מזוודות ב KLM לחברי Flying Blue
-
שלום לכולם. אנחנו נטוס להולנד עם KLM ולפי מה שקראתי בפורומים אפשר להוזיל עלות מזוודות ע"י רישום למועדון Flying Blue. ובכן, אני רשום למועדון ובאמת במסך של הוספת מזוודות אני מקבל הנחה - עלות של 10 אירו למזוודה לכל כוון במקום 20 מחיר רגיל. יפה מאוד.
העניין הוא שאנחנו מעוניינים להביא 3 מזוודות וכאן יש משהו שאני לא מבין. אם אני מוסיף מזוודה שניה על הכרטיס שלי היא עולה כבר 45 אירו לכוון. יש לנו עוד 4 כרטיסים על ההזמנה (זוג + 3) אבל הכרטיסים האחרים לא מקבלים את הנחת המועדון למזוודות.
האם יש דרך להטיס 3 מזוודות במחיר של 10 אירו לכוון?? האם צריך בשביל זה לרשום את כל בני המשפחה ל Flying Blue? האם אפשר לרשום ילדים?
גם אם שני בני הזוג רשומים, בכל זמן נתון רק אחד יכול להיות מחובר למערכת, אז האם עדיין אפשר להנות ממחיר של 10 אירו לכוון עבור כל 3 המזוודות?
תודה לעונים.
-
מזוודות ב KLM לחברי Flying Blue- מעצם היותך חבר מועדון אתה זכאי ל-50% הנחה על משלוח המזוודה הראשונה בלבד בטיסות פנים-אירופיות (KLM מגדירה את ישראל כחלק מאירופה).
- כל חבר מועדון זכאי להטבה הזאת, ולכן, ניתן להנות ממנה מספר פעמים במקביל כשבאותו כרטיס מופיעים מספר חברי מועדון FB. אם המערכת באינטרנט מסרבת לעשות את זה אוטומטית אז פנה לשירות הלקוחות של החברה והסבר את המצב. אם יש לך טוויטר - יש צוות מדיה אדיב מאוד שישמח לעזור בזה.
- ניתן לרשום למועדון ילדים החל מגיל שנתיים.
- מעצם היותך חבר מועדון אתה זכאי ל-50% הנחה על משלוח המזוודה הראשונה בלבד בטיסות פנים-אירופיות (KLM מגדירה את ישראל כחלק מאירופה).
-
מזוודות ב KLM לחברי Flying Blueתודה רבה FlyingOut!!! אכן צדקת.
לטובת מי שיחפש, הנה כמה דברים שפיספסתי:
- אכן במועדון FlyingBlue אפשר לרשום ילדים. זה לא ככה בכל החברות, וטוב לדעת.
- אמנם במערכת בכל רגע רק אחד יכול להיות מחובר. כדי לפתור את זה, הייתי צריך להתחבר כמה פעמים למערכת, פעם אחת לכל חשבון, ולהגדיר את הטיסה (לפי קוד הזמנה) ולחבר אותה לחשבון. לאחר מכן אפשר להתנתק ולהתחבר מחדש עם חשבון של בן משפחה אחר
- בסופו של התהליך התחברתי עם החשבון שלי ואכן ראיתי שכל בני המשפחה מוגדרים בהזמנה כחברי מועדון וזכאים להנחת מזוודות.
-
מנסיון בשנה שעברהעשינו 4 כרטיסי מועדון שלהם (הורים ו-2 ילדים) קיבלנו בדואר את הכרטיסים ועד שהגיעו הדפסתי מהאתר שלהם.
לא שילמנו בכלל על מזוודות
-
מנסיון בשנה שעברהאני התאכזבתי מק.ל.מ
לפני כ4 שנים טסנו איתם לדרום אמריקה .
קודם כל צפוף אפילו יותר מאל על
בטיסות מת"א לאמסטרדם ובכיוון ההפוך לא מפעילים את מערכת הבידור וזו לא טיסה קצרה. גם בטיסה מאמסטרדם ללימה בפרו מערכת הבידור האישית מיושנת . בחברות המתקדמות יש מסכי מגע ואצלם עדיין משתמשים בשלט מיושן עם כבל.
השירות היה טוב אבל עדיין הפגמים שמניתי לעיל מאפילים על ההנאה
-
מנסיון בשנה שעברהרוני תודה - לי זה כבר לא משנה כי הרי לא אבטל כרטיס בגלל מערכת בידור. מה גם שכבר כמה שנים אני בכלל לא משתמש במערכות הבידור במטוסים אלא מעדיף להסתמך רק על עצמי.
כנראה הכל עניין של פרופורציות - אחרי כל הנסיעות לארה"ב, טיסה לאירופה נראית לי ממש קצרה
