ועוד פעם מתפרעים בטיסה....
-
-
ועוד פעם מתפרעים בטיסה....קראתי שזה מישהו שהיה לו המון ציוד צילום יקר שתופס הרבה מקום , והיה לו מקום במטוס אז הוא התפרע כאילו זה אנטישמיות.
לא מבינה איך מישהו שצריך להטיס ציוד יקר לא דואג לזה מראש אלא סומך בשיטת " מצליח" שיהיה מקום בתאים על חשבון הנוסעים האחרים.
-
ועוד פעם מתפרעים בטיסה....לצערי אנחנו רק נלך ונהיה יותר גרועים...
בכל תחום...
-
ועוד פעם מתפרעים בטיסה....שירליץ, תשובתך בגוף שאלתך...
כל תרבות (או תת-תרבות) ההתנהגות שעיקרה "אני מרכז העולם, וכוווולכם על ה^% שלי" - היא זו שמאפשרת לאנשים הללו להרשות לעצמם להתפרע בצורה שמפריעה ומסכנת את סובביהם, לתת לילדים שלהם להשתולל ולצעוק בלי גבולות גם כאשר הם מפריעים במפורש את מנוחתם של האחרים, לחשוב שמותר להם להעלות מטען מעל ומעבר למה שנקבע בכללים שכל האחרים סרים להם, לקלל, לשקר, לגרום לעיכוב בטיסה שפוגע ב-200 איש, וכל זאת כי "למה-מה תעשו לי?" (מלווה בתנועת הברגת-המנורה המוכרת).
ובאמת לא עושים להם כלום.
והכי מכאיב לי ההתלות השקרית בטיעון האנטישמיות. בעיקר כי אנטישמיות אמיתית בהחלט קיימת, אבל כשאידיוט כזה משתמש בטיעון הזה כדי להצדיק את הברבריות שלו, האנטישמים האמיתיים יכולים רק לחכך כפותיהם בהנאה.
-
ועוד פעם מתפרעים בטיסה....התנהגות שראויה לכל גינוי! ניצול ציני ומחפיר של מצב שבו הסובבים דוברים עברית והשוטר לא. גיבור גדול... אם היה אומר לו את המשפט באנגלית, ככל הנרטה היה נשאר לאשפוז כמה ימים בוינה ולא בהכרח בתא המעצר.
הטיעון הציני העלוב של אנטישמיות לא במקומו ואם לא היו אנשים בעלי דיעה אנטישמית על המטוס, העם היהודי הרוויח ביושר עוד כמה אנטישמיים שמעתה יהיו כאלו לאור ההתנהגות הבזויה.
-
ועוד פעם מתפרעים בטיסה....ארועים אנטישמים קימים בכל העולם וכנראה ימשכו עוד הרבה זמן.
כל ארוע מסוג זה אנחנו רוכשים אנשים יותר אנטי ישראלים מאשר אנטישמים.
כל השלטים ביער השחור לדוגמא בעברית זה בשביל הישראלים.
היהדות שלנו פחות חשובה במקרים אלו.
בנאדם כזה "צלם מוכר ודמות מוכרת" לצאת ב 100 יורו זה ממש בדיחה.
אולי אם היו לוקחים ממנו את הסכום שנזק כזה עושה פעם הבאה היה
דואג לטפל בכל הדברים מראש.
לצערי ביטויים על של אנטישמיות אני שומע הרבה בשדות התעופה בבדיקה הבטחונית
או בכל הנוגע לנהלים של מזוודות, חושבים שנטפלים רק לנו.......
-
ועוד פעם מתפרעים בטיסה....הגעתי השבוע בטיסת איזי ג'ט מלונדון לתל אביב.
לפני ההמראה הדיילים עבדו ממש קשה לסדר את תאי האחסון ולדאוג שלכל הטרולי'ז והחבילות האחרות יהיה מקום, דבר שגרם להם גם לאחסן תיקים רחוק ממקום מושבם של בעליהם.
כשנחתנו וכולם עמדו בצפיפות וחיכו לרדת אנשים נעשו פתאום מודעים לכך שמעבירים לאדם מבוגר בקדמת המטוס את הטרולי שלו מהחלק האחורי. כולם נרתמו למשימה והעבירו את הטרולי מיד ליד בדרכו קדימה. כולם, כולל אלה שעמדו לידם ורק צפו במתרחש, חייכו זה אל זה והאווירה היתה מאד ידידותית. בנוסף, אנשים רבים נוספים דאגו לעזור לאחרים, זרים, ולהוריד עבורם את התיקים מתאי המטען.
לשמחתי לא תמיד, ולא כולם, מתנהגים בצורה מביישת.נעה
-
ועוד פעם מתפרעים בטיסה....היי דוביקו,
חלילה, לא מצדיקה את ההתנהגות הזאת, אבל כסוכנת נסיעות לשעבר בארץ אחרת זכיתי לקבל מכתבי תלונות מנותני שירותים מכאן ועד להודעה חדשה.
התנהגות גרועה לא ייחודית רק לנו הישראליים, גם האנגלים והגרמנים כשהם שותים הם לא פחות מופרעים ואפילו יותר.
זה כמובן לא מצדיק שום התנהגות כזאת וטוב שאנחנו בעלי חוש בקרה טוב.
-
כל מי שטייל וטס ראה שכן עוזריםזו תכונה טובה של הישראלים שלא פוחדים להתערב ולעזור ולדבר.
הבעיה שמיעוט קטנטן וקולני , מושך אליו את תשומת הלב השלילית.
-
ועוד פעם מתפרעים בטיסה....נועה, גם לנו, בטיסת איזיג'ט מלונדון לת"א לפני חודש, היה "מקרה הישראלי היפה", או הישראליות היפות, ליתר דיוק, כאשר שלוש נשים שישבו מאחורינו דאגו לעזור לאמא יחידנית לתינוקת שבכתה בקצה המטוס. במקום להתעצבן מהרעש, הן חשו לעזרתה, הביאו לה במבה, אייפד עם סרטון לתינוקות, עזרו להרגיע את התינוקת וביקשו ממישהו להתחלף איתה במקום כדי שיהיה לידה מקום פנוי. כמובן שהאיש הסכים כי כשיש אוירה נעימה ותומכת - זה משפיע על כולם ולכולם יותר נעים והם נכונים לעזור. בדיוק כאשר קורה ההיפך - כמישהו מתחיל לצעוק ולהתבהם - כולם מתעצבנים ונהיים קצרי-רוח.
-
ועוד פעם מתפרעים בטיסה....בדיוק!
נעה