ניו יורק בספטמבר
-
ניו יורק בספטמברשני המלונות שהומלצו (YOTEL ו-The new yorker)
עושים רושם של מלונות ממש ממש טובים הן מבחינת מיקום והן מבחינת דירוג האורחים
לצערי בתאריכים שאני רוצה (או 08-14 לספטמבר או 22-28 לספטמבר) הם עולים החל מ- 300 דולר ללילה.
אני לאט לאט מתחיל להשלים עם העובדה שבשביל מלון סביר+ באזור מנהטן בתקופת האסיפה הכללית של האו"ם אני צריך לשלם כאלה סכומים על לינה
תודה על ההמלצות

-
ניו יורק בספטמבראם יש לך בעיות של תקציב, יש לך עוד אפשרות לעבור את האיסט ריבר ועדיין להיות בתחומי העיר ניו יורק במלון שנמצא ליד תחנת רכבת תחתית שניתן להגיע ממנה 24/7 למנהטן. ברוקלין גם כבר לא הכי זולה, אנחנו היינו בקווינס בלונג איילנד סיטי שנמצאת כרבע שעה ברכבת מהטיימס סקוור.
אני אישית לא חושב שזה שווה לשלם עוד אלפי שקלים בשביל לישון במנהטן, כי בכל מקרה איפה שלא תגור במנהטן עדיין תצטרך לקחת רכבת תחתית, אז מה זה חשוב אם נוסעים עוד איזה 15-30 דקות למלון.
-
ניו יורק בספטמבראם אתה נכנס ב- priceline דרך express deals יש לך מלונות 4 כוכבים במיד טאון מזרח במחיר 189$ ללילה לפני מיסים
אתה יכול לעשות הזמנה דרך הפלאפון יש קופון moblie5 נותן הנחה נוספת של 5%
ב טיימס סקוור 3 כוכבים 187$ לפני מיסים
תאריכים 8-14.9.2015
אני הזמנתי בשנה שעברה בדרך הנ"ל וקיבלתי את מלון haytt 48 lex - היה מעולה.
-
ניו יורק בספטמברכל אחד והשיקולים שלו ואתה תצטרך לעשות את שלך...
יצא לי לישון בכל מיני מלונות במנהטן וגם מחוצה לה- וזה לא כזה קריטי. באותו מחיר ברור שאין שאלה, אבל בהבדל של 800$ (וגם בהרבה פחות מזה...) הייתי ישנה מחוץ למנהטן.
אתם זוג בלי ילדים, גמישים לגמרי וזה הרבה פחות נורא ממה שאתם מדמיינים. ממילא אתם כל היום מסתובבים, ומחוץ למנהטן, במיוחד בברוקלין ובקווינס יש מסעדות נהדרות כך שגם בערב מאוחר זו לא ממש בעיה.
מציעה לך להזמין בכל מקרה מלון עם ביטול עד יום לפני בלונג איילנד סיטי (גם אני לנתי באזור כמה פעמים והיה מצוין) או בברוקלין. בדוק שאתה נמצא ממש על תחנת רכבת תחתית.
אם תמצא בכל זאת עסקה מצויינת במנהטן- יופי, אבל אם לא תזמין בינתיים תישאר בלי כלום.
יולי