המלון אמור להציע את התעריפים הטובים ביותר. אתרי הזמנות בדר״כ מסוגלים להציע את אותם תעריפים, כלומר לא לסתור את הכלל, אבל אסור להם להציע תעריפים נמוכים יותר. במידה ומצאת תעריף נמוך יותר באתר הזמנות כלשהו: או שמצאת אתר לא אמין בעליל, או שמצאת חריג לכלל ואז כדאי לך לשאול את גוגל לגבי תוכנית Best Rate Guarantee שמציעה הייאט לפיה תוכל לקבל את המחיר הנמוך שמצאת בתוספת 20% הנחה. שווה, כן?
- את לאומי-קארד ציינתי משום שחברת האשראי מאפשרת למחזיקי הכרטיסים שלה לקבל חברות בממסי לשנה אחת בחינם. החברות הזאת מקנה גם כרטיס הנחות של AAA (לא באמת חברות מלאה בארגון, אומנם, אבל מספיק טוב). למלון עצמו אתה יכול לשלם איך שתרצה... הכרטיס של לאומי-קארד הוא רק להשגת החברות בממסי. אם אין לך כרטיס של לאומי-קארד תוכל לרכוש חברות בממסי.
- ההצטרפות למועדון של הייאט היא בחינם. בגוגל: Join Hyatt Gold Passport.
בהצלחה.
- ככלל, האתר של המלון אמור להציע את התעריפים הטובים ביותר. אתרי הזמנות בדר״כ מסוגלים להציע את אותם תעריפים, כלומר לא לסתור את הכלל, אבל אסור להם להציע תעריפים נמוכים יותר. במידה ומצאת תעריף נמוך יותר באתר הזמנות כלשהו: או שמצאת אתר לא אמין בעליל, או שמצאת חריג לכלל ואז כדאי לך לשאול את גוגל לגבי תוכנית Best Rate Guarantee שמציעה הייאט לפיה תוכל לקבל את המחיר הנמוך שמצאת בתוספת 20% הנחה. שווה, כן?
-
עזרה ברכישת מלון במיאמיהאמת שאני בנייד כרגע, בדקתי באתר של המלון ויצא מחיר של 1632$. הנה הקישור: https://www.hyatt.com/hyatt/reservations/guestInfo.jsp?xacti onid=14e117c4243&_requestid=1840090
ובאתר hotels: http://www.onhotels.com/search-view-hotel-details?shfid=2514 348127160909540&ssid=5585812b8bc4a756889769&shc=MWFJEHELUPFM KLLJZQOK&cache=0&booking_type_code=BOOKING&ref=
שם זה עלה 1560$ בבוסטון בהוטלס, ובאתר של המלון עצמו רק בבוסטון עולה 1632$ וזה מראה לי שזה כולל מסים והכל למה זה ככה?
ויכול להיות עם הכרטיס AAA יצא אפילו זול יותר באתר המלון? מה אתה ממליץ לעשות?
-
עזרה ברכישת מלון במיאמיבתעריף AAA (גמיש) באתר המלון חדר עם שתי מיטות קווין עולה כרגע 344$/לילה לפני מסים. סה״כ כ-1570$ לארבעה לילות (יקר, אבל, שיא העונה בכל זאת).
onhotels הוא לא בדיוק אתר הזמנות מוביל. יש עליו הרבה מאוד ביקורות שליליות, ואני לא הייתי סומך על תנאי ההזמנה המוצגים בו.
ובכל מקרה, נראה שאתה מצטט את מחירי המינימום כפי שהם עולים בתוצאות החיפוש של אתרי השוואת מחירים. קצת קשה לי עם זה כי התעריפים האלו כמעט תמיד מייצגים הזמנות לא גמישות שדורשות תשלום מראש - והן דבר שכדאי להימנע ממנו.
אני חוזר פעם נוספת על כל ההמלצות שלי:
- השג לעצמך כרטיס AAA.
- הימנע מהזמנות שלא ניתנות לביטול ו/או דורשות תשלום מראש.
- הימנע מאתרי הזמנות קטנים בעלי מוניטין מפוקפק, כמו זה שציטטת.
- ככל הניתן העדף הזמנה ישירה באתר המלון. יש לכך יתרונות רבים, מעבר למחיר.
- אל תשכח להירשם למועדון הלקוחות של המלון. גולד פספורט, במקרה הזה.
-
עזרה ברכישת מלון במיאמיאוקיי אני אזמין מאתרי המלון. לגבי בוסטון המחיר הוא 1570$ ל-4 לילות עם 2 מיטות קווין בלי ההנחה של כרטיס ה AAA? אתה יודע אולי כמה אחוז ניתן לקבל הנחה עם כרטיס AAA?
ותוכל לבדוק לי גם כמה יוצא מחיר עם כרטיס הAAA גם במיאמי ובניו יורק?
תודה רבה על עזרתך!
-
עזרה ברכישת מלון במיאמיאתה יכול לבדוק בעצמך. תעריף AAA זמין באתר של הייאט. המחיר שציטטתי, 1570$, הוא התעריף המוזל של AAA לחדר עם שתי מיטות קווין.
בהצלחה.
-
עזרה ברכישת מלון במיאמיאיפה אפשר למצוא את התעריף של AAA? ואיך הם מזהים את הכרטיס?
פשוט אני באתר של הייאט בבוסטון, וזה מראה לי עדיין 1632$
עריכה: הסתכלתי טוב ועכשיו מצאתי את זה, אתה הכי ממליץ לי לעשות את זה?
-
עזרה ברכישת מלון במיאמיכן.
רק תזכור שלמלון יש זכות לדרוש ממך להציג כרטיס AAA בצ׳ק-אין כדי להוכיח שאתה זכאי לתעריף המוזל. אז תצטרך להשיג אחד עד אז, לכל מקרה. אתה כמובן יכול לשים הזמנה כבר עכשיו ולהשיג את כרטיס ה-AAA עד מועד הצ׳ק-אין.
-
עזרה ברכישת מלון במיאמיהגעתי כרגע הביתה, לגבי בוסטון ראיתי את תעריף ה-AAA וזה יוצא חדר עם 2 מיטות קווין 344$
וסה''כ 1570$ כמו שאמרת לי וזה בסדר גמור אני אזמין את זה.http://jpg.co.il/view/55859f56b03c6.png
ולגבי מיאמי יש בעיה קטנה:
זה באמת עולה 126$ כמו שאמרת ללילה לחדר שנקרא Two Double Beds עם שתי מיטות זוגיות שזה מה שאני צריך.
אבל יש בעיה 126$ ל-4 לילות אמור לצאת 504$ לכל הלילותובאתר זה נותן לי 565$ לכל הלילות וסימנתי את הטבת כרטיס ה-AAA.
http://jpg.co.il/view/5585a892297d5.png
ולניו-יורק יש גם בעיה קטנה, במלון מיליניום באתר של המלון אני מחפש את התאריכים ואני רואה שנשאר רק סוויטה ואני לא צריך את זה
אני צריך חדר עם 2 מיטות זוגיות, אז זה אומר כאילו שאין מקומות כבר? וזה עולה 507$ ללילה שזה מוגזם לדעתיhttp://jpg.co.il/view/5585a923e05a6.png
מה לעשות לגבי ניו יורק ומיאמי? -
מלון בניו יורקמציעה שתבדוק גם במלון הזה (גיסי השתכן שם מס פעמים. מיקום טוב ויש בו חדרים עם 2 מיטות זוגיות).
http://www.booking.com/hotel/us/park-south.he.html?aid=32942 4;label=park-south-4FHVlQ2FPD66D7Cpne5bTgSM7046425398:pl:ta: p1:p2:ac:ap1t1:neg;ws=&gclid=CjwKEAjwwZmsBRDOh7C6rKO8zkc SJABCusnbaf-moGqC8l_Gf-5QM1P3XEGQ4buSxNZkxxnIVDBryRoCJbbw_wc B