ניו יורק בספטמבר
-
היי כולם
אני מחפש מלון בניו יורק לחודש ספטמבר.
מדוע המלונות שם בתקופה הזאת כל כך יקרים ?
עשיתי השוואה והפער מחירים בין אוג' לספטמבר עומד על פי 1.5-2
לדוגמה מלון Amsterdam Court Hotel שהומלץ פה בפורום כמלון טוב וזול
עולה באוג' (תאריכים שונים) בסביבות 200 דולר לילה בעוד שבספטמבר הוא בסביבות 300 דולר ומעלה
האם זה בגלל הביקושים או בגלל שספטמבר עוד רחוק המלונות עובדים בשיטה של פרה חולבת (שמים מחיר גבוה וככל שמתקרב המועד מורידים את המחיר במידה ולא הצליחו למכור במחיר הגבוה)
תודה מראש

-
ניו יורק בספטמברועידת האו"ם מתקיימת בניו יורק בחודש ספטמבר, ולכן המחירים קופצים.
-
ניו יורק בספטמבראני נוסע בין ה-8 לחודש לבין 29 לחודש (ספטמבר) רציתי או להתחיל או לסיים את הטיול בתאריכים הנ"ל אבל גם בתחילת החודש וגם בסוף החודש המחירים בשמיים.
כמה זמן הוועידה הזאת ?
-
ניו יורק בספטמברנסה את מלון La Quinta ברחוב 32 קרוב לשדרה החמישית והאמפייר סטייט ודקות
הליכה מהטיימס סקוויר. בדקתי כמה תאריכים בספטמבר והמחיר נע בין 200-270$.
-
ניו יורק בספטמבראם אני לא טועה הועידה מתחילה ב 15.9 ועד 27.9. נראה שהתאריכים שלכם יוצאים בדיוק בזמן העומס. עופר
-
ניו יורק בספטמברהמחירים בניו יורק ממש שונים מים ליום, וזה הכל נובע מביקושים.
באותו מלון פערי המחיר בין התאריך הכי זול לתאריך הכי יקר יכולים גם להגיע לפי 3 (!). כלומר מלון שביום סתמי בחורף יעלה 150 דולר, ביום מבוקש (כמו ועידת האום) יכול לעלות 450 דולר.
ימים מבוקשים:
ועידת האו"ם
חגים
אירועים מיוחדים
קיץ
ועוד
שנה שעברה למשל היה סופרבול (גמר ליגת בפוטבול) בניו יורק ומחיר המלונות קפצו ליותר מפי שתיים מול שבוע קודם או שבוע אחר כך
ב-7 בספטמבר יש את labor day שזה חג. לכאורה אחר כך המחירים אמורים טיפה לרדת לשבוע.
שווה אולי לבדוק מחיר לכל יום בנפרד ולא רק לתקופה.
-
ניו יורק בספטמברתודה על התשובות המהירות והענייניות
בגלל המחיר הגבוה אני נמצא בדילמה (זה יוצא 800 דולר יותר ממה שתכננתי)
יש לי 6 לילות בניו יורק. האם שווה להשקיע את הכסף ולישון באזור מרכזי במנהטן או להתפשר על ברוקלין אשר המחירים בה יותר דומים לתקציב המתוכנן
אנחנו זוג צעיר ללא ילדים מגיעים לניו יורק לאחר שבועיים וחצי במערב
אני יודע שאין תשובה חד משמעית לשאלה אבל אשמח לדעת מה אתם (האנשים בעלי הניסיון) הייתם עושים
-
ניו יורק בספטמברלירון, אנחנו בדיוק בבעיה כמו שלכם, נהיה בניו יורק מה-19 לסםטמבר עד 24 לספטמבר.
כניראה נילך על אחד מהדילים הבאים -
אם תמצא משהו מעניין במחיר טוב אשמח לעידכון.
לגבי השאלה שלך, בתור אחד שהיה פעמיים בניו יורק, איו כמו לישון במנהטן...
ערן.
-
ניו יורק בספטמברהיי,
אנחנו זוג עם ילדה בת 4, חיפשתי הרבה זמן מלון במחיר סביר באזור הטיימס סקוור ובסוף מצאתי אחלה מלון במחיר זול של 1520$ ל6 לילות- PARK CENTRAL HOTEL, דקות הליכה מטיימס סקוור וסנטרל פארק. מאוד מרכזי.
אנחנו נהיה שם בין ה6.9 ל12.9
משה
-
ניו יורק בספטמברבהחלט ניראה אחלה מלון, אבל מאוד יקר בתאריכים שלי...בסביבות 370$ ללילה כולל מיסים, מיותר להשקיע סכום כזה בניו יורק כשבקושי נימצאים במלון.
תבדקו שהמחיר כולל מיסים.
ערן
-
ניו יורק בספטמבר370$ זה לא מעט כסף אבל עדיין צריך לזכור שמדובר במנהטן!!!!! כמה עולה לילה בצימר בארץ בתקופות עומס?? אחרי קצת יותר מפעמיים בניו יורק גם אני ממליץ על לינה במנהטן עצמה. עופר
-
ניו יורק בספטמברתעשה מכרז ב- Priceline החדרים הם עבור שני אנשים, בעזרת מכרז תגיע למחיר של לינה בברוקלין.
-
ניו יורק בספטמברכבר כמה ימים שאני חורש פורומים של BIDDING ומציע הצעות
בינתיים ללא הצלחה
כנראה אני צריך להגדיל את התקציב
החיסרון של המכרזים הם שלא ניתן לבצע שום שינוי או בקשות מיוחדות לאחר הזכיה אז זה עדין גורם לי לחוסר נוחות קטן.
-
ניו יורק בספטמברהלינקים ששמת שולחים אותי לדף הראשי של פרייסליין
אתה יכול לשלוח לי פרטים על "מלון 3* בטיימס" ?
בינתיים לא מצאתי שום מלון סביר במחיר סביר באזור מנהטן
ב-300 דולר ללילה (כולל מיסים) מצאתי את DoubleTree by Hilton
מלון 4 כוכבים עם דירוג ביקורות של 7.9 באזור צ'לסי.
-
ניו יורק בספטמברבדוק את. Howard Johnson Manhattan soho בהוטלס.קום. מקבל ביקורות גבוהות בטריפאדוויזר ובתאריכים שערן ציין זה פחות מ 300$ ללילה כולל ביטול חינם וא.בוקר. עופר
-
ניו יורק בספטמברהדילים ששמתי זה דרך אקספרס דיל, אתה לא יודע אזה מלון זה עד שאתה לא מזמין, הם רק מתחייבים על מיקום, כוכבים, ובחלק מהעיסקאות גם על ציון מבקרים פינקצ'רים במלון וכו...
ככה סגרתי כבר מלון באורלנדו, ויצא לי 250$ פחות במחיר בכולל לאחלה מלון.
ושוב אני חושב שבניו יורק חבל להשקיע במלון יותר מדי כי הוא נטו לשינה, ההשוואה לצימר בארץ ממש לא נכונה כי בארץ מאוד מגזימים במחירים וכשנוסעים לצימר נוסעים בשביל הצימר.
ערן.
-
ניו יורק בספטמברלגבי Howard Johnson SoHo
המיקום שלו ממש קרוב לצ'ינה טאון (למרות שהשם שלו מרמז שהוא בסוהו)
האם זה אזור טוב ללון בו ?
-
ניו יורק בספטמברלא מכיר ספציפית את המקום של המלון אבל אם מדובר על שעות היום לא היתה לנו שום בעיה להסתובב בצ'יינה טאון.
בשעות הערב אם לא מעוניינים להסתובב רגלית אפשר פשוט לקחת מונית עד פתח המלון.
אם עדיין לא בטוח ראיתי בגוגל מפות שבלוק אחד משם נמצא
North Jersey Jewish Federation
אפשר פשוט להתקשר אליהם ולהתייעץ לגבי האזור.עופר -
ניו יורק בספטמבר -
ניו יורק בספטמברתבדוק הזמנה דרך האתר של המלון The new yorker wyndham hotelמחיר 1,288 $ לכל התקופה כולל מיסים (מחיר לחברים ב- AAA)